Mladá Boleslav – Olomouc 5:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (po pr.) | Sparta – Liberec 0:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Úterý 29.10.2019, 17:15 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • turnaj O Pohár DHL • 15. kolo
Partner:
     
    46:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostující nápor vrcholí brankou, Slavia třináct minut před koncem snižuje na 2:4! Jiskru naděje pro hostující borce vykřesal nenápadnou střelou MATĚJ HASIL, a připravil nám tak napínavou druhou půli závěrečné části. Asistence: Filip Štrombach.
     
    28:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí tři sekundy po vypršení přesilovky rozšiřují svůj brankový účet na čtyři trefy! Nepřehledné situace před Málkem naplno využil JAKUB KONEČNÝ, který dopravil kotouč do klece – 4:1! Asistence: Tomáš Kulhánek.
     
    17:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vršovičtí vyhráli buly po Cichoňově pravici a krátce nato snižují na 3:1! Hradilovu střelu z mezikruží domácí brankář zastavil, na dorážku z dílny JAROSLAVA BROŽE už byl ale krátký! Asistence: Damien Hradil, Adam Klatt.
     
    14:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Se Slavii to začíná vypadat špatně, domácí přetavují nenápadnou akci v další trefu a vedou už o tři branky! Další kotouč za Málka poslal TOMÁŠ KRCHŇÁK, který si tak dnes připisuje už druhý kanadský bod. Asistence: Václav Rubeš.
     
    08:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Žemličkovi svěřenci trestají chybu vršovické obrany a rychle odskakují do dvougólového náskoku! Tentokrát se prosadil VOJTĚCH KROPÁČEK, který puk na druhý pokus z hranice brankoviště doklepl za bezmocného ležícího Málka! Asistence: Václav Rubeš, Tomáš Krchňák.
     
    06:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí po individuální akci JOSEFA SLAVÍČKA v polovině sedmé minuty odskakují do vedení! Sparťanský forvard se zmocnil kotouče, rychle projel až na pravý kruh a poslal puk přímo ke vzdálenější tyči, kterou puk cestou do sítě trefil – 1:0! Asistence: Tomáš Tomek.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Slavíček J. (Tomek), 8. Kropáček (Rubeš, Krchňák), 15. Krchňák (Rubeš), 29. Konečný (Kulhánek) – 18. Brož (Hradil, Klatt), 47. Hasil (Štrombach)


    HC Sparta Praha: Cichoň (Krbeček) – Guryevskiy, Krutil, Bláha, Havlín (A), Prchal (C), Tomek – Kulhánek, Klimo, Krchňák, Vaňous, Slavíček J., Kropáček, Rubeš, Konečný, Vágner, Arnošt (A), Gluzman, Kuracina.
    HC Slavia Praha: Málek (Pittr) – Antoš, Hovorka (A), Němeček, Bureš, Mareček, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Brož, Hradil, Hasil, Slavíček Š., Ribarovski, Turek, Labuzík, Janča (A), Petrák (C).

    Rozhodčí: Horák – Svoboda, Lhotský.

    Diváci: 135
    bahis siteleri