Vladivostok – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
7:2 (2:2, 2:0, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 21.11.2019, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Spartakem Moskva a HC Dinamo Minsk. Utkání začíná v 17:30.
     
    HC Dinamo Minsk

    Jediný běloruský zástupce v Kontinentální hokejové lize zatím prožívá velmi špatnou sezónu. Dinamo zatím sehrálo dvacet osm zápasů, ve kterých vybojovalo dvacet tři bodů. S touto vizitkou mu patří dvanáctá pozice Západní konference. Minsk má velký problém s defenzivou. Dosud inkasoval už 92 branek. V posledním duelu prohrál 2:3 na ledě Torpeda Nižnij Novgorod.
     
    Spartak Moskva

    Spartak Moskva je na tom oproti dnešnímu soupeři mnohem lépe. Moskevský celek zatím sehrál třicet zápasů, ve kterých získal šestatřicet bodů a patří mu šestá pozice Západní konference. Na domácím ledě se však Spartak pravidelně trápí. V posledním duelu však dokázal přehrát Lokomotiv Jaroslavl 4:3 po nájezdech.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku září. Dinamo dokázalo na ledě Spartaku zvítězit 5:4.
     
    Češi a Slováci

    Robin Hanzl (SPM) – 30 zápasů, 4 góly, 8 asistencí
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – Viklund, Kutějkin, Rylov, D. Višněvskij, Nikišin, Gončarov, D. Musin, Trišin – Daugavinš, Nikoncev, Zubov – R. Hanzl, Kokarev, Fjodorov – Kotljarevskij, Cyplakov, Juňkov – Karsums, Arkalov, Chochlačov.

    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (M. Karnauchov) – Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec, Dostanko, Znacharenko, Ďukov, Kryskin – Paré, Pulkkinen, Spooner – A. Kosticyn, Stefanovič, Kovyršin – Pavlovič, Děmkov, Prince – Dadonov, Kogaljov, Kitarov.

    Rozhodčí: Bukin, Kočetov – Antonov, Osipov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který za pár okamžiků začne. Oba celky již jsou na modrých čarách, odkud vyslechnou hymny Běloruska a poté Ruska. Poté už se vše bude chýlit k zahajovacímu vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí celek vyhrál vhazování, a tak měl právo prvního útoku. Ovšem akce skončila ještě před modrou čáru, a tak se hráči v červených dresech musejí vracet.
     
    00:41
    Kirill Gotovec získal kotouč za vlastní brankou a už to vypadalo, že se vydá sám za zakončením. Jenže v neutrální zóně přišla, stopka, a tak se k puku vrací Spartak.
     
    01:08
    Michail Juňkov sice vyhrál vhazování, ale tak nešťastně, že puk zamířil mezi obránce. Před brankou se kotouč odrazil do vzdálenosti, kam slovenský gólman nemohl dosáhnout. K brankovišti přijel Andrej Kosticyn, jenž nastřelil jen Hudáčka.
     
    01:46
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    02:00
    Mezi kruhy dostal trochu prostoru Francis Paré, na něhož hned mířila přihrávka od mantinelu. Hostující útočník okamžitě zakončil, ovšem slovenský brankář přispěchal se zákrokem.
     
    02:38
    Július Hudáček musel řešit další střelu, která byla vyslána od modré čáry. Brankář Spartaku si našel výhled a v pohodě zasáhl.
     
    02:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se v přesilové hře ujímá vedení! Ryan Spooner zrychlil přihrávkou z jedné akci a přihrál opět mezi kruhy, kde se nacházel FRANCIS PARÉ. Jeho pokus po ledě zamířil mezi brankářovy betony. Asistence: Ryan Spooner a Vladislav Jerjomenko.
    02:56 Francis PARÉ - 0:1
     
    03:56
    Také Danny Taylor si připsal první zákrok, když útočnou modrou čáru přejel Alexander Nikišin. Jeho nahození skončilo v gólmanově lapačce, jenž znovu přerušil hru.
     
    04:02
    Brankář, jehož známe i z české extraligy musel po vhazování řešit další pokus. Zakončením od modré čáry se tentokrát prezentoval Damir Musin.
     
    04:49
    Spartak dlouhou dobu kombinoval před brankou Minsku, ovšem přihrávka po mantinelu byla za brankou zachycena soupeřem. Dinamo se poté kotouče zbavilo a vydalo se na střídačku.
     
    05:38
    Z modré čáry blíže k brance si na pravé straně najel Vladislav Jerjomenko, který následně schoval černou gumu za bojující dvojici před brankou. Slovenský brankář byl znovu pozorný a kotouč zastavil.
     
    06:49
    Už to vypadalo, že se Spartak vydá do útočné akce, ale přišla přihrávka dozadu, po níž se hráči v červených dresech vydali na střídačku.
     
    07:42
    Za branku se vydal Damir Musin, který měl snadno rozehrál, ovšem kotouč zapomněl, a tak se ho zmocnil soupeř. Okamžitě přišla přihrávka do předbrankového prostoru, kde se ale další hráč v bílém nenacházel.
     
    08:56
    Z levé strany postupoval sám na branku Arťom Fjodorov, jemuž chyběla rychlost, a tak musel zvolit střelu z levého kruhu. Kotouč zamířil ale pouze na branku.
     
    09:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tentokrát to stejný hráč vyřešil mnohem lépe a vyrovnal! ARŤOM FJODOROV využil zaváhání Vladislava Jerjomenka, poté se natlačil před branku a po dlouhé kličce nedal kanadskému brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Robin Hanzl.
    09:30 Arťom FJODOROV - 1:1
     
    Střely na branku: 5:8.
     
    10:16
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexander Nikišin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    10:30
    O zakončení od modré čáry se pokusil Vladislav Jerjomenko, který kotouč netrefil, a tak musel dávat pozor, aby jej o něj neobral český útočník Robin Hanzl.
     
    11:22
    Spartak už mohl vyhodit, ale celou situaci za brankou nezvládl. Minsk se tak znovu usadil před brankou slovenského fantoma, jenž musel řešit Pulkkinenův pokus z levého kruhu pro vhazování.
     
    11:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Také druhou početní výhodu běloruský celek využil a vrátil se zpátky do vedení! TEEMU PULKKINEN prvním pokusem trefil Tobiase Viklunda. Ovšem poté si znovu našel střeleckou pozici a z levého kruhu prostřelil slovenského brankáře. Asistence: Nikita Kryskin a Andrej Kosticyn.
    11:58 Teemu PULKKINEN - 1:2
     
    Střely na branku: 6:11.
     
    13:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    Lotyšský expres KASPARS DAUGAVINŠ si najel na střed hrací plochy a střelu zápěstím schoval z bránícího soupeře. Danny Taylor poté na zakončení pod horní tyč nestihl reagovat a je znovu vyrovnáno. Asistence: Anatolij Nikoncev.
    13:19 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:2
     
    13:46
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kirill Gotovec – 2 min., hákování).
     
    14:38
    S nervy fanoušků si pohrál slovenský brankář, který nepřesnou přihrávkou našel jen soupeře. Július Hudáček se stihl vrátit do prostoru, kudy letěl kotouč a zasáhl.
     
    16:12
    Po levé straně projel do útočného pásma Maxim Cyplakov, který byl následně sražen k ledu. Do akce šel tak běloruský celek, jemuž se nepovedlo přejít přes neutrální zónu.
     
    17:03
    Střelou od levého mantinelu se předvedl Kirill Gotovec, který zamířil těsně nad branku. Július Hudáček stejně celou situaci jistil, a tak by pravděpodobně zasáhl ramenem.
     
    18:01
    Na středu útočného pásma přenechal kotouč za sebou Ilja Zubov, který věděl o spoluhráči. Zakončením se prezentoval až Anatolij Nikoncev, jehož pokus zastavil kanadský maskovaný muž.
     
    18:25
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Kitarov – 2 min., držení).
     
    19:05
    Na středu modré čáry se nacházel Jakov Rylov, jehož nahození skončilo v brankářově lapačce. Hra se znovu přerušuje a následuje vhazování po pravici hostujícího gólmana.
     
    19:31
    Z modré čáry si do kruhu pro vhazování sjel Andrej Kutějkin, který se snažil zakončit z jedné. Ovšem do pokusu mu vložil hůl Ryan Spooner, který puk srazil do ochranné sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Sledovali jsme velmi zajímavou třetinu, která skončila vyrovnaným stavem. Minsk dostal možnost dvou početních výhod a obou využil. Běloruský celek tak může mrzet, že není ve vedení, protože Spartaku se vždy podařilo rychle vyrovnat. Jinak ale vidíme zajímavou podívanou a hlavně, oba celky chtějí zvítězit, a tak nás čeká zajímavý další průběh střetnutí.

    Střely na branku: 13:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Hostující celek už byl v plném počtu a při naskočení vyloučeného hráče ještě zakončil Anatolij Nikoncev. Jeho pokus mířil do horní části branky, jenomže Danny Taylor zasáhl lapačkou.
     
    21:12
    Teemu Pulkkinen výborně napadal rozehrávku soupeře, jehož dlouho udržel za vlastní brankou. Po chvíli se Spartak vydal do akce, ale daleko nedošel.
     
    21:36
    Střelou od vlastní modré čáry se prezentoval Andrej Kutějkin, jehož pokus byl přizvednut, ale kanadský brankář zasáhl. Důležité bylo, že udržel kotouč ve výstroji, protože se k němu rychle hnal Robin Hanzl.
     
    22:13
    Oba celky opět střídají, ovšem na tahu byl Spartak. Od levého mantinelu ale nepřesně zakončil Ilja Arkalov, a tak kanadský brankář zasahovat nemusel.
     
    22:49
    Pěkným semaforem pobavil diváky Július Hudáček, který si počíhal na pokus z pravého vrcholu kruhu. Teemu Pulkkinen opět mířil pod horní tyč, ale tentokrát bez clony spoluhráče.
     
    23:05
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., podrážení).
     
    23:30
    Po zakončení od modré čáry se kotouč odrazil na pravou stranu, kde se nacházel Ryan Spooner. Jemu střela nevyšla a zamířila jen vedle odkryté branky.
     
    24:17
    Pěknou přihrávkou přes celou šířku útočného pásma se představil Teemu Pulkkinen. Z levé strany tak z jedné zakončil Michail Stefanovič, jenž zamířil vedle bližší tyče.
     
    25:10
    Kanadský brankář už zvedal ruku, aby rozhodčím ukázal, že se má pískat icing. Ovšem z trestné lavice naskočil Anatolij Nikoncev, jenž byl černé gumě nejblíže.
     
    25:25
    Střeleckou pozici si na levém kruhu našel Ilja Zubov, který okamžitě vyslal střelu, která zamířila vedle bližší tyče. Pro Minsk to bylo jediné štěstí, protože Danny Taylor nic neviděl.
     
    25:58
    Od pravého mantinelu se před branku nacpal Shane Prince, který hledal místečko mezi betony slovenského brankáře. Puk zůstal ležet vedle betonu Júliuse Hudáčka a rozhodčí hru přerušil. Alexandr Kitarov sice dopravil puk za brankovou čáru, ale až v přerušené hře.
     
    27:19
    Hned čtveřice hráčů bojovala o kotouč v rohu hrací plochy, Spartak byl úspěšnější a jel do akce. Ovšem jeho snažení bylo zastavené na pravé straně útočného pásma.
     
    28:25
    Ryan Spooner byl na pravé straně šikovnější než soupeř, a tak se ke kotouči probojoval. Ovšem v pásmu byl sám a jeho přihrávka zamířil pouze k domácím hráčů.
     
    Střely na branku: 18:16.
     
    29:20
    Teemu Pulkkinen se pokusil o přihrávku přes dvě čáry, na kotouč ale nedosáhl Ryan Spooner, a tak je zde zakázané uvolnění.
     
    29:32
    A znovu finský střelec Teemu Pulkkinen, který mohl přihrávat, ale raději vystřelil. Jeho zakončení mířilo do bližšího horního rohu branky, kde se zjevila lapačka slovenského maskovaného muže.
     
    30:01
    Polovina utkání už je minulostí a stav zápasu je stále vyrovnaný. Od levého mantinelu zakončoval Andrej Kutějkin, který našel jen připraveného brankáře.
     
    30:04
    Po vyhraném vhazování se od modré čáry napřáhl Jakov Rylov, jehož pokus byl nepřesný, ale Spartak se udržel na puku, a tak po chvíli musel zasahovat Danny Taylor.
     
    31:04
    Běloruské mužstvo se nacházelo opět pod tlakem, ale vyhozením po mantinelu se z něho vymanilo. Spartak je v posledních minutách lepším celkem, který by si zasloužil jít do vedení.
     
    32:23
    Robin Hanzl na útočné modré čáře nezpracoval kotouč, ovšem ani Minsk toho směrem dopředu moc nevymyslel. Spartak je tak znovu u puku a bude moci myslet na útočnou akci.
     
    33:12
    Za branku zajel Martinš Karsums, jenž se pokusil objet branku a zasunout kotouč k tyči. Ovšem hostující brankář se stihl přemístit a puk zastavit betonem.
     
    33:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po přesné přihrávce z vlastní třetiny se Spartak přemístil před branku soupeře a znovu udeřil. Za obranou si kotouč převzal ALEXANDR CHOCHLAČOV, jehož pokus těsně nad ledem mířil na dřevěnou nohu brankáře. Asistence: Maxim Gončarov a Martinš Karsums.
    33:35 Alexandr CHOCHLAČOV - 3:2
     
    Střely na branku: 21:18.
     
    34:40
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla další krásná akce domácího mužstva, které je rázem ve dvoubrankovém vedení! Anatolij Nikoncev už mohl střílet, ale měl vedle sebe soupeře, a tak z otočky našel lotyšského spoluhráče. KASPARS DAUGAVINŠ byl najednou sám před kanadským brankářem, jehož s přehledem prostřelil. Asistence: Anatolij Nikoncev a Ilja Zubov.
    34:40 Kaspars DAUGAVINŠ - 4:2
     
    35:52
    Andrej Kutějkin nezvládl rozehrávku a kotouč z jeho hole zamířil na icing. Hra se stěhuje po levé ruce slovenského maskovaného muže v brance Spartaku.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Teemu Pulkkinen – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    36:27
    Kaspars Daugavinš byl mezi kruhy zády k brance, a tak se rychle otočil a zakončil. Lotyšský útočník poslal černou gumu vedle pravé tyče.
     
    37:04
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Jakov Rylov, jehož pokus byl také nepřesný. Spartak se dál drží v útočném pásmu.
     
    37:29
    Na hranici brankoviště najel dnes aktivní Kaspars Daugavinš, který byl blízko brankáři, do kterého poslal černou gumu.
     
    38:54
    Ve středním pásmu zachytil kotouč Maxim Cyplakov, který se vydal do akce po pravé straně. jeho zakončení na zadní tyč bylo nepřesné, Minsk tak dál žije.
     
    39:39
    Z modré čáry si mezi kruhy najel nikým nehlídaný Jakov Rylov. Domácí obránce hledal místečko mezi rukou a tělem kanadského brankáře, jenž mezeru rychle utěsnil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prvních deset minut druhé periody bylo vyrovnaných, ovšem poté přebral aktivitu Spartak, jenž rychle odskočil do dvoubrankového vedení. Domácí celek je tak po čtyřiceti minutách spokojenější a zaslouženě ve vedení. Bohužel Minsk se může cítit trochu ukřivděný, protože za stavu 2:2 mu nebyla uznána regulérní branka, protože rozhodčí neviděl puk, jenž ležel vedle slovenského brankáře.

    Střely na branku: 27:19.
    Střely na branku ve druhé třetině: 14:6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Bekhendovým pokusem se chtěl připomenout Teemu Pulkkinen, který trefil jen prvního bránícího hráče. Po chvíli vyhodil Spartak na zakázané uvolnění.
     
    40:45
    Zakončení od modré čáry bylo tečováno, ovšem Július Hudáček se nenechal překvapit a schoval černou gumu do lapačky.
     
    41:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Lotyšský útočník hraje výborné utkání a přečíslení vyřešil přímo skvěle! Kaspars Daugavinš jako poslední přijel do akce, kterou mohl zakončit, ale raději přihrál do pravého kruhu, odkud zamířil do černého ANATOLIJ NIKONCEV. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    41:14 Anatolij NIKONCEV - 5:2
     
    42:00
    Domácí mužstvo kráčí za vítězstvím, další akce byla zastavená ve středním pásmu. Ovšem Minsk se zmohl jen na nahození za branku, kde byli opět hráči v červených dresech.
     
    43:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po dalším inkasovaném gólu odjíždí Danny Taylor z branky! Snadno si za obránce najel ALEXANDR CHOCHLAČOV, který z hranice brankoviště zavěsil kotouč přesně pod horní tyčku branky. Asistence: Arťom Fjodorov a Robin Hanzl.
    43:22 Alexandr CHOCHLAČOV - 6:2
     
    43:22
    Střídání v týmu HC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Danny Taylor, přichází Michail Karnauchov.
     
    44:45
    Mezi kruhy se opět zjevil osamocený Denis Kokarev, který se rychle otočil a zakončil. Nově příchozí Michail Karnauchov na dvakrát schoval černou gumu do lapačky.
     
    45:28
    Zakončení z pravé strany zůstalo před slovenským brankáře, který v poslední chvíli do kotouče kopl a tím zamezil dorážce Alexandru Kitarovovi.
     
    46:02
    Domácí celek kontroluje hru a znovu se usadil v útočném pásmu. Hlavní sudí viděl přihrávku rukou, a tak Spartak vykazuje do neutrální zóny.
     
    46:41
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Andrej Kosticyn – 2 min., hrubost).
     
    Střely na branku: 31:22.
     
    46:52
    V přesilové hře se pokusem od modré čáry prezentoval Jakov Rylov, jehož střela brankáři vypadla. Hostující obránci poté odpálili černou gumu přes všechny čáry.
     
    48:00
    Robin Hanzl za soupeřovou brankou nezpracoval kotouč, který byl tak Minskem vyhozen za branku Spartaku. Domácí celek musí začít další akci od nuly.
     
    49:00
    Z trestné lavice naskočil Andrej Kosticyn, který nejprve zamířil do soupeře a poté se dostal k dorážce, kterou cpal do bližšího horního rohu branky. Ovšem Július Hudáček celou situaci přečetl, přemístil se a zakročil.
     
    49:43
    Další akce Dimana byla zastavena na levé straně útočného pásma. Minsku se od poloviny zápasu moc nedaří a i proto táhne za kratší konec provazu.
     
    50:36
    Už méně než deset minut zbývá do konce zápasu a Minsk bude mít šanci na snížení, jelikož si vynutil v rohu hrací plochy faul.
     
    50:45
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Dmitrij Višněvskij – 2 min., držení).
     
    51:08
    Damir Musin zachytil nahození Minsku a po obětí branky vyhodil přes všechny čáry. Následně se Spartak dostal do šance, která byla zakončena nepřesným pokusem.
     
    52:03
    Ve vlastním oslabení ujel sám na brankáře Alexander Nikišin, který předvedl bekhendový blafák. Jenomže Michail Karnauchov se skvěle roztáhl a zvednutým betonem zakročil.
     
    53:23
    Už jsem chtěl psát, že hostující hráči působí poněkud odevzdaně. V tom se puku zmocnil na ose Pavel Denisov, jehož zakončení mířilo jen doprostřed branky.
     
    Střely na branku: 34:25.
     
    54:01
    Hostující obránci opět nestíhali, když na pravé straně nabral obrovskou rychlost Michail Kotljarevskij. Útočník Spartaku se snažil trefit prostor u vzdálenější tyče, ovšem gólman zasáhl.
     
    54:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Martinš Karsums – 2 min., sekání).
     
    55:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak ujel ve vlastním oslabení ve dvou na brankáře a akce dopadla sedmou brankou ruského mužstva! Vladislav Jerjomenko trefil jen prvního hráče, a tak se Michail Juňkov vydal s MAXIMEM CYPLAKOVEM do akce. Druhý jmenovaný zúročil přihrávku, když vystřelil mezi gólmanovy betony. Asistence: Michail Juňkov.
    55:38 Maxim CYPLAKOV - 7:2
     
    57:23
    Bylo vidět, že po úspěšné kličce nabral Ilja Arkalov velké odhodlání a sám pokračoval dále. Roman Dostanko domácího útočníka čistě atakoval, ovšem Arkalov zajel do nějaké rejhy a dnešní střetnutí pro něj skončilo.
     
    58:43
    K odraženému puku se před brankou dostal Arťom Fjodorov, který jej chtěl uklidit po ledě za brankovou čáru. Ovšem Michail Karnauchov předvedl skvělý zákrok betonem.
     
    Konec zápasu.
     
    Třicet minut se hrálo vyrovnané utkání, ale poté to vypadalo jakoby Minsku došly síly. Spartak najednou začal být lepší a postupně přidávat další branky. Konečným výsledkem se tak potvrdila situace v tabulce, kam domácí mužstvo zapsalo další dva body. Asi nejlepším hráčem na ledové ploše byl Kaspars Daugavinš, který zaznamenal tři kanadské body.

    Střely na branku: 37:33.
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:14.
     
    Československá stopa v utkání:

    Július Hudáček (Spartak Moskva) 2 inkasované góly, 31 zákroků, 93,94% úspěšnost zákorků
    Robin Hanzl (Spartak Moskva) 0+2, 1 střela, 20:29 čas na ledě
     
    S konstatováním, že Spartak jasně přehrál Minsk, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (20:02:09)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Fjodorov (R. Hanzl), 14. Daugavinš (Nikoncev), 34. Chochlačov (Gončarov, Karsums), 35. Daugavinš (Nikoncev, Zubov), 42. Nikoncev (Daugavinš), 44. Chochlačov (Fjodorov, R. Hanzl), 56. Cyplakov (Juňkov) – 3. Paré (Spooner, Jerjomenko), 12. Pulkkinen (Kryskin, A. Kosticyn)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – Viklund, Kutějkin, Rylov, D. Višněvskij, Nikišin, Gončarov, D. Musin, Trišin – Daugavinš, Nikoncev, Zubov – R. Hanzl, Kokarev, Fjodorov – Kotljarevskij, Cyplakov, Juňkov – Karsums, Arkalov, Chochlačov.
    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (44. M. Karnauchov) – Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec, Dostanko, Znacharenko, Ďukov, Kryskin – Paré, Pulkkinen, Spooner – A. Kosticyn, Stefanovič, Kovyršin – Pavlovič, Děmkov, Prince – Dadonov, Kogaljov, Kitarov.

    Rozhodčí: Bukin, Kočetov – Antonov, Osipov

    Diváci: 5 987
    bahis siteleri