Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Boston 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 1:0 (po pr.)
Florida – NY Islanders 1:3 (kon.) | Detroit – Winnipeg 5:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 6:5 (kon.)
St. Louis – Vegas 4:2 (kon.) | Calgary – Toronto 4:2 (kon.) | Arizona – Chicago 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Carolina 1:0 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 3:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 13.12.2019, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:49 Johnny GAUDREAU - 4:2
     
    42:49
    Calgary právě vstřelilo branku!
    JOHNNY GAUDREAU mezi kruhy skvěle tečoval ránu Travise Hamonica od modré čáry a kotouč těsně nad ledem zamířil k pravé tyči brány Leafs! Další gól a domácí fanoušci jsou ve varu. Stav je 4:2. Asistence: Travis Hamonic a Sean Monahan.
    41:59 Michael FROLÍK - 3:2
     
    41:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MICHAEL FROLÍK si nyní na levém křídle najel na krásnou přihrávku Tobiase Riedera, který vystihl rozehrávku Maple Leafs, a střelou zápěstím poté zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Calgary dovršilo bleskový obrat – 3:2! Asistence: Tobias Rieder.
    40:19 Johnny GAUDREAU - 2:2
     
    40:19
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí útočník Mikael Backlund na pravém křídle zachytil rozehrávku Frederika Andersena zpoza brány a rychle poslal puk do pravého kruhu pro buly, kde si ho zpracoval JOHNNY GAUDREAU a nádhernou střelou zápěstím vymetl bližší horní roh brány! Je to 2:2. Asistence: Mikael Backlund.
    34:06 Mitchell MARNER - 1:2
     
    34:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MITCHELL MARNER si nádherně vyměnil puk s Johnem Tavarasem přes osu útočného pásma a fantastickou střelou z bodu pravého kruhu pro buly ho zavěsil pod horní tyč! Toronto podruhé vede – 2:1. Asistence: John Tavares a Cody Ceci.
    16:23 Travis HAMONIC - 1:1
     
    16:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TRAVIS HAMONIC si najel v pravém kruhu pro vhazování na nádhernou diagonální přihrávku Seana Monahana z levého křídla a poté parádní střelou zápěstím vymetl bližší pravý horní roh brány! Přece jen je vyrovnáno. Skóre utkání je 1:1. Asistence: Sean Monahan a Mark Giordano.
    08:24 John TAVARES - 0:1
     
    08:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES si najel v blízkosti pravé tyče na parádní přihrávku Mitchella Marnera zpoza brány a střelou bez přípravy pod pravým podpaždím Davida Ritticha vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Asistence: Mitchell Marner a Tyson Barrie.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Hamonic (Monahan, Giordano), 41. J. Gaudreau (Backlund), 42. Frolík (Rieder), 43. J. Gaudreau (Hamonic, Monahan) – 9. Tavares (Marner, Barrie), 35. Marner (Tavares, Ceci)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Hamonic, Brodie, Mi. Stone – Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – Dubé, Monahan (A), Backlund (A) – Lucic, D. Ryan, J. Gaudreau – Rieder, Jankowski, Frolík. Hlavní trenér: Geoff Ward.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Rielly (A), Barrie, Muzzin, Holl, Dermott, Ceci – Hyman, Tavares (C), Marner – W. Nylander, Matthews (A), Kapanen – Engvall, Kerfoot, I. Michejev – Petan, Spezza, Åberg. Hlavní trenér: Sheldon Keefe.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Graham Skilliter. Čároví: Shandor Alphonso, Ryan Galloway

    Diváci: 19289
    bahis siteleri