Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Kunlun – Čerepovec 1:2 (po pr.) | Omsk – Petrohrad 3:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 1:2 (kon.)
po prodl.
Red Star Kunlun
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Úterý 15.10.2019, 13:30 • Šou-kang Ice Hockey Arena, Peking • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:59 Vladislav PROVOLNĚV - 1:2
     
    64:59
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují pouhou sekundu před koncem prodloužení! Přesilovou hru využívá VLADISLAV PROVOLNĚV, který rozhodl zápas čistým průstřelem od modré čáry! Výbornou práci odvedl i Jakimov, jenž stačil před pukem uhnout nohou a Smith přes něho asi nic neviděl. Asistence: Daniil Vovčenko.
     
    63:42
    Trest za vysokou hůl dostává Spencer Foo! Hosté si berou oddechový čas a vysvětlují si, jak přesilovku 4 na 3 sehrát...
     
    58:35
    Gól neplatí! Trubačjov si podle rozhodčích počínal nedovoleně. Vhazuje se ve středním pásmu.
    58:35 Neuznaný gól hostí.
     
    58:35
    Rána Ilji Chochlova od modré čáry zapadla do sítě! Rozhodčí ale budou celou situaci kontrolovat u videa. Na brankáře Smithe byl totiž natlačen Jurij Trubačov a domácí maskovaný muž spadl na zem, čímž byl v momentě střely vyřazen ze hry.
     
    56:54
    Obrovský závar před domácím brankovištěm! Smith na puk položil obě ruce a udržel ho před dotírajícím Igorem Geraskinem!
     
    55:15
    Jake Chelios svým zákrokem krvavě zranil v obličeji protihráče a míří na trestnou lavici. Přesilovka pro Čerepovec. Kupodivu ale jen dvouminutová, za krvavé zranění se obvykle vylučuje na 2+2 minuty.
    54:19 Andrej ALEXEJEV - 1:1
     
    54:19
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Teď už je vyrovnáno! Vladislav Kodola poslal od levého mantinelu puk na vzdálenější tyčku, kde ho doklepl do zcela odkryté klece ANDREJ ALEXEJEV. Útočník Čerepovce to měl už velmi snadné. Asistence: Vladislav Kodola.
     
    53:49
    Krásné sólo předvedl Nikita Chlystov! Naznačil střelu, obhodil si obránce a už byl sám před brankářem. Bekhendem však netrefil branku.
     
    50:16
    Domácí budou hrát přesilovku. Na trestnou lavici míří Daniil Vovčenko, který odpyká trest pro hráčskou lavici za zdržování hry.
     
    39:02
    Jeremy Smith podržel Kunlun! Nejprve vyrazil střelu Nikity Chlystova z levého kruhu a po bekhendové dorážce stejného hráče, která byla ztlumena obráncem, ukradl lapačkou puk těsně před Daniilem Vovčenkem, který se ho už chystal doklepnout za jeho záda!
     
    35:06
    Už potřetí v zápase jde na trestnou lavici Makar Chabarov! Hostující obránce je tentokrát vyloučen za podrážení.
     
    34:39
    Domácí se po vstřeleném gólu zatáhli a čekají na chyby soupeře. Po jedné z nich najížděl Tyler Wong sám na brankáře, ale Podjapolskij podržel svůj tým! Levým betonem nejprve vyrazil střelu protihráče a poté dokázal pokrýt i jeho dorážku, když špičku betonu natlačil na poslední chvíli k tyčce!
     
    28:21
    Na trestnou lavici zamířil za vysokou hůl Adam Cracknell. Přesilovka pro Čerepovec.
    26:09 Ethan WEREK - 1:0
     
    26:09
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí zůstali po skončení přesilovky v tlaku a nakonec je z toho úvodní gól zápasu! Mathew Maione si sjížděl dopředu po ose kluziště. Brankář Podjapolskij asi čekal střelu, ale domácí obránce ještě vymyslel pas na ETHANA WEREKA, který pálil z pravého kruhu do již téměř odkryté branky. Asistence: Mathew Maione.
     
    23:41
    Makar Chabarov přimáčkl na hrazení Coryho Kanea a je za to vyloučen. Domácí si zahrají první přesilovku v tomto zápase.
    16:07 Miller svůj únik nezakončil gólem.
     
    16:07
    Obrovská šance Red Staru! Andrew Miller se řítil sám na hostující branku, zkusil bekhendovou kličku, ale u tyčky už nepřehodil položený pravý beton Podjapolského.
     
    15:16
    Výbornou práci odvedl hostující obránce Libor Šulák! Český hráč vložil hokejku do střely Spencera Fooa, který zakončoval z bezprostřední blízkosti.
     
    13:29
    Tohle bylo sehráno výborně! Po pasu Chochlova minul jeden z hostujících hráčů z pravého kruhu poloodkrytou branku!
     
    12:02
    Vyloučení hráči už naskočili na led, ale v plném počtu se nebude hrát dlouho. Cory Kane nešťastně zasáhl holí do obličeje Ilju Chochlova a to znamená přesilovku pro Severstal.
     
    09:58
    Máme tu první vyloučení a to oboustranné. Na trestnou lavici zamířili domácí Spencer Foo a hostující Makar Chabarov. Oba hráči se do sebe po přerušení hry zaklesli a dostali tresty za hrubost.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Werek (Maione) – 55. A. Alexejev (Kodola), 65. Provolněv (Vovčenko)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Chelios, Bartley, D. Osipov (A), Maione, Šustr – Foo, Cracknell (A), Wong – Miller, Brulé, Yip (C) – Lockhart, Werek, DeFazio – Palola, Kane, Bondra.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – Šulák, Provolněv, Kudako, Baldajev, Chochlov, Chabarov, Rogov, N. Chlystov – Monachov (C), Jakimov (A), Liška – Morozov, Kodola, Markovin – Vovčenko, Trubačjov, Geraskin – Kupcov, A. Alexejev, J. Bodrov (A).

    Rozhodčí: Sidorenko, Soin – Lazarev, Šišlo

    Diváci: 2510
    bahis siteleri