Ufa – Jaroslavl 1:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 1:5 (kon.)
Spartak Moskva – Jokerit 2:3 (po pr.) | Riga – Čerepovec 2:3 (0:2 po s.n.)
po prodl.
Spartak Moskva
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
Jokerit Helsinky
Středa 08.01.2020, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:39 Sami LEPISTÖ - 2:3
     
    61:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Nehlídaný SAMI LEPISTÖ měl v pravém kruhu napřaženo, takže po kolmé Haapalaově přihrávce mohl prásknout do puku vší silou. Bespalov se ke své tyči nestihl přesunout včas a stejně jako jeho spoluhráči musí skousnout hořkou porážku. Asistence: Henrik Haapala a John Norman.
    27:44 Nicklas JENSEN - 2:2
     
    27:44
    Jokerit právě vstřelil branku!
    NICKLAS JENSEN ukázal svou šikovnost v celé kráse! Individuálním způsobem se z rohu kluziště prohráčkoval až do mezikruží a střelou kolem Bespalovy lapačky vyrovnal na 2:2. Asistence: Jesse Joensuu a Peter Regin.
    18:46 Andrej KUTĚJKIN - 2:1
     
    18:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    ANDREJ KUTĚJKIN vrací svůj celek do vedení! Po přijetí kolmice z levé strany okamžitě vypálil a kotouč se od bránícího Eronena odrazil mimo Kalninšův dosah. Důležitou práci přitom odvedl Chochlačov, který právě s Eronenem sváděl v době střely silový souboj. Asistence: Kaspars Daugavinš a Ilja Zubov.
    13:02 Nicklas JENSEN - 1:1
     
    13:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A najednou je srovnáno! Po finsko-dánské spolupráci vyrovnal předbrankovou střelou NICKLAS JENSEN. Betony brankáře Bespalova sklaply příliš pozdě. Asistence: Henrik Haapala.
    10:47 Fjodor MALYCHIN - 1:0
     
    10:47
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovku Spartak přeci jen využil! V nepřehledné skrumáži se nejlépe zorientoval FJODOR MALYCHIN. Bez asistence.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 11. Malychin, 19. Kutějkin (Daugavinš, Zubov) – 14. Nicklas Jensen (Haapala), 28. Nicklas Jensen (Joensuu, Regin), 62. Lepistö (Haapala, Norman)


    Spartak Moskva: Bespalov (J. Hudáček) – Viklund, I. Višněvskij, Rylov (A), D. Višněvskij, D. Musin, Kutějkin, Trišin, Gončarov – Nikoncev (C), Chochlačov, Malychin – Cyplakov, Daugavinš, Zubov (A) – Arkalov, Šablovskij, Stoljarov – Kokarev, Talalujev, R. Hanzl.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – A. Grant, Lehtonen, Lööv, Lepistö (A), D. Sklenička, Kivistö, Eronen – O'Neill, Joensuu, Regin (C) – Kontiola, Haapala, Nicklas Jensen – Moses, Oksanen, Norman – M. Niemi, Anttila (A), Halme – Hirvonen.

    Rozhodčí: Bělov, Fraňo – Strelcov, Šalagin

    Diváci: 8 497
    bahis siteleri