NY Islanders – Washington 1:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 1:4 (kon.)
San Jose – Vegas 1:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:5 (0:2, 0:2, 1:1)
Vegas Golden Knights
Sobota 05.10.2019, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:40.
     
    Hezké velmi časné sobotní ráno přeji všem příznivcům hokeje. Přípravná utkání NHL jsou už minulostí a ve čtvrtek odstartovala nová sezóna. Dnes v noci je na programu další várka utkání a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Vegas Golden Knights.
     
    San Jose Sharks

    Hokejisté San Jose Sharks skončili v uplynulém ročníku NHL před branami finále play-off. V semifinále jim stopku vystavilo St. Louis Blues, jehož hráči později nakonec slavili vítězství a získali tak vytoužený Stanley Cup. Sharks tak i v následujícím novém ročníku NHL budou mít opět ty nejvyšší cíle. Ovšem úvodní duel nového ročníku National Hockey League na ledě Vegas jim vůbec nevyšel, když prohráli 1:4. Jedinou branku zaznamenal Marcus Sörensen, ale to bylo ze strany San Jose vše. Dnes však mají možnost reparátu, kdy se na vlastním ledě utkají s Golden Knights znovu.
     
    Vegas Golden Knights

    Hosté z Vegas Golden Knights i v loňském ročníku NHL došli do vyřazovacích bojů. Ve své první sezóně si zahráli dokonce finále Stanley Cupu, v té uplynule to bylo "pouze" osmifinále. Ovšem, i to není rozhodně špatné a hráči Vegas tak znovu ukázali, že mají dobře poskládaný tým a že se s nimi musí počítat. V již zmíněném osmifinále narazili na dnešního soupeře, tedy San Jose Sharks a po velmi vyrovnané sérii šli dále Žraloci, kteří ji vyhráli v rozhodujícím sedmém duelu. Po konci 4:3 na zápasy tak do čtvrtfinále proklouzlo San Jose. Proti Sharks to Rytířům ale jde, ve dvou přípravných duelech zvítězili a poté již i v úvodu ostré sezóny. Dnes tak mají domácí svému soupeři co vracet a čeká nás zajímavé utkání, tak si ho nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba týmy v základní části střetly čtyřikrát, dvakrát se z vítězství radovalo San Jose, dvakrát pak Vegas. V osmifinále play-off v rozhodujícím sedmém duelu uspěli hráči San Jose a postoupili dále. Sezóna tak Vegas skončila. A v přípravě dvakrát hráči Vegas porazili Sharks, na to poté navázali i v prvním duelu nové sezóny, kdy na svém ledě brali výhru 4:1, na kterou dnes hosté budou chtít navázat, domácí naopak prahnou po oplácení.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)
    Radim Šimek (SJS)

    Tomáš Nosek (VEG)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Ferraro, Middleton – Jurtajkin, Couture (C), Meier – Labanc, Hertl, Radil – M. Karlsson (A), J. Thornton (A), Sörensen – Gambrell, Goodrow, Bergmann.

    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Theodore, McNabb, Holden, Merrill, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone (A), Glass, Pacioretty – Zykov, Stastny, Pirri – Reaves, Nosek, Carrier.

    Rozhodčí: Chris Lee, Tim Peel – Travis Toomey, Brian Mach.
     
    K utkání je už vše připraveno, nyní si vyslechneme americkou hymnu a poté už zápas začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Sharks velmi rychle zamířili do útočného pásma a z levé strany se dostal ke střele Tomáš Hertl. Puk mu ale nesedl a nakonec z toho vážné ohrožení Fleuryho branky nebylo.
     
    01:12
    Na opačné straně to zkusili také hosté, ale i Jones nemusel do zákroku. Pokus Paciorettyho šel mimo branku Vegas.
     
    01:20
    Melker Karlsson číhal na pravé straně branky Marca-Andrého Fleuryho, avšak ke střele se nedostal. Chvilku na to se zrodila další šance Žraloků, ve které mířil vedle Joe Thornton.
     
    01:51
    Na domácích je vidět, jak moc chtějí odčinit první prohru sezóny na ledě Vegas. Nyní to zkusil Barclay Goodrow, ale ve skrumáži před brankou Rytířů se nejlépe zorientoval Fleury a podržel kotouč.
     
    02:13
    Nyní si musel Martin Jones dávat pozor na Williama Carriera, který u jeho levé tyče sklepl puk a ten skončil na levém betonu domácího brankáře.
     
    02:45
    Tomáš Hertl nahodil puk od modré čáry před hostující klec, kde poté Lukáš Radil zamíchal kotoučem, sjel si před Fleuryho, ale u jeho pravé tyče skulinku nenašel.
     
    03:35
    Stone vystrašil Martina Jonese svou střelou, kterou brankář San Jose srazil do rohu kluziště. Hosté ale dále operují před jeho brankou.
     
    05:01
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hosté to zkrátka na Sharks umí a i dnes otevírají skóre zápasu. Tomáš Nosek posunul u modré čáry puk, který si sebral WILLIAM CARRIER. Nabruslil s ním dovnitř levého kruhu a poté přízemní střelou nachytal Martina Jonese, kterému prošel kotouč mezi jeho betony – 0:1. Asistence: Tomáš Nosek a Valentin Zykov.
    05:01 William CARRIER - 0:1
     
    06:21
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:29
    Max Pacioretty málem prošel mezi dvěma obránci domácích, to se nakonec nestalo a puk mají hráči San Jose a míří s ním před brankou soupeře.
     
    07:01
    Erik Karlsson se napřáhl na modré čáře a jeho pokus letěl před branku Fleuryho, ale tomu pomohla obrana Vegas. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    07:52
    Sörensen poslal puk na Melkera Karlssona, který si ho rukou poslal před sebe, ale zpracovat už ho nedokázal. Proto ho získávají zase hosté a rychle míří dopředu.
     
    08:54
    Reaves odstavil u mantinelu Brendena Dillona a pokračoval blíže Jonesově brance, avšak hosté ho tentokráte neohrozili.
     
    09:50
    Reilly Smith stíhal kotouč, u rohu útočného pásma mu ho však sebral jeden z domácích a Sharks okamžitě přenášejí hru před branku Marca-Andrého Fleuryho.
     
    10:22
    A ten si hned připsal další zákrok, po němž hru přerušil. Bude se vhazovat před jeho klecí, ale až po komerční přestávce, která právě následuje.
     
    10:50
    Za brankou hostů došlo na souboj o kotouč, ten vyhráli domácí hráči a následná střela Tomáše Hertla skončila pouze na zadním mantinelu, který jen zaduněl.
     
    11:30
    Sharks se pak vrátili zase zpátky před Fleuryho, ale ten opět nemusel zasahovat a rozehrávkou poslal své spoluhráče do akce. A na druhé straně musel naopak do zákroku Jones, jenž lapil pokus Marka Stonea.
     
    11:52
    Další slibně se rozvíjející akci San Jose zastavilo hraniční postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    12:07
    Lean Bergmann se z pravé strany dostal ke střele, která končí na Fleurym. Hned na to to zkusil Erik Karlsson z dálky, ale také jeho pokus nekončí za jeho zády.
     
    14:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí prohrávají o dva góly. Po chybě obrany Sharks se dostal puk na modrou čáru, odkud střílel Theodore a jeho pokus ze vzduchu přesně tečoval JONATHAN MARCHESSAULT. Jones tak podruhé loví puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Shea Theodore.
    14:09 Jonathan MARCHESSAULT - 0:2
     
    16:11
    Tomáš Hertl číhal u levé Fleuryho tyče, ale přihrávky se nedočkal. Následně to ze stejného místa z otočky zkusil také Lean Bergmann, proti němu vytasil zákrok Fleury.
     
    17:22
    Marchessault byl u další akce hostů, tentokráte kotouč dostal pod kontrolu Brent Burns a Žraloci tak mohou zamířit na opačnou stranu kluziště.
     
    17:47
    Další komerční přestávka.
     
    18:04
    Logan Couture si sjel na levou stranu a svižnou střelou chtěl překonat Fleuryho, ten ale puk dobře viděl a srazil ho do rohu kluziště.
     
    18:43
    Timo Meier tečoval pokus Erika Karlssona od modré čáry, ale domácí stále marně dobývají Fleuryho klec.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:35
    Hosté drží puk v útočném pásmu a ještě kombinují před Jonesem. Před ním střílel Jonathan Marchessault a Martin Jones musel do zákroku. Sklapl betony a přerušil hru.
     
    19:55
    Už před ním ale žádné nebezpeční nevzniklo, puk mají domácí a to bude z této části hry už vše.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Už na začátku šesté minuty se do vedení dostali hosté, když z levého kruhu prostřelil Jonese mezi jeho betony William Carrier. Domácí se snažili o vyrovnání, ale marně. V patnácté minutě pak udeřili hosté znovu. Po chybě obrany San Jose se do zakončení od modré čáry dostal Theodore, jehož pokus z prostoru mezi kruhy ze vzduchu tečoval Jonathan Marchessault. Žraloci tak budou muset dohánět dvoubrankové manko, chtějí-li pomýšlet na úspěch v tomto utkání. Uvidíme, co nám druhé dějství přinese. To začne přibližně v 5:35.
     
    Střely na branku: 9 – 13
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Hosté se vydali před branku Martina Jonese, ale ten nemusel zasahovat. Obrana Sharks pak získala puk do své moci a míří s ním na opačnou stranu.
     
    20:43
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Karlsson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:43
    První vyloučení zápasu. Na trestnou putoval William Karlsson a přesilovku si zahrají domácí hráči.
     
    20:58
    Žraloci se usadili v pásmu Vegas a kombinovali před Fleurym, ovšem hosté zachytili puk a poslali ho do středního pásma. Hned se tak dokázali osvobodit.
     
    21:18
    Burns se napřáhl na modré čáře, jeho pokus tečoval na levém kruhu Logan Couture, ale puk se mezi tři tyče nevešel. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    22:12
    Marcus Sörensen podržel kotouč a poté ho zavezl znovu před Fleuryho. Ale nepřesná rozehrávka domácích hráčů měla za následek další osvobození hostů.
     
    22:43
    Hosté z Vegas sehráli své oslabení velmi dobře a nyní jsou už v plném počtu.
     
    23:19
    Timo Meier si počkal na modré čáře, aby nebyl v postavení mimo hru a poté pronikl do útočného teritoria. Jenže tam nikoho neměl na přihrávku a rázem tak končí další náznak akce Sharks.
     
    23:57
    Ofsajd Tomáše Noska stěhuje hru do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    24:29
    Martin Jones musel jít za svojí branku, aby pomohl s rozehrávkou a hned na to míří jeho spoluhráči do další útočné akce.
     
    25:12
    Marc-Édouard Vlasic střílel z levého kruhu a jeho pokus jen těsně minul hostující branku. Sharks pásmo udrželi a stále se drží před Fleurym.
     
    26:04
    Nick Holden si všiml odraženého kotouče na pravém kruhu a okamžitě švihl do střely, ale Martin Jones vytasil další přesný zákrok a svůj tým podržel.
     
    26:56
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Max Pacioretty – 2 min., podrážení).
     
    26:56
    Následuje další komerční přestávka a po ní si domácí celek zahraje další přesilovou hru. Dostanou se Sharks svému soupeři na dostřel jediné branky?
     
    26:59
    Po vhazování v pásmu Vegas se hned na puk dostali hosté a vyhodili ho přes celé kluziště až před branku Martina Jonese.
     
    27:26
    Nyní už po šanci San Jose získali hráči Vegas odražený kotouč a ten znovu letí až před branku Sharks. Hosté i své další oslabení zatím hrají velmi dobře.
     
    28:18
    Thornton našel u branky Fleuryho Jurtajkina, který však neprostrčil puk za jeho záda. Následně pak se hosté znovu osvobozují.
     
    28:56
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    29:32
    Rytíři nepouštějí svého soupeře znovu do žádného zakončení a Žraloci tak stále marně dobývají klec Marca-Andrého Fleuryho, jenž tak stále drží své čisté konto.
     
    30:20
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Mario Ferraro – 2 min., podrážení).
     
    30:20
    Nyní mají k dispozici přesilovou hru hosté, Mario Ferraro podrazil soupeře a už sedí na trestné lavici. A bude doufat, že tam odsedí celé dvě minuty.
     
    30:20
    Ještě ale následuje komerční přestávka.
     
    30:29
    Jones vyrazil střelu Smithe a poté obrana Žraloků poslala kotouč až před Fleuryho. Domácí pošetřili čas a hosté začínají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    31:15
    Mark Stone střílel z úhlu z levé strany a Jones musel do zákroku. Místo u své pravé tyče si pohlídal a hned poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    32:20
    Hosté zvládli i toto oslabení a nyní jsou už v plném počtu.
     
    32:32
    Max Pacioretty tečoval tváří v tvář Jonesovi střelu Marka Stonea a domácí brankář zakročil sklapnutím svých betonů. A znovu nechal hru přerušit.
    32:32 Nebezpečná teč Paciorettyho.
     
    32:39
    A další zákrok Jonese, který nyní zasáhl proti další střele hostů, kterou vyslal Mark Stone.
     
    33:16
    Hra Sharks byla neučesaná a nakonec se domácí nedostali do útočného pásma. Hosté se pak vydali na druhou stranu, ale jejich pokus Martina Jonese neohrozil.
     
    34:06
    Po střele Tima Meiera, která se odrazila od obránce Vegas, šli hosté do další akci před branku Martina Jonese, avšak žádný pokus na domácího brankáře nevyslali.
     
    34:43
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Brandon Pirri – 2 min., sekání).
     
    34:43
    Komerční přestávka. Po ní začne přesilovka domácího celku. Pirri dostal dvě minuty za sekání na Jurtajkina.
     
    35:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Místo, aby domácí snížili v přesilové hře a dostali se zpět do zápasu, inkasují ve vlastní přesilové hře. BRAYDEN MCNABB se v oslabení dostal ke střele z levé strany a prostřelil Jonese nad pravým ramenem – 0:3. Asistence: William Karlsson a Reilly Smith.
    35:22 Brayden MCNABB - 0:3
     
    36:43
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    36:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to je pro Žraloky pořádná sprcha. Po tom, co už byli v plném počtu, udeřili hosté znovu a jsou už ve čtyřbrankovém náskoku. Pirri napálil puk a orazítkoval tyč Jonesovy branky a hned na to odražený puk sklepl do sítě TOMÁŠ NOSEK – 0:4. Následovala ještě rychlá porada u videa a gól platí! Asistence: Brandon Pirri a Mark Stone.
    36:50 Tomáš NOSEK - 0:4
     
    38:35
    Před hostující brankou bylo chvíli rušno, domácí se snažili o další zakončení, ale ani to nepřineslo snížení. Po zákroku Fleuryho je hra přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Domácí se stále snaží o první branku v utkání, kombinovali před brankou Fleuryho, ale obrana Vegas byla pozorná a dostala puk pod kontrolu.
     
    39:55
    Na druhé straně se nepovedla souhra hostů a už se v této části hry nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní dlouho branka nepadla, až v šestatřicáté minutě navýšili svůj náskok hosté, když se ve vlastním oslabení prosadil Brayden McNabb a brzy na to dal svému týmu už čtyřbrankový náskok Tomáš Nosek a domácí tak mají před sebou nelehký úkol, a sice dohnat vysoké manko. Uvidíme, co nám ještě třetí třetina, která začne přibližně v 6:30, nabídne.
     
    Střely na branku: 15 – 23
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Martin Jones, přichází Aaron Dell.
     
    40:31
    Dell vystřídal Jonese a hned si zapsal první zákrok, po kterém přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:38
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Jon Merrill – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:57
    Domácí mají k dispozici další přesilovou hru. Podaří se jim dnes poprvé skórovat?
     
    41:21
    Hosté se hned po vhazování ve vlastním obranném pásmu dostali na kotouč a ten odpálili až před domácí branku. Sharks tak musí zakládat svou akci znovu.
     
    41:44
    Hertlova teč končí na Fleurym a hosté se znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    42:15
    Další aktivita Tomáše Hertla, jenž u pravé tyče hostujícího brankáře chtěl tečovat puk, avšak obranný zákrok předvedl jeden z hostů a poté znovu poslal puk před Della.
     
    42:38
    Vegas je v plném počtu.
     
    43:11
    Lukáš Radil si sjížděl před Fleuryho, ale hostující brankář byl u puku dříve a dostal ho do své moci. Následně pak raději přerušil hru.
     
    44:27
    Reilly Smith vystihl nepřesnou rozehrávku San Jose a uháněl s pukem před Aarona Della, avšak jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    45:11
    Dell musel být ve své brance pozorný, neboť na něho zle dotíral Jonathan Marchessault. Jeho přízemní pokus nakonec skočnil jen vedle jeho branky.
     
    46:34
    Hosté se už příliš nikam neženou, mají stále velmi slibný náskok a jen kontrolují hru. Nyní zastavili další souhru San Jose a jdou znovu směrem před branku Aarona Della.
     
    47:21
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:49
    Vlasic procházel do útočného pásma, ale byl tam dříve než puk a je z toho tedy postavení mimo hru, která se přestěhovala zpět do středního pásma.
     
    48:17
    Burns nahodil puk ve středním pásmu pro Tomáše Hertla a San Jose tak může jít útočit.
     
    49:00
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Paul Stastny – 2 min., podrážení).
     
    49:18
    Brent Burns napálil puk z levého kruhu a jeho dělovku chytá Marc-André Fleury. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    49:43
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Další branka hostů ve vlastním oslabení. Sharks propadli v útočném pásmu a hosté jeli dva na jednoho. Poté z pravé strany poslal puk před branku Stone a TOMÁŠ NOSEK ho pak střelou z první poslal k bližší tyči – 0:5. Asistence: Mark Stone.
    49:43 Tomáš NOSEK - 0:5
     
    50:14
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Timo Meier – 2 min., sekání).
     
    51:00
    Hosté jsou v plném počtu a následuje jejich zkrácená přesilová hra.
     
    51:18
    Hráči Vegas se uhnízdili v pásmu domácích a na Della šla další střela. Tu však holí srazil do bezpečí. Následně pak se Žraloci osvobozují a posílají puk až před hostující klec.
     
    52:12
    Následuje další komerční pauza.
     
    52:40
    Danil Jurtajkin natahoval hůl u levé tyče Fleuryho, ale nakonec kotouč minul. Na druhé straně pak musel zasahovat Dell po další střele hostů.
     
    54:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jenom dočkali alespoň kontaktní branky. Ferrarovu střelu vyrazil Fleury před sebe, odražený puk si tak našel BARCLAY GOODROW a z bekhendu zakončil přesně nad ležícího Fleuryho – 1:5. Zmírňuje tak debakl. Asistence: Mario Ferraro a Joe Thornton.
    54:05 Barclay GOODROW - 1:5
     
    54:05
    Hned po brance domácích se strhla před Dellem pořádná mela, do níž se zapojili všichni hráči. Bude se tak vylučovat.
     
    54:05
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Mario Ferraro – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Nicolas Hague – 2 min., hrubost).
     
    54:05
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (William Karlsson – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Joe Thornton – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Barclay Goodrow – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Vegas Golden Knights (Deryk Engelland – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    54:41
    Hosté se natlačili před branku domácích, ale jejich další pokus skončil na pozorné obraně.
     
    55:29
    Labanc si sjel do útočného pásma, osamocen přesto vystřelil, ale narazil znovu na obranu hostů, která kotouč dostala do své moci.
     
    56:05
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    57:17
    Následuje další komerční přestávka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Hosté už jen dohrávají zápas, nemají kam spěchat, stále mají čtyřbrankový náskok, o který jen těžko přijdou.
     
    58:42
    Hra je přerušena v útočném pásmu San Jose a vhazovat se bude po pravé ruce Fleuryho. Domácí se tak mohou ještě pokusit o další korekci skóre.
     
    59:10
    Nestalo se a na druhou stranu tak vyrazili opět hosté, kteří to zkoušeli před Dellem, ale také oni brankáře domácích nepřekonali.
     
    59:45
    Zykov vystřelil před Aaronem Dellem, jeho pokus zneškodnila obrana San Jose, které se ještě vydává do posledního útoku tohoto zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině navýšili své vedení a trefili se podruhé ve vlastním oslabení. O tu se postaral po přesném pasu od Stonea Tomáš Nosek, pro něhož to byl druhý zásah v utkání. Sharks pak už jen kosmeticky upravili skóre a dočkali se čestné branky. Barclay Goodrow dorazil puk do odkryté klece a aspoň jednou si tak Žraloci mohli zvednout ruce nad hlavu. Vegas podruhé v sezóně porážejí Sharks a dokazují, že to na Žraloky prostě umí.
     
    Střely na branku: 35 – 29
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 562 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Tomáš Nosek (VEG) 2+1
    2. Mark Stone (VEG) 0+2
    3. Marc-André Fleury (VEG) 34 zák., 1 gól, 97,1%
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:20
    Lukáš Radil (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 11:12

    Tomáš Nosek (VEG) 2+1, 2 střely, čas na ledě 17:13
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké sobotní ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:21:07)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 55. Goodrow (Ferraro, J. Thornton) – 6. Carrier (Nosek, Zykov), 15. Marchessault (Theodore), 36. McNabb (W. Karlsson, R. Smith), 37. Nosek (Pirri, Mark Stone), 50. Nosek (Mark Stone)


    San Jose Sharks: M. Jones (41. Dell) – Burns, Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Ferraro, Middleton – Jurtajkin, Couture (C), Meier – Labanc, Hertl, Radil – M. Karlsson (A), J. Thornton (A), Sörensen – Gambrell, Goodrow, Bergmann.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Theodore, McNabb, Holden, Merrill, Engelland (A), Hague – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone (A), Glass, Pacioretty – Zykov, Stastny, Pirri – Reaves, Nosek, Carrier.

    Rozhodčí: Chris Lee, Tim Peel – Travis Toomey, Brian Mach

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri