Finsko – Švédsko 5:1 (kon.) | Rusko – Česko 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:4 (1:0, 2:1, 0:3)
Piráti Chomutov
Sobota 14.12.2019, 16:45 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    59:20
    Brankář Slavie opustil svou klec!
     
    58:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Prodloužení dost možná nebude! Nenápadná střela FILIPA DÖRINGA z pravého kruhu totiž zapadla přesně k zadní tyči a Piráti mají na dosah všechny tři body! Asistence: Lukáš Novotný.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jokl – 2 min., hrubost).
     
    51:41
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Koblížek – 2 min., držení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    49:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je šok pro domácí. Poté, co mohla Slavia několikrát přidat další branku, přichází trest za neproduktivitu. Od mantinelu odražený kotouč se šťastně dostal k volnému DOMINIKU PAVLÁKOVI, který už jen nastavil hůl a usměrnil do prázdné klece! Asistence: Jan Vostiňák, Lukáš Koblížek.
     
    49:19
    Vlasák měl na holi čtvrtý gól Slavie! Po další nepřehledné situaci se k němu dostal puk na pravé tyči, avšak útočník Slavie trefil jen tyčku!
     
    47:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Pavlát – 2 min., podrážení).
     
    47:38
    Slavia se po chybě soupeře dostala do přečíslení, jeden z Pirátů padl slávistickému útočníkovi pod nohy – jasný faul. Akci ale ještě dokončil Štancl, jehož bekhendový blafák skvěle vychytal Bajgar!
     
    45:43
    Takřka totožná situace jak při první brance Slavie. Stejskal si najel na přihrávku mezi kruhy a z první vypálil. I tentokrát rozvlnil síť, ale jen tu boční!
     
    42:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ ČECH udělal velký oblouk, zamíchal pukem a ten pak poslal přesně k pravé tyči branky Voleveckého! Rázem jsou Piráti na dostřel.
     
    42:04
    A pozor! Po nájezdu chomutovského útočníka je píská faul a bude z toho trestné střílení. Fauloval domácí Weitz.
     
    39:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovská radost na domácí střídačce! Domácí stihli ještě v přesilovce udeřit, když se po sérii střel dostal k dorážce MAREK VLASÁK, který nekompromisně zametl kotouč do prázdné klece jen vteřinu před sirénou! Asistence: Jakub Dráb, Tomáš Kluch.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Perný – 2 min., držení).
     
    35:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď si domácí mohou oddychnout, protože po několika šancích soupeře z ničeho nic sami udeřili! Perfektní akci předvedl Hamršmíd, který posunul puk na pravé křídlo na Vlasáka. Ten udělal ještě jednu kličku a posunul kotouč na volného JAKUBA ŠTANCLA, který to udělal taky parádně a zavěsil pod víko! Asistence: Marek Vlasák, Jan Hamršmíd.
     
    28:04
    Obrovská šance Slavie v přesilovce! Palát byl sám mezi kruhy a u levé tyčky našel ještě lépe postaveného Nováka. Ten měl před sebou prázdnou brankou, ale v koncovce selhal a puk skončil mimo.
     
    26:42
    Avšak teď to Novotný přehnal s aktivitou a je vyloučen za podrážení.
     
    24:50
    Hosté teď dominují! Další přečíslení zakončoval Šilar, ale mířil těsně nad.
     
    22:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté z ničeho nic udeřili! Po rychlém útku Piráti vystřelili a odražený puk se dostal přesně na hůl LUKÁŠE NOVOTNÉHO, který zametl kotouč do prázdné branky. Domácí protestovali, že se puk odrazil od tyčky mimo branku, ale rozhodčí gól viděli. Bez asistence.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Skoupý – 2 min., hákování).
     
    19:36
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Koblížek – 2 min., krosček).
     
    14:18
    Jokl vystihl další chybu v rozehrávce hostů. Načež ho musel faulovat Perný, který na dvě minuty oslabuje Chomutov.
     
    12:15
    Vlasák našel před brankou volného Hamršmída, který vypálil z první a trefil brankáře. Slavia však nebyla daleko od dvoubrankového vedení.
     
    11:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí teď dokonale využili zaváhání hostujícího brankáře. Ten nedokázal za brankou rozehrát, načež se puku zmocnil Hofmann. Zkušeně počkal, až mu před branku najede úplně volný JIŘÍ STEJSKAL, který měl hromadu času zamířit. Udělal to parádně a nedal brankáři šanci. Asistence: Jakub Hofmann.
     
    09:15
    Velká šance Chomutova! Slávisti úplně zapomněli na volného Pavláka, který jel po levém křídle sám. Volevecký jeho ránu tak tak vyrazil.
     
    07:03
    Hosté o přesilovku rychle přišli. Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ekrt – 2 min., hákování).
     
    06:31
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Vlasák – 2 min., napadení).

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 12. Stejskal (Hofmann), 36. Štancl (Vlasák, Hamršmíd), 40. Vlasák (Dráb, Kluch) – 23. Novotný, 43. Čech, 50. Pavlák (Vostiňák, Koblížek), 59. Döring (Novotný)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Svoboda, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Štancl
    Piráti Chomutov: Bajgar (A. Strážovský) – J. Strážovský, Frollo, Perný, Husinecký, Badinka, Döring – Spudich, Koblížek, Šugár, Šilar, Vostiňák, Čech, Mišovic, Novotný, Czingel, Pavlák, Ekrt, Rindoš

    Rozhodčí: Červenka – Hána, Kučera
    bahis siteleri