Kanada – Finsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.) | USA – Rusko 3:0 (kon.)
Česko – Švédsko 0:1 (kon.)
konec
Kanada
4:1 (3:0, 0:0, 1:1)
Finsko
Středa 01.01.2020, 12:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurilly (hala 1), Bratislava • Mistrovství světa žen do 18 let • Semifinále
Partner:
    49:11 COOPEROVÁ - 4:1
     
    49:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kapitánka Kanady předvedla ukázkovou parádu, která zřejmě rozhoduje o celém utkání! KENDALL COOPEROVÁ po pravém křídle najela do útočného pásma, zpětnou kličkou jí odpadla z cesty jediná finská obránkyně, která se odklouzala někam do rohu kluziště. Cooperová následně vypálila z kruhu na delší tyč a Lahtinenová byla bez šance – 4:1! Bez asistence.
    44:46 Nelli LAITINENOVÁ - 3:1
     
    44:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Suomi se v přesilovce dočkalo a střílí kontaktní trefu. Bylo to obléhání kanadského pásma, Sundelinová následně posunula puk z kruhu zpět na modrou, kde si na osu sjela NELLI LAITINENOVÁ a čistým průstřelem umístila puk přesně pod víko – 3:1! Asistence: Sofianna Sundelinová, Sanni Rantalaová.
    19:28 BOCHNAOVÁ - 3:0
     
    19:28
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nešikovný zásah finské gólmanky značí již dost lukrativní vedení pro kanadské barvy. Buglionová vyhrála na levém kruhu buly pod sebe na Messierovou, která nechala puk pro LINDSEY BOCHNAOVOU. Ta si následně povyjela do ostrého úhlu a střelou na přední tyč zcela překvapila Lahtinenovou, finská brankářka tak pouští puk za svá záda – 3:0! Asistence: Ashley Messierová, Jenna Buglionová.
    07:12 BUGLIONIOVÁ - 2:0
     
    07:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Během minuty je tu druhý gólový zásah a Finsko to staví do velmi nevýhodné pozice. Byla to trma vrma před finskou brankou, nejlepší důraz ze všech hráček předvedla členka třetí kanadské formace, JENNA BUGLIONOVÁ, která dotlačila puk za brankovou čáru a může slavit – 2:0! Asistence: Brianna Legrosová.
    06:11 PICARDOVÁ - 1:0
     
    06:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Finsko mělo sice lepší vstup do zápasu, na to se ale nikdo ptát nebude, neboť se skóre mění na kanadské straně! Krásnou individuální akci předvedla po nahrávce od Messierové MARIANNE PICARDOVÁ, která si z levého kruhu obloučkem vyjela na osu, kličkou se zbavila stínující obránkyně Finska a střelou z úhlu mezi betony překonala Lahtinenovou – 1:0! Asistence: Ashley Messierová.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Picardová (Messierová), 8. Buglioniová (Legrosová), 20. Bochnaová (Messierová, Buglionová), 50. Cooperová – 45. Nelli Laitinenová (Sundelinová, Rantalaová)


    Kanada: Gasconová (39. – 40. Osborneová) – Cooperová (C), Legrosová, Giaquintová, Goslingová (A), Kingová, Messierová – Labadová, Wheelerová, Cherkowskiová (A) – McLeodová, Naudová, Paulová – Bochnaová, Buglioniová, Nellesová – Lussierová, Picardová, Wozniewiczová – Thompsonová
    trenér: Howie Draper

    Finsko: Lahtinenová (Aino Laitinenová) – Nelli Laitinenová (C), Rantalaová, Timonenová, Yrjolaová, Suorantaová (A), Parkkonenová, Ahlskogová, Koukkulaová – Sundelinová, Taksová, Yrjänenová (A) – Tervonenová, Vanhanenová, Salonenová – Havanaová, Teravainenová, Nuutinenová – Antti-Roiková, Keranenová, Vartianenová
    trenérka: Mira Kuismová

    Rozhodčí: Cooková (USA), Fialová (SUI) – Dinantová (BEL), Hanleyová (USA)

    Diváci: 316
    bahis siteleri