Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 2:5 (kon.) | Havířov – Litomyšl 11:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 0:3 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 1:11 (kon.) | Kobra – Písek 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
konec
HCM Warriors Brno
1:11 (0:2, 0:5, 1:4)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 04.10.2019, 18:30DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Ve třetí třetině se nejprve prosadili domácí, když se o jedinou branku Warriors postaral Alex Mudrych. Valachy to ale nevykolejilo, stále předváděli svou jistou hru, kterou dalšími čtyřmi brankami okořenili Richard Liss, Michael Vavřík, Daniel Klímek a Tadeáš Pospíšil.
    Hattrick si v dnešním zápase připsal hostující kapitán Daniel Klímek, po dvou brankách vstřelili Adam Hilšer a Michael Vavřík.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna Vám přeji krásný zbytek pátečního večera. (20:37:50)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Poslední střela z ostrého úhlu patřila Klímkovi. Jeho pokus byl ale spíše nabídkou na teč, který zůstala nevyužita.
     
    59:30
    Tkadlec uklidňuje hru za vlastní brankou a okamžitě rozehrává. Je rozhodnuto, ale oba týmy stále hrají naplno.
     
    58:45
    Daňkovu přihrávku na Bociána na obrannou modrou čáru vystihl Klímek. Warriors se do útoku stále nedostávají.
     
    57:51
    Zaváhání domácího gólmana si u levé tyčky nevšiml Hilšer, a tak se nerozhodl pro zakončení nad sedícího brankáře. Zakončení naopak předvedl Frimel, který mezikruží trefil, teď již připraveného gólmana.
     
    56:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté po vstřelené brance vyhráli vhazování a přesně osm sekund stačilo TADEÁŠI POSPÍŠILOVI k tomu, aby se z mezikruží prosadil tvrdou ranou na vzdálenější tyč. Asistence: Viktor Novosad.
     
    56:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na světě je tak desátá branka Valašského hokejového klubu. Přesilovková formace dokombinovala až do prázdné branky a hattrick kompletuje DANIEL KLÍMEK. Asistence: Tom Ondračka, Adam Hilšer.
     
    55:39
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Staněk – 2 min., držení).
     
    54:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín přidává už devátou branku, a to po souhře MICHAELA VAVŘÍKA s obranou, konkrétně s Richardem Lissem. Hostující obránce už má tak v dosavadním průběhu zápasu na svém kontě kromě jednoho gólu také dvě asistence. Pro Vavříka se jedná o druhou branku v dnešním utkání. Asistence: Richard Liss, Marek Houser.
     
    54:23
    Klímek se dostal do brejku, v tom se však nerozhodl pro střelu. Počkal u pravé tyčky a nabídl puk Novosadovi na protějším křídle. Ten ale puk nezpracoval a ke střele se nakonec dostal Jurek. Jeho pokus končí nad brankou.
     
    51:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ondračkova střela od modré skončila na zadním mantinelu, odkud se opět dostala do hry před Hollého branku. Zde se kotouč dostal až na hokejku RICHARDA LISSE, který se tak prosazuje ve svém prvním letošním zápase ve vsetínském dresu. Asistence: Tom Ondračka, Michael Vavřík.
     
    51:35
    Liss je zpátky v sestavě Vsetína a Valaši kombinují.
     
    51:14
    Hosté v plném počtu.
     
    50:14
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Domácí se těsně po polovině třetí třetiny dočkali první branky v zápase. Z pravého křídla se na bližší tyč trefil ALEX MUDRYCH. Asistence: Adam Staněk.
     
    49:41
    U hostující branky úřadovala dvojice Bocián – Antoňů, kterou při hře 4 na 4 zastavil levý Tkadlecův beton.
     
    49:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., podrážení).
     
    47:59
    Pětiminutový trest spojený s trestem do konce utkání dostává domácí obránce Mahdal, a to za faul za hostujícího Zemana. Ten se, po dnešním už druhém, tvrdém střetu těžce zvedá z ledu.
     
    47:08
    Ludvík poslal z pravého kruhu kotouč před sebe na Mudrycha, který si hledal vhodnou pozici pro střelu. Jeho přihrávku ale zablokoval jeden ze čtveřice hráčů soupeře.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 51. Mudrych (Staněk) – 11. Hilšer (Ondračka, Klímek), 12. Jurek (Klímek, Pospíšil), 22. Klímek (Vavřík), 28. Vavřík (Vašenka, Liss), 29. Holáň (Novosad, Klímek), 30. Hilšer (Klímek, Zeman), 33. Klímek (Ondračka), 52. Liss (Ondračka, Vavřík), 55. Vavřík (Liss, Houser), 57. Klímek (Ondračka, Hilšer), 57. Pospíšil (Novosad)


    HCM Warriors Brno: Vystavěl (30. Hollý) – Klimeš, Staněk, Rašovský, Mahdal, Daněk, Karpíšek, Marčík, Bocián, Holotík, Kavický, Mudrych, Hrstka, Ludvík, Antoňů.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (41. Tkadlec) – Liss, Zeman, Holáň, Houser, Ondračka – Pospíšil, Jurek, Novosad, Hilšer, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel.

    Rozhodčí: Čuňočka – Kotrba, Procházka
    thejrc.org