Vladivostok – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 1:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
7:2 (2:2, 2:0, 3:0)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 21.11.2019, 17:30 • Arena Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:43
    K odraženému puku se před brankou dostal Arťom Fjodorov, který jej chtěl uklidit po ledě za brankovou čáru. Ovšem Michail Karnauchov předvedl skvělý zákrok betonem.
    55:38 Maxim CYPLAKOV - 7:2
     
    55:38
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak ujel ve vlastním oslabení ve dvou na brankáře a akce dopadla sedmou brankou ruského mužstva! Vladislav Jerjomenko trefil jen prvního hráče, a tak se Michail Juňkov vydal s MAXIMEM CYPLAKOVEM do akce. Druhý jmenovaný zúročil přihrávku, když vystřelil mezi gólmanovy betony. Asistence: Michail Juňkov.
     
    54:51
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Martinš Karsums – 2 min., sekání).
     
    54:01
    Hostující obránci opět nestíhali, když na pravé straně nabral obrovskou rychlost Michail Kotljarevskij. Útočník Spartaku se snažil trefit prostor u vzdálenější tyče, ovšem gólman zasáhl.
     
    52:03
    Ve vlastním oslabení ujel sám na brankáře Alexander Nikišin, který předvedl bekhendový blafák. Jenomže Michail Karnauchov se skvěle roztáhl a zvednutým betonem zakročil.
     
    50:45
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Dmitrij Višněvskij – 2 min., držení).
     
    46:41
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Andrej Kosticyn – 2 min., hrubost).
     
    43:22
    Střídání v týmu HC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Danny Taylor, přichází Michail Karnauchov.
    43:22 Alexandr CHOCHLAČOV - 6:2
     
    43:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po dalším inkasovaném gólu odjíždí Danny Taylor z branky! Snadno si za obránce najel ALEXANDR CHOCHLAČOV, který z hranice brankoviště zavěsil kotouč přesně pod horní tyčku branky. Asistence: Arťom Fjodorov a Robin Hanzl.
    41:14 Anatolij NIKONCEV - 5:2
     
    41:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Lotyšský útočník hraje výborné utkání a přečíslení vyřešil přímo skvěle! Kaspars Daugavinš jako poslední přijel do akce, kterou mohl zakončit, ale raději přihrál do pravého kruhu, odkud zamířil do černého ANATOLIJ NIKONCEV. Asistence: Kaspars Daugavinš.
     
    39:39
    Z modré čáry si mezi kruhy najel nikým nehlídaný Jakov Rylov. Domácí obránce hledal místečko mezi rukou a tělem kanadského brankáře, jenž mezeru rychle utěsnil.
     
    35:52
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Teemu Pulkkinen – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
    34:40 Kaspars DAUGAVINŠ - 4:2
     
    34:40
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla další krásná akce domácího mužstva, které je rázem ve dvoubrankovém vedení! Anatolij Nikoncev už mohl střílet, ale měl vedle sebe soupeře, a tak z otočky našel lotyšského spoluhráče. KASPARS DAUGAVINŠ byl najednou sám před kanadským brankářem, jehož s přehledem prostřelil. Asistence: Anatolij Nikoncev a Ilja Zubov.
    33:35 Alexandr CHOCHLAČOV - 3:2
     
    33:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po přesné přihrávce z vlastní třetiny se Spartak přemístil před branku soupeře a znovu udeřil. Za obranou si kotouč převzal ALEXANDR CHOCHLAČOV, jehož pokus těsně nad ledem mířil na dřevěnou nohu brankáře. Asistence: Maxim Gončarov a Martinš Karsums.
     
    33:12
    Za branku zajel Martinš Karsums, jenž se pokusil objet branku a zasunout kotouč k tyči. Ovšem hostující brankář se stihl přemístit a puk zastavit betonem.
     
    25:58
    Od pravého mantinelu se před branku nacpal Shane Prince, který hledal místečko mezi betony slovenského brankáře. Puk zůstal ležet vedle betonu Júliuse Hudáčka a rozhodčí hru přerušil. Alexandr Kitarov sice dopravil puk za brankovou čáru, ale až v přerušené hře.
     
    24:17
    Pěknou přihrávkou přes celou šířku útočného pásma se představil Teemu Pulkkinen. Z levé strany tak z jedné zakončil Michail Stefanovič, jenž zamířil vedle bližší tyče.
     
    23:05
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Anatolij Nikoncev – 2 min., podrážení).
     
    18:25
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Kitarov – 2 min., držení).
     
    14:38
    S nervy fanoušků si pohrál slovenský brankář, který nepřesnou přihrávkou našel jen soupeře. Július Hudáček se stihl vrátit do prostoru, kudy letěl kotouč a zasáhl.
     
    13:46
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kirill Gotovec – 2 min., hákování).
    13:19 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:2
     
    13:19
    Spartak právě vstřelil branku!
    Lotyšský expres KASPARS DAUGAVINŠ si najel na střed hrací plochy a střelu zápěstím schoval z bránícího soupeře. Danny Taylor poté na zakončení pod horní tyč nestihl reagovat a je znovu vyrovnáno. Asistence: Anatolij Nikoncev.
    11:58 Teemu PULKKINEN - 1:2
     
    11:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Také druhou početní výhodu běloruský celek využil a vrátil se zpátky do vedení! TEEMU PULKKINEN prvním pokusem trefil Tobiase Viklunda. Ovšem poté si znovu našel střeleckou pozici a z levého kruhu prostřelil slovenského brankáře. Asistence: Nikita Kryskin a Andrej Kosticyn.
     
    10:16
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Alexander Nikišin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    09:30 Arťom FJODOROV - 1:1
     
    09:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tentokrát to stejný hráč vyřešil mnohem lépe a vyrovnal! ARŤOM FJODOROV využil zaváhání Vladislava Jerjomenka, poté se natlačil před branku a po dlouhé kličce nedal kanadskému brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Robin Hanzl.
     
    08:56
    Z levé strany postupoval sám na branku Arťom Fjodorov, jemuž chyběla rychlost, a tak musel zvolit střelu z levého kruhu. Kotouč zamířil ale pouze na branku.
    02:56 Francis PARÉ - 0:1
     
    02:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se v přesilové hře ujímá vedení! Ryan Spooner zrychlil přihrávkou z jedné akci a přihrál opět mezi kruhy, kde se nacházel FRANCIS PARÉ. Jeho pokus po ledě zamířil mezi brankářovy betony. Asistence: Ryan Spooner a Vladislav Jerjomenko.
     
    01:46
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    01:08
    Michail Juňkov sice vyhrál vhazování, ale tak nešťastně, že puk zamířil mezi obránce. Před brankou se kotouč odrazil do vzdálenosti, kam slovenský gólman nemohl dosáhnout. K brankovišti přijel Andrej Kosticyn, jenž nastřelil jen Hudáčka.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Fjodorov (R. Hanzl), 14. Daugavinš (Nikoncev), 34. Chochlačov (Gončarov, Karsums), 35. Daugavinš (Nikoncev, Zubov), 42. Nikoncev (Daugavinš), 44. Chochlačov (Fjodorov, R. Hanzl), 56. Cyplakov (Juňkov) – 3. Paré (Spooner, Jerjomenko), 12. Pulkkinen (Kryskin, A. Kosticyn)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Chomčenko) – Viklund, Kutějkin, Rylov, D. Višněvskij, Nikišin, Gončarov, D. Musin, Trišin – Daugavinš, Nikoncev, Zubov – R. Hanzl, Kokarev, Fjodorov – Kotljarevskij, Cyplakov, Juňkov – Karsums, Arkalov, Chochlačov.
    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (44. M. Karnauchov) – Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec, Dostanko, Znacharenko, Ďukov, Kryskin – Paré, Pulkkinen, Spooner – A. Kosticyn, Stefanovič, Kovyršin – Pavlovič, Děmkov, Prince – Dadonov, Kogaljov, Kitarov.

    Rozhodčí: Bukin, Kočetov – Antonov, Osipov

    Diváci: 5 987
    bahis siteleri