Vítkovice – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:3 (1:2, 2:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 28.11.2019, 18:15 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 1. kolo
Partner:
     
    59:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Slavii pořádná rána, dvacet sekund před koncem základní hrací doby se prosazuje JAN KRUPIČKA a posílá Spartu do vedení – 4:3! Uvidíme, jestli s tím Slížkovi svěřenci ještě dokáží něco udělat. Asistence: Jakub Zembol.
     
    52:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vršovičtí sedm a půl minuty před koncem opět vyrovnávají, čeká nás pěkně napínavý závěr základní hrací doby! Z dorážky puk za bezmocného Krbečka uklidil ŠIMON SLAVÍČEK – 3:3! Asistence: Jakub Hrdlička.
     
    38:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se ve vlastním oslabení dostala do rychlého protiútoku, který přetavila v gól! Poprvé v zápase posílá domácí do vedení ANDREJ ADAMEC, jenž si tak zadělal na hattrick – 3:2! Asistence: Tomáš Václavík.
     
    25:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Mírný domácí nápor vyústil ve vyrovnávací gól, v Tipsport areně tak opět začínáme zase od začátku! Pittr si nepohlídal sparťanského kapitána ANDREJE ADAMCE, který za něj poslal druhý kotouč – 2:2! Asistence: Jakub Zembol.
     
    13:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vršovičtí podruhé v zápase odskakují do vedení! Hosté vyhráli vhazování před gólmanem Sparty, kterého jen několik sekund nato zakončením z opačného kruhu překvapil JAKUB ŠTANCL! Asistence: Marek Vlasák, Šimon Slavíček.
     
    07:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno, domácí využívají přesilovku pět na čtyři! Po Theimerově střele z modré vznikl před Pittrem nepřehledný chaos, kterého naplno využil JAKUB ZEMBOL, jenž z bezprostřední blízkosti brankoviště protlačil kotouč za bezmocného gólmana. Asistence: Oto Theimer.
     
    04:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Podaří, hosté se na začátku páté minuty dostávají do vedení! Na pravý kruh se rychle protlačil MATĚJ VYMĚTAL, na jehož následné zakončení Krbeček nedosáhl – 0:1! Asistence: Tomáš Jokl, Jakub Hofmann.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Zembol (Theimer), 25. Adamec (Zembol), 39. Adamec (Václavík), 60. Krupička (Zembol) – 5. Vymětal (Jokl, Hofmann), 14. Štancl (Vlasák, Slavíček), 53. Slavíček (Hrdlička)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov (A), Ludvík, Tůma, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Václavík, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.
    HC Slavia Praha: Pittr (Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Slavíček (A), Jokl, Malínek, Hamršmíd, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal.

    Rozhodčí: Šmika – Coubal, Bublová.

    Diváci: 83
    bahis siteleri