Poruba – Vsetín 4:6 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Přerov – Litomyšl 3:2 (2:1 po s.n.)
Kobra – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 5:4 (po s.n.) | Žďár n/S – Kralupy n. Vltavou 1:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 25.10.2019, 18:45 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4 • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    51:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na Braníku propukly velké ovace, Kobra jde poprvé do vedení! Ihned po svém návratu z trestné využil svého rychlého rozjezdu KRISTIÁN ŽENÍŠEK, který v tempu dokázal překonat Nedvěda. Asistence: Mansúr Káninský a Jan Janiurek.
     
    47:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Páteční večerní přestřelka na Braníku má své pokračování v podobě gólové trefy MICHALA SUPA. Ten využil rychlé souhry při přesunu svého týmu a vrací svůj tým do hry. Asistence: Richard Mucha.
     
    39:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I přes oslabení jde Havlíčkův Brod do vedení! Od modré se rychle přesunul před branku RADIM PEJCHAL, který poslal puk přesně k pravé tyči. Asistence: Richard Cachnín.
     
    32:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Zdá se, že dnes to budou střelecké hody, neboť Kobra rychle vyrovnává! Opět rozhodl bleskový průnik, po němž dopravil kotouč do havlíčkobrodské branky MANSÚR KÁNINSKÝ. Asistence: David Šálek.
     
    32:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do vedení jde ale Havlíčkův Brod! Po rychlém brejku vymetl síť Svobodovy branky JAROSLAV MUSIL. Proti jeho dělovce neměl gólman Kobry sebemenší šanci. Asisrence: Richard Cachnín.
     
    18:10
    Kobra právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! V chumlu hráčů před Nedvědem využil volného prostoru u pravé tyče JAN KSANDR, který prostrčením kotouče do tohoto prostoru pod velkým úhlem vrací Kobru do hry. Asistence: Richard Mucha a David Pelant.
     
    03:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól utkání! Odraženou střelu od Filipa Klofáče převzal Matěj Trupl, jehož střelu tečoval u pravé tyče PATRIK VACÍK a poslal Havlíčkobrodské do vedení! Asistence: Matěj Trupl.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 19. Ksandr (Mucha, Pelant), 33. Káninský (Šálek), 48. Sup (Mucha), 52. Ženíšek (Káninský, Janiurek) – 4. Vacík (Trupl), 33. Musil (Cachnín), 40. Pejchal (Cachnín)


    HC Kobra Praha: Dusil (Svoboda) – Ženíšek, Skalík, De Sousa, Zmeškal (A), Škutina, Pelant, Cichoň – Mucha (A), Sup, Ksandr, Káninský, Šálek (C), Stupka, Skorčík, Výrut, Janiurek, Šeba.
    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Kubík) – Kerber, Škareda (C), Trupl, Marek, Endl, Sapík, Pejchal – Klofáč, Machovský, Havel, Pártl, Pokorný, Musil, Vacík, Cachnín (A).

    Rozhodčí: Matoušek – Krátký, Svobodová
    bahis siteleri