Philadelphia – Carolina 4:1 (kon.) | Columbus – Vegas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.)
Montreal – Boston 5:4 (kon.) | Toronto – Los Angeles 3:1 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 1:2 (0:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 4:1 (kon.) | Calgary – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 1:2 (po pr.)
Anaheim – Minnesota 2:4 (kon.) | San Jose – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
Carolina Hurricanes
Středa 06.11.2019, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:38 Claude GIROUX - 4:1
     
    57:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Necelé dvě a půl minuty před koncem je rozhodnuto! Myers pod tlakem dvou hráčů s obrovskou porcí štěstí rozehrál na CLAUDEA GIROUXE, který se po nechtěném prodloužení od Wallmarka dostal do úniku a ten vyřešil neortodoxní střelou golfákem mezi Mrázkovy betony. Asistence: Tyler Pitlick, Philippe Myers.
    52:59 Joel FARABEE - 3:1
     
    52:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Sebastian Aho z pravé strany centroval k vzdálenější tyči, kde byl chvíli volný Dzingel, jenže JOEL FARABEE klíčovým zákrokem srazil puk na zadní mantinel. Talentovaný útočník se okamžitě zapojil do protiútoku, když převzal přihrávku do jízdy od Girouxe a na druhý pokus dorazil svou původní bekhendový pokus za Petra Mrázka. Skvělé střídání pro novopečeného majitele druhého gólu v sezóně! Asistence: Claude Giroux, James van Riemsdyk.
    41:12 Travis KONECNY - 2:1
     
    41:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí znovu vedou a Petr Mrázek je tak poprvé v sezóně překonán ve třetí třetině! Couturier udržel puk u mezikruží a vrátil jej k modré čáře na Matta Niskanena, kterého český gólman ještě vychytal, ale TRAVIS KONECNY pak jednoduše dorážel z levé strany. Asistence: Matt Niskanen, Sean Couturier.
    26:17 Lucas WALLMARK - 1:1
     
    26:17
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostům se v sedmadvacáté minutě podařilo vyrovnat! Martin Nečas skvělou křižnou přihrávkou z rohu hřiště našel van Riemsdyka, který ještě oslovil lépe postaveného LUCASE WALLMARKA a ten už to měl na ose jednoduché, protože měl před sebou naprosto prázdnou branku. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Martin Nečas.
    03:30 Sean COUTURIER - 1:0
     
    03:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Niskanen přebral další nahrávku podél modré čáry od Gostisbeherea a zpoza pravého kruhu vypálil. Kotouč před brankou tečoval SEAN COUTURIER a nechytatelně jej přesměroval k pravé tyči bezmocného Mrázka. Asistence: Matt Niskanen, Shayne Gostisbehere.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Couturier (Niskanen, Gostisbehere), 42. Konecny (Niskanen, Couturier), 53. Farabee (Giroux, J. van Riemsdyk), 58. Giroux (Pitlick, P. Myers) – 27. Wallmark (T. van Riemsdyk, Nečas)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, Braun, Gostisbehere, P. Myers, Sanheim – Farabee, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Konecny, Couturier (A), Lindblom – Voráček (A), K. Hayes, M. Raffl – Pitlick, Rubcov, Twarynski.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Gardiner, T. van Riemsdyk, Edmundson, H. Fleury – Foegele, Aho, Svečnikov – T. Teräväinen (A), J. Staal (C), Niederreiter – Nečas, Wallmark, Dzingel – Gibbons, B. McGinn.

    Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Racicot, Nansen

    Diváci: 16 172
    bahis siteleri