Chabarovsk – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Novosibirsk – Petrohrad 0:2 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Čeljabinsk – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 27.12.2019, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 3 204 diváků.
    63:17 Vadim ŠIPAČOV - 3:4
     
    63:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva nakonec přetavila svou aktivitu v prodloužení ve vedoucí gól! VADIM ŠIPAČOV si sebral kotouč v útočném pásmu. Sám se vydal až před gólmana, kterého vymíchal a poslal puk k tyči. Bez asistence.
     
    61:31
    Jenže i Nur-Sultan už měl dobrou šanci na skórování! Darren Dietz měl ideální pozice, ale svou střelu namířil asi těsně vedle branky!
     
    60:22
    Kdyby to hosté nechtěl dohrát do prázdné brány, mohli vyhrát tento zápas! Hietanen byl nejspíše tím, kdo mohl pálit, ale přihrával ještě k tyčce, kam se stihl Edward Pasquale přesunout!
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
    56:41 André PETERSSON - 3:3
     
    56:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže nakonec je z toho stejně využíiá přesilová hra a v Nur-Sultanu je srovnáno! ANDRÉ PETERSSON dostal přihrávku zpoza branky a svou střelu z první namířil přesně k bližší tyči, kam se Edward Pasquale nestihl přesunout. Asistence: Vadim Šipačov.
     
    55:22
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., podrážení).
     
    51:19
    Jegor Šalapov je na ledě!
     
    49:19
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Šalapov – 2 min., vysoká hůl).
    44:00 Roman STARČENKO - 3:2
     
    44:00
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v aktivitě a zaslouženě jdou poprvé v tomto zápase do vedení! Linus Videll v přečíslení posunul puk na ROMANA STARČENKA, který měl před sebou dálnici! Proto si najel blíže ke gólmanovi a ranou zápěstím mu nedal šanci! Asistence: Linus Videll a Atte Ohtamaa.
     
    39:37
    Domácí měli ještě dobrou šanci na skórování! Corban Knight si podržel puk a pak poslal křižný pas na spoluhráče. Ten vypálil z první, ale Ivan Bočarov se stihl přesunout!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    36:59 Anton SAGADEJEV - 2:2
     
    36:59
    Barys právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Dynamo jev této periodě úplně mimo a zaslouženě přichází o svůj náskok! Dmitrij Ševčenko nabil na modrou, kde byl připravený Jesse Blacker. Tento hráč vyslal dobrou ránu od modré, do které ještě sáhl ANTON SAGADAJEV, jenž tečoval puk mimo dosah brankáře. Asistence: Jesse Blacker a Dmitrij Ševčenko.
     
    31:57
    Velká šance na straně Barysu nekončí brankou! Ten se totiž dostal do přečíslení dva na jednoho, kdy Linus Videll dostal finální přihrávku. Střela mu ale nesedla a Ivan Bočarov stihl zasáhnout!
    24:25 Dustin BOYD - 1:2
     
    24:25
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenže o chvilku později nebude o regulérnosti branky pochyb a domácí tak prohrávají už jen o jednu branku! Darren Dietz dostal přihrávku na modrou ihned po buly a do jeho povedené rány ještě sáhl DUSTIN BOYD, kterému je gól připsán! Asistence: Darren Dietz a Valerij Orechov.
    24:15 Neuznaná branka domácího celku
     
    24:15
    Domácí sice dosáhli branky, ale ta není uznána! Ivan Bočarov už v té době ležel v brankovišti a nemohl zasahovat. Dostal hokejkou pod masku.
     
    22:17
    Vadim Šipačov je na ledě!
     
    20:17
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Vadim Šipačov – 2 min., podrážení).
     
    19:06
    Dmitrij Ševčenko je na ledě!
     
    19:05
    Pavel Akolzin mohl v oslabení snížit náskok svého soupeře! Dostal se do samostatného úniku, který řešil bekhendovým blafákem, ale Ivan Bočarov se natáhl a má puk v lapačce!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    17:06
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Dmitrij Ševčenko – 2 min., podrážení).
     
    15:45
    Dmitrij Mojsejev je na ledě!
     
    13:45
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Dmitrij Mojsejev – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    12:10 Dmitrij JAŠKIN - 0:2
     
    12:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hosté využívají přesilovou hru, takže vedou už o dva góly! DMITRIJ JAŠKIN si vyměnil puk se spoluhráčem a dostal se úplně sám do střelecké pozice. Svůj pokus vyslal na zadní tyč a Pasquale nestihl zasáhnout! Asistence: Vadim Šipačov.
     
    10:42
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Alexej Makljukov – 2 min., držení).
    09:03 Andrej An. Mironov - 0:1
     
    09:03
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva vyhrála v útočném pásmu buly a raduje se z prvního gólu v zápase! Arťom Volkov nabil na modrou spoluhráči. Tam byl ANDREJ AN. MIRONOV, jehož dělovka z první se otřela o někoho před brankou a skončila v síti.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Boyd (Dietz, Orechov), 37. Sagadejev (Blacker, Ševčenko), 44. R. Starčenko (Videll, Ohtamaa) – 10. Mironov, 13. Jaškin (Šipačov), 57. A. Petersson (Šipačov), 64. Šipačov


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Metalnikov, Dietz, Šalapov, Blacker, Orechov – Akolzin, Boyd, Ševčenko – Knight, R. Starčenko, Videll – Michajlis, Valk, Šesťakov – Petuchov, Paňukov, Sagadejev – Asetov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, J. Zajcev, Ljamin, Mironov, Volkov, Ogurcov, Grigorjev – Jaškin, A. Petersson, Šipačov – Afinogenov, Polygalov, Tarasov – Igumnov, Alexejev, Brjukvin – Pankratov, Mojsejev, Muranov.

    Rozhodčí: Sidorenko, Ščeňjov – Berseňjov, Judin

    Diváci: 3 204
    bahis siteleri