NY Rangers – Montreal 1:2 (kon.) | New Jersey – Chicago 1:2 (2:3 po s.n.) | Pittsburgh – Arizona 2:0 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 2:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 4:3 (kon.)
Vancouver – Buffalo 6:5 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Washington Capitals
Sobota 07.12.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:37 Jakub VRÁNA - 2:3
     
    41:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Patnáctá gól JAKUBA VRÁNY v sezóně! Český útočník využil toho, že Miller nebyl připravený u vlastní branky, po předchozím výletu k zadnímu mantinelu a po vybojování puku ho poslal do odkryté branky. Bez asistence.
    40:45 Adam HENRIQUE - 2:2
     
    40:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf to opět udělal parádně, jak také jinak... navázal na sebe hned tři bránící hráče a přihrál ADAMU HENRIQUEMU, který z pravého kruhu pro vhazování vypálil z první a poslal puk nechytatelně nad levé rameno Holtbyho. Asistence: Ryan Getzlaf a Ondřej Kaše.
    37:03 Ryan GETZLAF - 1:2
     
    37:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Defenziva Capitals byla rozhozená po nájezdu Henriqueho před branku, čehož využil pohotově RYAN GETZLAF, k němuž se před brankoviště odrazil puk po zákroku Holtbyho a domácí kapitán ho poslal neomylně do branky. Asistence: Troy Terry.
    25:10 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:2
     
    25:10
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, Millera nachytal střelou z pravé strany JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: John Carlson a Jakub Vrána.
    09:00 Travis BOYD - 0:1
     
    09:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Šťastným gólem se hosté ujímají vedení. TRAVIS BOYD vystřelil z nulového úhlu, z pravé strany a puk si pravým betonem srazil za svá záda sám gólman Miller. Asistence: Carl Hagelin a Dmitrij Orlov.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 38. Getzlaf (Terry), 41. Henrique (Getzlaf, O. Kaše) – 9. Boyd (Hagelin, Orlov), 26. Kuzněcov (Carlson, J. Vrána), 42. J. Vrána


    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – H. Lindholm, Del Zotto, Fowler, Gudbranson, Guhle, Holzer – Rakell, Getzlaf, Terry – Rowney, Henrique, Silfverberg – N. Ritchie, Steel, O. Kaše – Deslauriers, D. Grant, D. Shore.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson, Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Ovečkin, Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Eller, Oshie – Hagelin, Boyd, Pánik – Leipsic, Dowd, Hathaway.

    Rozhodčí: Pochmara, Skilliter – Mills, Berg

    Diváci: 15 945
    bahis siteleri