Granada – Mallorca 1:0 (kon.) | Real Sociedad – Villarreal 1:2 (kon.) | Alavés – Real Betis 1:1 (kon.)
Celta Vigo – Osasuna 1:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:2 (1:0)
Villarreal CF
Neděle 05.01.2020, 14:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, přeji Vám hezký zbytek neděle. (16:04:03)
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.
     
    Konec, Villarreal díky obratu ve druhém poločase otočil skóre ve svůj prospěch a nakonec porazil San Sebastian 2:1! V prvním poločase byli jasně lepší domácí, z několika solidních příležitostí skončila gólem pouze ta z dvaadvacáté minuty, kdy se prosadil Willian José. I po přestávce pokračovali fotbalisté Sociedadu v dobrém výkonu, který trochu přibrzdil Zubeldiův faul a následná proměněná penalta Manu Triguerose. Chvíli nato napálil Merino břevno, poslední slovo měla Žlutá ponorka, které tři body vystřelil střídající Santi Cazorla.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Další centr v šestnáctce zkrotil Sergio Asenjo, který se posléze lehce srazil s Portuguésem. O nic strašného se nejednalo, brankář Villarrealu tomu hodně přidal, ale domácí hráč i tak dostává žlutou kartu.
     
    90+5
    Oyarzabal vysunul na zteč Alexandera Isaka, jehož centr ale všichni domácí hráči, přítomní v šestnáctce, přeběhli. S nadějemi Sociedadu už to vypadá bídně.
     
    90+4
    Isak prováhal ideální okamžik pro ohrožení Asenja, nakonec alespoň přenechal míč Merinovi, jehož technický pokus levačkou skončil nad horní tyčí.
     
    90+3
    Januzaj vyhrál ve vápně hlavičkový souboj s Albertem Morenem a sklepával míč pro Isaka, toho si ale pohlídal opět velmi jistě působící Raúl Albiol.
     
    90+2
    Zahrozit před Sergiem Asenjem hodlal Alexander Isak, jenže se švédským útočníkem se dobře vrátil Manu Trigueros. Rozehrávat bude brankář Villarrealu, který nikam nespěchá.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se nastavuje hned sedm minut. Dočkáme se ještě nějakého gólu, nebo Villarreal udrží těsné vedení?
     
    90
    Míč do pokutového území dopravil Portu, obrana Žluté ponorky přestála i další kritický moment. Kupředu se navíc vydal Peña, kterého jasně fauloval Januzaj.
     
    89
    Adnan Januzaj se zbavil svého strážce a vyslal před branku nebezpečný centr, který na roh odvrátil Albiol. Možná jedna z posledních možností pro domácí.
     
    88
    Gerard Moreno vyslal míč z otočky na útočnou polovinu, kam se jej vydal nahánět Santi Cazorla, celou situaci ale pohodlně kontroloval Diego Llorente.
     
    86
    San Sebastian se nadechuje k závěrečnému tlaku, domácí zatím čekají na moment, který by jim poskytl možnost k vyrovnání. Villarreal zvládá hájení vedení dobře.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Adnan Januzaj (Real Sociedad San Sebastian).
     
    85
    Nařízenou standardní situaci nerozehrál Martin Ödegaard vůbec dobře, možná trochu sobecky vzal zodpovědnost na sebe a zkusil zakončit, jenže rána mu vůbec nevyšla.
     
    84
    Žlutou kartou již oceněný Alberto Moreno si proti Januzajovi pomáhal rukama. Sudí faul odpískal, k dalšímu trestu pro španělského obránce se ale neodhodlal.
     
    83
    Hosté už budou spoléhat pouze na rychlé brejky. Do jednoho takového vyslal Cazorla Gerarda Morena, který o balon přišel a navíc fauloval Le Normanda.
     
    82
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Rubén Peña.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 22. José (Portugués) – 58. Trigueros (pen.), 72. Cazorla (M. Gaspar)

    Karty:   30. Zubeldia (RSC), 70. Zaldúa (RSC), 71. Guevara (RSC), 85. Januzaj (RSC), 90+6. Portugués (RSC) – 55. Francisco Torres (VLR), 61. M. Gaspar (VLR), 65. A. Moreno (VLR), 77. Albiol (VLR)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro Gargallo – Zaldúa, Zubeldia (62. Le Normand), D. Llorente, Monreal – Merino, Guevara (75. Januzaj) – Portugués, Ödegaard, Oyarzabal (C) – José (71. Isak).
    Náhradníci: Moyà – Januzaj, Muñoz, Isak, Barrenetxea, Sangalli, Le Normand.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, Francisco Torres, Quintilla (60. A. Moreno) – Anguissa, Trigueros, Iborra – Chukwueze (82. Peña), G. Moreno, Moisés Gómez (61. Cazorla).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Cazorla, Bacca, Toko Ekambi, A. Moreno, Peña, Ontiveros.

    Rozhodčí: José Sánchez – Raúl Cabañero, José Gallego
    bahis siteleri