Fiorentina – Udinese 1:0 (kon.) | AS Řím – Cagliari 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Lecce 3:1 (kon.)
Bologna – Lazio 2:2 (kon.) | Turín – Neapol 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 1:2 (kon.)
konec
AS Řím
1:1 (1:1)
Cagliari Calcio
Neděle 06.10.2019, 15:00 • Stadio Olimpico (Řím) • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+10
    Nakonec to šlo vzduchem. Na povedený pas si v rohu malého vápna naskočil Kalinić (AS Řím) a diváci se zvedli ze sedadel. Jejich očekávání bylo obrovské! A zklamání o to větší, když Kalinić zamířil kousek nad...
     
    90+3
    Tak gól neplatí! Davide Massa ho po shlédnutí videozáznamu zřejmě správně odvolal.
    90. Nikola Kalinić (ASR) pomohl k dosažení gólu faulem
     
    90
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Olympijský stadion v Římě je na nohou! Zády k bráně otočený Džeko prodloužil míč hlavou na NIKOLU KALINIĆE, který ho po srážce Ceppitelliho s gólmanem dovezl až sítě.

    Zůstává však otázkou, zda je tento gól regulérní, protože Kalinić si před jeho dosažením pomohl přistrčením obránce, který právě tímto následkem do brankáře vrazil.
     
    85
    Jako bych to nenapsal. Džeko (AS Řím) si před malým vápnem naskočil na luxusní centr a těsně přestřelil břevno! Tady chybělo opravdu málo.
     
    84
    Olsen vychytal zevnitř vápna střílejícího Zaniola a je možné, že se společně s penaltovým katem João Pedrem stane strůjcem remízového úspěchu. K tomu má však Cagliari ještě daleko.
     
    81
    Střídání v týmu Cagliari: ze hřiště odchází Luca Pellegrini, přichází Federico Mattiello.
     
    81
    Za pomalý odchod při střídání dostává Luca Pellegrini (Cagliari) žlutou kartu. Vůbec se mu to nelíbí, ale pravda je taková, že skutečně zdržoval.
     
    80
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Leonardo Spinazzola, přichází Davide Santon.
     
    75
    Střídání v týmu Cagliari: ze hřiště odchází Radja Nainggolan, přichází Artur Ionita.
     
    74
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Mirko Antonucci, přichází Nikola Kalinić.
     
    73
    A málem musel předvést další, kdyby křížem střílející Džeko těsně neminul tyč! Římané zase zabrali a na hřišti je to znát.
     
    72
    A tak mohli zaútočit domácí. Jmenovitě Zaniolo, který po vninkutí do šestnáctky tvrdou střelou donutil Olsena k vykopnutí míče. Tohle byl nesmírně důležitý zákrok švédského gólmana.
     
    59
    Střídání v týmu Cagliari: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Lucas Castro.
     
    54
    Podstatně výrazněji zahrozil Zaniolo, když po zdánlivě ubráněném rohu nechal míč prosvištět kolem pravé tyče! Šance střídá šanci a nejspíš je jen otázkou času, kdy AS nějakou využije.
     
    51
    „Vlci“ vlétli do druhé půle jako splašení a vypracovali si další gólovky! Nejprve Kolarov a hned po něm Antonucci trefili uvnitř pokutového území dobře postavené obránce.
     
    48
    A domácí celek po návratu z kabin zahrozil! Poté, co Kluivert zafintil na pravé straně a odcentroval na zadní tyč, se k přihrávce hlavou dostal Zaniolo a zakončil o zem. Olsen měl s vyražením míče nad břevno plné ruce práce!
     
    45+4
    A šance se ještě stihla zrodit i druhé straně! Některý ze spoluhráčů do ní dostal Simeoneho, jemuž překazil radost skluzující obránce. Ani z následného rohu hosté gól nevytěžili, a do kabin tak odejdou za nerozhodného stavu.
     
    45+2
    Málem jsme viděli šatňáka! Blízko k jeho dosažení měl při zmatečné situaci Antonucci (AS Řím), který z levé části šestnáctky mířil k bližší tyči. Dřepící Olsen stihl tak tak zasáhnout.
     
    44
    U levého okraje vápna stáhl svého soka k zemi Aleksandar Kolarov (AS Řím) a Davide Massa k němu okamžitě přiběhl se žlutou kartou v ruce.
     
    37
    Džeko (AS Řím) v příležitosti na obrat vyděsil Olsena prudkou střelou po zemi! Po zákroku brankáře bude následovat rohový kop.
     
    33
    Taxativní žlutá? Ano, je to tak. Giovanni Simeone (Cagliari) totiž zajel do svého protihráče.
    31. Luca CEPPITELLI - 1:1
     
    31
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Po nešťastném vlastňáku je vyrovnáno! Nízký centr z pravé strany si před dobíhajícím Džekem srazil do sítě vracející se LUCA CEPPITELLI.
     
    30
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště kulhá zraněný Amadou Diawara, přichází Mirko Antonucci.
    26. João PEDRO - 0:1
     
    26
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    JOÃO PEDRO se při exekuci penalty málem zastavil, protože si chtěl počkat, kam Pau López skočí. Brankář římského celku však zkušeně čekal až do poslední chvíle a nakonec zvolil správnou stranu. Míč byl ale kopnutý tak přesně a razantně, že na něj nedosáhl. Za stavu 0:1 tak zápas dostává překvapivý vývoj.
     
    25
    Ano! Cagliari bude zahrávat pokutový kop!
     
    24
    Rozhodčí prošetřuje u videa možnou ruku, kterou měl v pokutovém území zahrát Mancini (AS Řím)! Nařídí penaltu?
     
    16
    Ou, to muselo bolet! Luca Cigarini (Cagliari) se svezl po nohách Diawary a za nešetrný zákrok se stal druhým potrestaným hráčem zápasu.
     
    11
    Výborná hra přinutila soupeře k faulu, který spáchal Luca Ceppitelli (Cagliari). Za držení bosenského kanonýra Džeka inkasoval první žlutou kartu.
     
    10
    Domácí ovšem pokračovali v útočné snaze a ze střední vzdálenosti se rozhodl vypálit Diawara. A to pořádně nebezpečně! Olsen se musel položit k pravé tyči, aby balon vyrazil.
    8. Nicolò Zaniolo (ASR)
     
    8
    Povedlo se to až teď a hned z toho byla šance! Uvnitř pokutového území stojící Zaniolo (AS Řím) překvapil Olsena střelou z otočky.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 31. Ceppitelli (vla.) – 26. João Pedro (pen.)

    Karty:   44. Kolarov (ASR) – 11. Ceppitelli (CAG), 16. Cigarini (CAG), 33. Simeone (CAG), 81. Pellegrini (CAG)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 17:6. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:10.
    AS Řím: Pau López – Spinazzola (80. Santon), Mancini, Smalling, Kolarov – Cristante, Diawara (30. Antonucci, 74. N. Kalinić) – Zaniolo, Veretout, Kluivert – Džeko (C).
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Antonucci, Fazio, Juan Jesus, N. Kalinić, Pastore, Santon.

    Cagliari Calcio: Olsen – Cacciatore, Ceppitelli (C), Pisacane, Pellegrini (81. Mattiello) – Nández, Cigarini, Rog – Nainggolan (75. Ionita) – João Pedro, Simeone (59. L. Castro).
    Náhradníci: Aresti, Rafael – Birsa, L. Castro, Cerri, Deiola, Ionita, Mattiello, Ch. Oliva, Ragatzu, Walukiewicz.

    Rozhodčí: Massa – Tegoni, Alassio
    bahis siteleri