NY Islanders – Arizona 4:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 6:2 (kon.) | Columbus – Carolina 4:3 (po pr.)
Montreal – San Jose 2:4 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Philadelphia 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.) | Calgary – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Washington 4:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Minnesota Wild
Pátek 25.10.2019, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:53 Colton SISSONS - 4:0
     
    56:53
    Nashville právě vstřelil branku!
    No a je patrně definitivně rozhodnuto. Ekholm vybojoval ve středním pásmu puk, posunul jej na COLTONA SISSONSE a ten své sólo dotáhl bekhendovým blafákem do zdárného konce. Po gólu v oslabení je to už 4:0. Asistence: Mattias Ekholm.
    46:58 Craig SMITH - 3:0
     
    46:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili a opět mohou být o něco klidnější. Akci potáhl Grimaldi, zpoza branky přihrál do rohu, odkud Bonino vyzval před brankou zcela nebráněného CRAIGA SMITHE k zakončení a ten svou příležitost využil pohotovým zakončením zblízka – 3:0. Asistence: Nick Bonino, Rocco Grimaldi.
    39:31 Calle JÄRNKROK - 2:0
     
    39:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    A tak jako blesk z čistého nebe přichází gól domácích, který byl hodně podobný tomu prvnímu. Po další akci pravou stranou přihrál pod sebe Arvidsson, puk si zpracoval CALLE JÄRNKROK a střelou z vrcholu kruhu propálil Stalocka – 2:0. Asistence: Viktor Arvidsson, Ryan Johansen.
    20:37 Miika SALOMÄKI - 1:0
     
    20:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl pro domácí povedený vstup do druhé třetiny. Po rychlém přechodu do pásma přenechal Sissons puk MIIKOVI SALOMÄKIMU a ten svižnou ranou pod Stalockovu vyrážečku otevřel skóre. Asistence: Colton Sissons, Roman Josi.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 21. Salomäki (Sissons, Josi), 40. Järnkrok (Arvidsson, Johansen), 47. C. Smith (Bonino, Grimaldi), 57. Sissons (Ekholm)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi, Fabbro, Ekholm (A), Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen (A), Järnkrok – Duchene, Turris, Mikael Granlund – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Watson, Sissons, Salomäki.
    Minnesota Wild: Stalock (Kähkönen) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Kunin (C), E. Staal, Zuccarello – Zucker, M. Koivu, Parise (A) – Hartman, V. Rask, M. Foligno – Mayhew, Dumont, Donato.

    Rozhodčí: South, O'Halloran – Gawryletz, Smith

    Diváci: 17 386
    ocianews.com