Třinec – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 21.11.2019, 18:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Velká šance pro Vítkovice! Za podrážení je vyloučen Hrehorčák a hosté mají třetí přesilovku v zápase. Brankář Svoboda je na střídačce.
     
    53:25
    Za sevření puku rukou je vyloučen Daniel Krenželok. Dostal se při rozehrávce spolu s brankářem Svobodou za vítkovickou brankou do úzkých a pomohl si sevřením puku. Oceláři mají druhou přesilovku v zápase.
     
    46:12
    V Třinci probíhá první komerční přestávka třetí třetiny a první početní převahy se dočkali i domácí. Za podrážení je vyloučen Rastislav Dej.
     
    39:29
    Trochu mimo hlavní proud hry vznikl druhý faul tohoto utkání. I druhým vyloučeným v zápase je třinecký hokejista, konkrétně Jiří Polanský za sekání. I druhá přesilovka v zápase tak bude pro Vítkovice.
     
    24:42
    Prvním vyloučeným zápasu je Michal Kovařčík, který zasáhl vysokou holí Bodáka a dostal za to dvě minuty.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 19. P. Vrána (D. Musil), 48. Gernát (Hrňa, M. Stránský) – 32. D. Krenželok (Šidlík)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Malík) – Kundrátek, Gernát, M. Doudera, Zahradníček, D. Musil, Galvinš – Chmielewski, P. Vrána (A), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Kofroň, Polanský, Adamský (C) – Hladonik.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Šidlík, Kvasnička, Trška, Bodák, Výtisk (C), D. Krenželok, Gregorc – Roberts Bukarts, O. Roman, Schleiss – Lakatoš, Š. Stránský (A), P. Zdráhal – Dej (A), Mallet, Razgals – Baláž, Werbik, Guman.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 5 164
    bahis siteleri