Alavés – Real Madrid 1:2 (kon.) | Real Sociedad – Eibar 4:1 (kon.) | Mallorca – Real Betis 1:2 (kon.)
Valencia – Villarreal 2:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
4:1 (1:1)
SD Eibar
Sobota 30.11.2019, 16:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Ačkoliv první poločas přinesl nerozhodný výsledek 1:1, tak se nakonec z vítězství raduje San Sebastian, který svého soupeře porazil výsledkem 4:1. Domácím vyšel vstup do druhého poločasu na jedničku, v krátkém časovém sledu se dostali do dvoubrankového vedení. Eibar byl i postupem času naprosto bezradný, naopak si San Sebastian připsal ještě jeden přesný zásah. (17:55:09)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Isak mohl vsítit pátou branku svého celku, jenomže mířil kousek vedle.
     
    90+2
    Jenomže rozehrávka to nebyla zrovna povedená, neboť centr skončil hned u prvního protihráče. Real Sociedad si navíc sám vybojoval autové vhazování.
     
    90+1
    Po nedovoleném zákroku se na zemi ocitl hostující Exposito, který svému celku zajistil jednu z posledních standardních situací v utkání.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je již delší dobu rozhodnuto. Ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Ramis toho schytává v posledních minutách opravdu dost, nicméně dnešní utkání musí prostě dohrát. Chvíli se nehrálo, na scénu totiž přispěchal lékařský personál.
     
    86
    Hezká kombinace San Sebastianu nepřinesla nic nebezpečného, ba naopak se Isak nacházel v ofsajdu. Aby toho nebylo málo, tak na zemi opět skončil Ramis.
     
    85
    De Blasis si vyzkoušel ještě jedno autové vhazování, po kterém Ángel velice chytře přenášel hru k postranní lajně, kde si nedovoleně počínal obránce Zaldúa.
     
    84
    Krátce poté měl zdravotní problémy hostující Ramis, který se okamžitě po souboji s Isakem chytil za lýtko. Hostující celek už nemůže střídat, Ramis bude muset dohrát.
     
    83
    Remiro nemá ve druhém dějství moc práce, nicméně v tuto chvíli si musel dávat pozor na napadající protihráče. Nakonec se mu povedlo přihrát na volného Monreala.
     
    81
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Papakouli Diop, přichází Eduardo Expósito.
     
    80
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme další přesný zásah domácích hráčů! Útočnou akci domácích sám rozjel MARTIN ÖDEGAARD, který si na pravém křídle všiml naběhnuvšího Portua. Ten po chvilkovém driblinku přihrával pod sebe, což vedlo k fantastické ráně zpoza pokutového území v podání Ödegaarda.
     
    79
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Oyarzabal, přichází Ander Barrenetxea.
     
    77
    Ani tentokráte se Kike daleko nedostal, naopak se na útočnou polovinu dostával domácí Zubeldia, kterému se povedlo zavést hrací předmět k levé lajně.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Gonzalo Escalante (SD Eibar).
     
    76
    Orellana se chopil rozehrávky rohového kopu, který nebyl vůbec špatný. Ba naopak se k hlavičce dostal zkušený obránce Ramis, který výrazně minul branku.

    David Suchý

    Branky: 25. Le Normand (Ödegaard), 47. Oyarzabal, 58. José (D. Llorente), 80. Ödegaard (Portugués) – 35. Papakouli Diop (Inuj)

    Karty:   42. Zaldúa (RSC) – 24. Ramis (EIB), 45+3. Papakouli Diop (EIB), 72. P. Oliveira (EIB), 76. Escalante (EIB)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:12.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, A. Elustondo (9. Le Normand), D. Llorente, Monreal – Portugués, Merino, Zubeldia, Oyarzabal (C) (79. Barrenetxea) – José (66. Isak), Ödegaard.
    Náhradníci: Moyà – Barrenetxea, Guevara, Isak, Januzaj, Muñoz, Le Normand.

    SD Eibar: Dmitrović – De Blasis, P. Oliveira, Ramis, Cote – Papakouli Diop (81. Expósito), Escalante (C) – P. León (61. Quique), Orellana, Inuj (61. Kike García) – Charles.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Bigas, R. Correa, Kike García, Expósito, Enrich, Quique.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez

    Diváci: 28612
    thejrc.org