Vladivostok – Soči 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Magnitogorsk 0:3 (kon.) | Minsk – Riga 1:2 (kon.)
Omsk – Kunlun 0:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HK Soči
Pátek 25.10.2019, 11:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (13:52:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (Vladivostok) 0+0, 2 střely, čas na ledě 23:05
     
    Dnešní utkání sledoalo 3 679 diváků.
     
    Střely na branku: 25 – 36
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec udrželi své vedení až do konce, které pečetili až vteřinu před koncem třetí třetiny. Domácí se urputně snažili o vyrovnání, ale to nepřišlo. Na svém ledě tak nezískali ani bod, zatímco hosté odvážejí body dva.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Ilja KRIKUNOV - 1:3
     
    59:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Vteřinu před vypršením základní hrací doby pečetí výhru hostů střelou do prázdné branky ILJA KRIKUNOV, jenž se prosadil od mantinelu z mírného úhlu okolo domácího obránce – 1:3. Asistence: Vladislav Kaletnik.
     
    59:10
    Kotouč je v obranném pásmu domácích a Vladivostok tak jde do další akce ze svého obranného pásma.
     
    58:30
    Domácí se usadili na dlouhou dobu před branku hostů, na Nalimova šla střela za střelou, ten ale stále drží těsný náskok Soči.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:36
    Krasotkin je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:25
    Domácí zvyšují svůj tlak a snaží se stále o vyrovnání. Proti znovu byla obrana Soči, která dostala kotouč potřetí za sebou do bezpečí.
     
    56:30
    Ďjakov střílel od modré čáry, ale jen do obrany Soči. Hosté poté znovu vyhazují puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:57
    Martin Bakoš dostal přihrávku do mezikruží, jeho pokus srazil Nalimov do rohu. Následně pak dostávají hosté puk do neutrální zóny.
     
    55:33
    Ještě následuje poslední komerční přestávka ve třetí periodě.
     
    54:52
    Archipov hrozil před domácí klecí, jeho pokus nevyšel, obrana Vladivostoku převzala puk a míří s ním až před hostující branku. Obrana Soči tak musí být znovu opatrná.
     
    54:00
    Hosté nestačili dojet kotouč, který letěl z obranného pásma Soči až před branku domácích a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tak opět stěhuje před Nalimova.
     
    52:20
    Tlak před hostující brankou, domácí pálili snad z každé pozice, ale na hostujícího brankáře si nepřišli. Ten zavřel svoji branku a puk do ní nepustil.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. Miščenko (V. Strelcov, Konnov) – 18. Šmeljov (Krikunov, Pogorišnyj), 23. Archipov (A. Petrov, Tomilin), 60. Krikunov (Kaletnik)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Olkinuora) – Almqvist, Lalonde, Bobrjašov, Ďjakov, Miščenko, A. Osipov, Ostrovskij, Kozlovskij (C) – Lomako (A), Vicharev, Bakoš – Glazačev, Mereskin, K. Voronin (A) – Lisin, J. Petrov, V. Butuzov – Konnov, V. Strelcov, A. Strelcov.
    HK Soči: Nalimov (Šikin) – Bertilsson, Ellis, A. Petrov (C), Pogorišnyj, J. Alexandrov, K. Vorobjov, Gordějev – Collins (A), R. Rosén, Strömwall – Krikunov (A), Točickij, Šmeljov – Sokolov, Kaletnik, Kapustin – Archipov, Tomilin, Mosaljov – Starkov.

    Rozhodčí: Cyplakov, Vasiljev – Sadovnikov, Sazonov

    Diváci: 3 679
    ocianews.com