Kunlun – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (po pr.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Čeljabinsk – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 1:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 28.11.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Jaroslav KOSOV - 4:2
     
    59:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže celkem záhy inkasují, a tak je rozhodnuto! Alexandr Avcin byl sice zastaven ještě na hranici faulu, ale k odraženému puku si dojel JAROSLAV KOSOV, jenž posunul puk do sítě. Asistence: Alexandr Avcin.
    58:30 Nick BAILEN - 3:2
     
    58:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Nyní o regulérnosti branky nemůže být pochyb! Čeljabinsk tak využívá početní výhodu a dostává se znovu do vedení! NICK BAILEN dostal křižnou přihrávku a parádní ranou se trefil pod horní tyčku na bližší tyči. Asistence: Andrew Calof.
    49:15 Nikita SOŠNIKOV - 2:2
     
    49:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nakonec je přece jen srovnáno, Čeljabinsk naprosto prohospodařil své dvoubrankové vedení. Grigorij Panin vyslal střelu od modré, která se odrazila od někoho před brankou. Tam byl nejaktivnější NIKITA SOŠNIKOV, jenž poslal bekhendem puk do odkryté sítě. Asistence: Grigorij Panin a Philip Larsen.
    34:21 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:1
     
    34:21
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se prosazuje z rychlého protiútoku, čímž snižuje náskok svého soupeře na jednu branku! DMITRIJ KUGRYŠEV se dostal do samostatného úniku a dostal kotouč těsně za brankovou čáru! Asistence: Alexandr Burmistrov.
    19:58 Vitalij KRAVCOV - 2:0
     
    19:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před koncem využívá domácí tým početní výhodu a dostává se do dvoubrankového vedení! VITALIJ KRAVCOV si zpracoval kotouč bruslí a parádní ranou do vzdálenějšího růžku poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Alexej Kručinin.
    13:15 Lukáš SEDLÁK - 1:0
     
    13:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí nyní rozebrali obranu hostí a jdou v tomto utkání poprvé do vedení! našel krásným pasem mezi obránce LUKÁŠE SEDLÁKA, jenž si položil gólmana a poslal mu kotouč pod betonem. Asistence: Tomáš Hyka a Andrew Calof.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Sedlák (Hyka, Calof), 20. Kravcov (Kručinin), 59. Bailen (Calof), 60. Kosov (Avcin) – 35. Kugryšev (Burmistrov), 50. Sošnikov (Panin, Larsen)


    Traktor Čeljabinsk: Suchačov (Fedotov) – Virtanen, Bailen, Kalinin, Sergijenko, Menšikov, Karpuchin, Borodkin – Sedlák, Hyka, Calof – An. Popov, Avcin, Ščerbak – Šarov, Kravcov, Kručinin – Stěpanov, N. Komarov, Kosov – Malychin.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Larsen, Panin, Ar. Sergejev, Arzamascev, S. Garejev, Pašnin, Lisovec – Burmistrov, Omark, Hartikainen – Manninen, M. Majorov, Sošnikov – V. Žarkov, Kugryšev, Kadějkin – Amirov, Soloduchin, Chochrjakov.

    Rozhodčí: Naumov, Soin – Ivanov, Osipov
    bahis siteleri