NY Islanders – Washington 1:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 1:4 (kon.)
San Jose – Vegas 1:5 (kon.)
po s.n. (1:2)
New Jersey Devils
4:5 (1:0, 3:1, 0:3 - 0:0)
Winnipeg Jets
Sobota 05.10.2019, 01:15 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Blake WHEELER - 4:5
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.
    Obrat stavu zápasu je dokonán! Jets vítězí i přesto, že už prohrávali čtyřbrankovým rozdílem. Pojďme ještě po stopách vítězného nájezdu. BLAKE WHEELER před brankářem přibrzdil a ukázal, že má šikovné a hlavně rychlé ruce. Hostující útočník rozpohyboval gólmana a bekhendem přehodil jeho beton.
    51:35 Neal PIONK - 4:4
     
    51:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je dokonalý kolaps Ďáblů z New Jersey, kteří v poslední dvacetiminutovce inkasují další branku! NEAL PIONK si dlouho hledal palebnou pozici až se dostal na vrchol kruhů. Jeho pokus švihem pak zapadl do branky, čímž je stav zápasu vyrovnán. Asistence: Mark Scheifele a Ville Heinola.
    47:17 Mathieu PERREAULT - 4:3
     
    47:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové je tu další branka, která nám zajišťuje dramatickou koncovku! Patrik Laine otravoval za brankou úspěšně Taylora Halla. K puku se následně dostal Andrew Copp, jenž přesnou přihrávkou našel mezi kruhy MATHIEUA PERREAULTA, jenž znovu prostřelil Coryho Schneidera. Asistence: Andrew Copp a Patrik Laine.
    42:41 Jack ROSLOVIC - 4:2
     
    42:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je už je jen dvougólový, Jets se tak vracejí do hry o body! Od modré čáry vystřelil Neal Pionk, jehož pokus vyrazil sice domácí brankář do strany, ale jen do prostoru, kde se nacházel JACK ROSLOVIC. Jeho pokus z kruhu pro vhazování zapadl za brankovou čáru. Asistence: Neal Pionk a Mathieu Perreault.
    39:50 Dmitrij KULIKOV - 4:1
     
    39:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté těsně před koncem druhé třetiny snižují gólové manko. DMITRIJ KULIKOV dostal přihrávku na modrou čáru, puk si připravil a tvrdou střelou vsítil první gól svého týmu v dnešním zápase. Asistence: Nikolaj Ehlers a Mark Scheifele.
    33:54 Blake COLEMAN - 4:0
     
    33:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Po chybě Dmitrije Kulikova, jenž nedokázal zkrotit kotouč na obranné modré čáře, se puku zmocnil BLAKE COLEMAN, který dokázal i v pádu přesně zakončit. Asistence: P. K. Subban, Pavel Zacha.
    32:34 Sami VATANEN - 3:0
     
    32:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils jsou dnes při chuti. SAMI VATANEN dostal na modré nabito a střelou z první prostřelil vše,co mu stálo v cestě. Asistence: Kyle Palmieri a Taylor Hall.
    21:42 Blake COLEMAN - 2:0
     
    21:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové navyšují svůj náskok. Celá akce začala u Subbana, který ve středním pásmu vybojoval puk a přes šířku kluziště našel Simmondse, který vystřelil. Gólman hostů puk vyrazil před sebe a nejrychleji u kotouče byl BLAKE COLEMAN, který se krásnou střelou nemýlil. Asistence: Wayne Simmonds a Travis Zajac.
    18:00 Nikita GUSEV - 1:0
     
    18:00
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme tu první gól zápasu. Jesper Bratt obral před gólmanem Winnipegu jednoho z obránců o puk, nalákal brankáře na sebe a krásnou přihrávkou našel NIKITU GUSEVA, který si tak připisuje svůj první gól v NHL! Asistence: Jesper Bratt.

    Jan Šlapáček

    Michal Luxa

    Petr Kouba

    Branky a nahrávky: 18. N. Gusev (Bratt), 22. Coleman (Simmonds, Zajac), 33. Vatanen (Palmieri, Hall), 34. Coleman (P. K. Subban, Zacha) – 40. D. Kulikov (Ehlers, Scheifele), 43. Roslovic (Pionk, Perreault), 48. Perreault (Copp, Laine), 52. Pionk (Scheifele, Heinola), rozh. náj. Wheeler

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Nikita Gusev (NJD)
    1:1   Kyle Connor (WPG)
    2. série:
    1:1   Jack Hughes (NJD)
    1:1   Patrik Laine (WPG)
    3. série:
    1:1   Taylor Hall (NJD)
    1:1   Mark Scheifele (WPG)
    4. série:
    1:1   Kyle Palmieri (NJD)
    1:2   Blake Wheeler (WPG)


    New Jersey Devils: Schneider (43. Blackwood) – P. K. Subban, A. Greene, Vatanen, Butcher, Severson, Müller – Palmieri, Hischier, Hall – Simmonds, Zajac, Coleman – Bratt, J. Hughes, N. Gusev – Hayden, Zacha, Wood.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey, D. Kulikov, Heinola, Pionk, Bitetto, Poolman – Ehlers, Scheifele, Wheeler – Connor, Copp, Laine – Perreault, Lowry, G. Bourque – Appleton, Letestu, Roslovic.
    bahis siteleri