Kobra – Klatovy 2:1 (kon.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 3:0 (kon.) | Děčín – Nová Paka 6:5 (kon.)
Řisuty – Mostečtí Lvi 2:3 (1:2 po s.n.) | Trutnov – Jablonec n/N 3:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 9:2 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.)
Kolín – David Servis 6:2 (kon.) | Příbram – Písek 8:3 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:5 (2:2, 0:1, 1:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 08.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Trutnov • 2. liga skupina Sever (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost, přeji vám příjemný zbytek týdne a u dalších onlajnů na počtenou. (20:20:11)
     
    Je dobojováno! Domácí se dostali na dostřel, následně ale po lehce kontroverzním gólu Jablonce znovu ztráceli o dva góly a přes veškerou snahu už s utkáním nic udělat nedokázali. Jablonec tak i tentokrát Draky porazil a drží si s nimi v letošní sezóně i nadále stoprocentní bilanci.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    O puk se chvíli bojovalo u mantinelů ve třetině hostů, ti byli v souboji úspěšnější a ještě to zkusí na prázdnou bránu.
     
    58:41
    Domácí chybovali ve středním pásmu a ke kotouči se dostali Jablonečtí. Vypadalo to, že od gólu do prázdné je již nic nezastaví, nakonec ale trefě zabránil ofsajd.
     
    58:07
    Višňákův pokus od modré se snažil zbytek Trutnovských před brankou tečovat, hrací předmět však skončil poměrně daleko od jablonecké branky.
     
    57:48
    Domácím se příliš nedaří dostat se do útočného pásma, teď už se jim to ale přičiněním soupeře povede, neboť Vlci vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    57:26
    Domácí odvolali brankáře a zkusí to v šesti!
     
    57:09
    Ladislav Pulec to zkoušel od modré čáry, jeho prudká střela skončila ve výstroji Michala Krofty.
     
    56:03
    Tomáš Nezbeda obkroužil domácí branku a snažil se zasunout kotouč podél Krofty až za brankovou čáru. Trutnovský gólman si situaci pohlídal a ukryl puk pod svými betony.
     
    55:18
    Matěj Suk se snaží zpoza své branky vymyslet ideální rozehrávku, to se mu ale příliš nepovedlo a podobná situace je po chvíli vidět na druhé straně.
     
    54:20
    Domácí mají problémy s rozehrávkou, kterou jim Vlci maximálně ztěžují. Nakonec se ale přece jen dostávají do útočné třetiny.
     
    53:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku a berou si zpět své dvougólové vedení. Kapitán Vlků MICHAL PAVLŮ napřáhl na modré a jeho střela zaplula až do vrchní části trutnovské branky. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    52:56
    Krásný zákrok Michala Krofty. Puk mu sice nejdříve vypadl, následně se však dokázal lapačkou rychle natáhnout do střely Michala Nevyhoštěného, která mířila do odkryté branky.
     
    52:34
    Tohle domácím vůbec nehraje do karet. Pavel Fedulov podrážel a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    52:03
    Hosté jsou v plném počtu. Navíc mají výhodu, neboť domácí faulovali.
     
    50:40
    Klasická přesilovka Trutnova pokračuje a domácí kombinují před Jelínkem.
     
    50:24
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí snižují a jsou na dostřel. Velký prostor na hřišti využil JAKUB PLANÝ, který napřáhl na vrcholu kruhů a následně si připsal čistý průstřel jabloneckého gólmana. Asistence: Bohdan Višňák, Vojtěch Kubinčák.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 15. Škvrně (Kubinčák, Fedulov), 17. Starý (Planý, Vácha), 51. Planý (Višňák, Kubinčák) – 7. Maďar (Miškovský, Plíhal), 20. Plíhal (Maďar, Nevyhoštěný), 25. Krejsa (Nezbeda, Homolka), 44. Pavlů (Nezbeda), 54. Pavlů (Plíhal)


    HC Trutnov: Krofta (Ašenbrenner) – Vácha (A), Junek, Leder, D. Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Bucek, F. Jirásek, Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar.
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Mašek) – Pilař, Čechura, Krejsa, Pavlů (C), Pulec, Pilek – Maďar (A), Gecko, Nevyhoštěný, Král, Kotyza, Plíhal, Jursa, Miškovský, Nezbeda, Bouřil, Kačírek, Homolka.

    Rozhodčí: Šmika – Žídek, Dědek
    ocianews.com