Chabarovsk – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Petrohrad 0:2 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Čeljabinsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 27.12.2019, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:06:56)
     
    Československá stopa v utkání

    Dmitrij Jaškin (DMS) 1+0, 3 střely na branku, 4/9 vhazování, 2 hity, čas na ledě – 20:46.

    Michal Čajkovský (DMS) 0+0, 1 střela na branku, 1 hit, čas na ledě – 16:55,
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 35 – 26
    Trestné minuty: 8 – 4
    Vhazování: 43 – 26
    Zblokované střely: 18 – 5
    Hity: 10 – 15
     
    Dnešní utkání sledovalo 3 204 diváků.
     
    Je konec, hostující celek si nakonec z tohoto utkání odveze dva body! Dynamo mělo v prodloužení převahu, přesto mu trvalo tři a čtvrt minuty, než se prosadilo. Nakonec to na sebe vzal kapitán – Vadim Šipačov, jenž vymíchal brankáře a poslal puk k tyčce.
     
    Konec zápasu.
    63:17 Vadim ŠIPAČOV - 3:4
     
    63:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva nakonec přetavila svou aktivitu v prodloužení ve vedoucí gól! VADIM ŠIPAČOV si sebral kotouč v útočném pásmu. Sám se vydal až před gólmana, kterého vymíchal a poslal puk k tyči. Bez asistence.
     
    62:32
    Hra v prodloužení nám ještě nepřinesla ani jedno přerušení a útoky se často střídají. Přesto má navrch Moskva, která nedokázal ale využít své šance.
     
    61:56
    Nyní se hra trochu uklidnila a oba týmy bojovaly v útočném pásmu hostí o puk. Ten nakonec získalo Dynamo, které se perezentovalo další střelou na branku.
     
    61:31
    Jenže i Nur-Sultan už měl dobrou šanci na skórování! Darren Dietz měl ideální pozice, ale svou střelu namířil asi těsně vedle branky!
     
    61:00
    Dynamo vletělo do prodloužení jako uragán a Barys byl zatím naprosto mimo- Domácí gólman musel vytíáhnout další zákrok, který nebyl jednoduchý.
     
    60:22
    Kdyby to hosté nechtěl dohrát do prázdné brány, mohli vyhrát tento zápas! Hietanen byl nejspíše tím, kdo mohl pálit, ale přihrával ještě k tyčce, kam se stihl Edward Pasquale přesunout!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Jsou za námi dvě třetiny, po kterých zůstal stav srovnán, i když jsme viděli dvě branky. Každopádně oba týmy se zasloužily o jednu. Nejprve dostal svůj tým do vedení Roman Starčenko, který měl před sebou hodně prostoru. André Petersson však srovnal stav zápasu v početní výhodě tři minuty před koncem třetí periody.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:31
    Barys to zkusil dalekým nahozením po mantinelu, ale u puku byli dříve hostující hráči. Vladimir Brjukvin ale poslal puk jen na zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Boyd (Dietz, Orechov), 37. Sagadejev (Blacker, Ševčenko), 44. R. Starčenko (Videll, Ohtamaa) – 10. Mironov, 13. Jaškin (Šipačov), 57. A. Petersson (Šipačov), 64. Šipačov


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Metalnikov, Dietz, Šalapov, Blacker, Orechov – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Knight, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šesťakov – Petuchov, Paňukov, Sagadejev – Asetov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, J. Zajcev, Ljamin, Mironov, Volkov, Ogurcov, Grigorjev – Jaškin, A. Petersson, Šipačov – Afinogenov, Polygalov, Tarasov – Igumnov, Alexejev, Brjukvin – Pankratov, Mojsejev, Muranov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Ščeňjov – Berseňjov, Judin

    Diváci: 3 204
    bahis siteleri