Košice – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Detva – Banská Bystrica 1:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:4 (kon.)
Miskolc – MAC Budapešť 4:1 (kon.) | Nitra – Michalovce 6:2 (kon.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:2 (3:2 po s.n.)
po prodl.
HC Košice
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Úterý 22.10.2019, 17:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Stretnutie medzi Košicami a Novými Zámkami sa skončilo. Po výsledku v pomere 2:3 pp berú dva body do tabuľky novozámockí hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 43:22

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:08:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:02
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté. Do samosatného úniku sa dostal TOMÁŠ POSPÍŠIL, ktorý rozhodol o tom, že druhý bod dnes berú Novozámčania.
     
    63:01
    Novozámčania chceli ostať na čiare, napokon sa však predsa len museli stiahnuť. Z ľavej strany vypálil Klhůfek, nepresne.
     
    62:40
    Hra spomalila, puk kontrolujú hostia.
     
    61:57
    Drtina zacúval za Kristína, odkiaľ chcel založiť útočnú akciu Nových Zámkov. Objavil sa tam však dobiedzajúci Chovan a je z toho puk pre Košice.
     
    61:19
    Strela Tomáša Slováka, Matej Kristín hru prerušuje.
     
    61:01
    V úvodnej minúte predĺženia sa aktivita prestriedala na oboch stranách, no ani jeden z celkov sa nedostal k zakončeniu, ktoré by malo gólové parametre.
     
    60:16
    Predĺženie sa začalo. Kto skóruje prvý, berie druhý bod. Ak neskóruje nik, o víťazovi budú musieť rozhodnúť samostatné nájazdy.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tri tretiny o víťazovi nerozhodli, o malý moment budeme pokračovať predĺžením.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:04
    Je tu posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    58:49
    Posledné dve minúty. V pásme súpera kombinovali tentokrát Nové Zámky, ale od mantinelov sa neodlepili. No a z podobných pozícií padajú góly skutočne len sporadicky.
     
    57:40
    Čas do konca tretej tretiny sa poriadne kráti. Oba celky ho už budú chcieť prečkať bez inkasovaného gólu, ktorý by ich s najväčšou pravdepodobnosťou obral o body.
     
    56:57
    Píska sa zakázané uvoľnenie Nových Zámkov.
     
    56:34
    Rogoň sa otáčal zo strany na stranu, k puku sa ale nedostal. Príliš ho to však mrzieť nemusí, keďže jeho spoluhráčom sa to už podarilo.
     
    55:23
    Od mantinela nahadzoval Chovan, brankár hru prerušil. Počas krátkej prestávky sa potrebujú novozámockí hokejisti upokojiť.
     
    54:57
    Sujova formácia to rozbalila naplno. Matej Kristín pochytal aj nemožné, na jeho bránku to teraz lietalo skutočne zo všetkých strán.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 19. Repe (Haščák, Majdan), 53. Skokan (Repe, Rapáč) – 3. Hruška (Jurík, Pospíšil), 39. Fábry (Pospíšil), 64. Pospíšil


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Slovák, Repe, Čížek (A), Koch (A), Bučko, Růžička, Cibák — Majdan, Chovan, Haščák — Belluš, Skokan (C), Klhůfek — Rapáč, Bortňák, Milý — Suja, Vrábeľ, Jokeľ
    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (Pavlas) — Šmach, P. Mikuš (A), Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Dlugoš — Pospíšil, Urban, J. Jurík (C) — Štumpf, Hruška, Bajtek — Jakúbek, Fábry (A), Rogoň — Múčka, Ondrušek, Bečka

    Rozhodčí: Valach, Orolin — Beniač, Smrek
    ocianews.com