Spal – Bologna 1:3 (kon.) | Fiorentina – Janov 0:0 (kon.) | Turín – Atalanta BC 0:7 (kon.)
konec
Turín FC
0:7 (0:3)
Atalanta Bergamo
Sobota 25.01.2020, 20:45Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:49:55)
     
    Na jedné straně obrovské rozhořčení, na straně druhé parádní představení. Atalanta byla v utkání proti Turínu pasována do role hlavního favorita, avšak tak jasný průběh se neočekával. Svěřenci kouče Gasperiniho nadělili soupeři sedm gólů a totálně tak potupili domácí mužstvo. Hattrickem se blýskl Josip Iličić. Za zmínku stojí především jeho druhý gól, kdy z půlky hřiště přehodil vyběhnuvšího Sirigua. Dva zásahy zapsal i Luis Muriel, který byl na hřišti ani ne deset minut. K vidění byli i dvě červené karty, obě na straně domácích, po druhé žluté kartě byl vyloučen Izzo a posléze Lukić.

    Turínským nezbývá nic jiného, než zápas hodit za hlavu a jít dál, prohra znamená propad na desátou pozici. Atalanta na dvě porážky v řadě zareagovala fantastickým způsobem, za čtvrtým Římem nyní zaostává jen kvůli horšímu skóre.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:15. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:12.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Po červeném zákroku se ještě strhla menší potyčka, kterou hlavní rozhodčí vyřešil žlutou kartou pro hlavní aktéry strkanice, tedy Sirigua a Hateboera.
    89. Domácí dohrávali o devíti, drihým vyloučeným hráčem se stal Lukić
     
    89
    Neskutečné, neskutečné, neskutečné. Těžko říct, zda Turín ve své historii sehrál někdy horší utkání. Domácí budou dohrávat v devíti, když za faul na Gómeze obdržel druhou žlutou kartu Saša Lukić.
    88. Luis MURIEL - 0:7
     
    88
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Stejně jako Iličič, tak i LUIS MURIEL střílí dva góly během jedné minuty! Kolumbijský forvard si naběhl na přihrávku Gómeze, křižnou ránou pak nedal Siriguovi šanci zasáhnout.
    87. Luis MURIEL - 0:6
     
    87
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Šestá branka v síti Turína je na světě! Na puntík si postavil balón LUIS MURIEL. Útočník umístil balón k levé tyči, gólman šel i v tomto případě na druhou stranu.
    86. Penaltový faul Meïtého
     
    86
    Další penalta! A naprosto jasná. Soualiho Meïté nejprve hrozivě nahrál, následně sám Tolóie podrazil. Není co řešit.
     
    85
    Alejandro Gómez si navedl míč až na střelu, kterou mířil do levéh horního rohu. Neumístil ji úplně ideálně, Salvatore Sirigu vytěsnil kulatý nesmysl nad břevno.
     
    84
    Z velkého úhlu vyzkoušel pozornost gólmana nově příchozí Simone Edera. Gollini na ránu dobře viděl, na zem šel včas, snadný zákrok pro italského strážce svatyně.
     
    83
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Robin Gosens, přichází Luis Muriel.
     
    82
    Duvánu Zapatovi nevyšel krok. Kolumbijský forvard si dobře naběhl na průnikový pas od Gómeze, jenže k míči se již nedostal.
     
    81
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Přenesení hry v podání Hateboera bylo příliš vysoké, Robin Gosens běžel za balónem marně, přesto spoluhráči zatleskal alespoň za pokus.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hosté kombinují na polovině soupeře, dopředu se však tolik nemají.

    Milan Huppert

    Branky: 17. Iličić (Palomino), 29. Gosens, 45+1. D. Zapata (pen.), 53. Iličić, 54. Iličić (A. Gómez), 87. Muriel (pen.), 88. Muriel (A. Gómez)

    Karty:   44. Izzo (TUI), 90. Sirigu (TUI) – 38. de Roon (ABC), 90. Hateboer (ABC)   76. Izzo (TUI)   89. Lukić (TUI)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:15. Střely mimo: 2:2. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 17:12.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Djidji – De Silvestri, Lukić, Meïté, Laxalt (65. Millico) – Verdi (79. Edera), Berenguer (78. Lyanco) – Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Bremer, Edera, Falqué, Lyanco, Millico, Singo, Adopo.

    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino, Djimsiti – Hateboer, de Roon (57. Pašalić), Freuler, Gosens (83. Muriel) – A. Gómez (C) – Iličić (71. Malinovskyj), D. Zapata.
    Náhradníci: Sportiello, F. Rossi – Caldara, Da Riva, Malinovskyj, Muriel, Okoli, Pašalić, Piccoli.

    Rozhodčí: Guida – Cecconi, Rocca
    bahis siteleri