Kolín nad Rýnem – Freiburg 4:0 (kon.) | Paderborn – Wolfsburg 2:4 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
2:4 (1:2)
VfL Wolfsburg
Neděle 02.02.2020, 18:00 • Benteler Arena, Paderborn • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    76
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté ale okamžitě odpovídají a jdou zpátky do dvoubrankového vedení! K exekuci přímého kopu se postavil MAXIMILIAN ARNOLD, jenž vystřelil přes zeď fantastickou střelu, která skončila za zády bezmocného brankáře Zingerleho, jenž se natahoval marně.
     
    72
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se můžeme těšit na velké drama, jelikož domácí celek snižuje na 2:3! SEBASTIAN VASILIADIS měl před sebou dostatek místa a tak opět vypálil tvrdou pumelici do pravé části branky, kterou Casteels tentokrát nedokázal vyrazit! Asistence: Abdelhamid Sabiri.
     
    60
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 3:1! Centr z levé strany letěl na vzdálenější tyč, kde míč sklepl hostující hráč pro Schlagera, kterého sice zastavil obránce, ale k balónu se tak dostal naprosto osamocený DANIEL GINCZEK, jenž v poklidu zakončil k pravé tyči a připsal si druhou branku.
     
    40
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj tohoto zápasu a v přesilovce jdou do vedení! DANIEL GINCZEK dostal excelentní přihrávku z levé strany od Xavera Schlagera na vzdálenější tyč a posléze vystřelil do skulinky mezi brankářem Zingerlem a tyčí. Asistence: Xaver Schlager
     
    26
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1! Hosté získali volný kop a po centru Maximiliana Arnolda do vápna se dostal do zakončení hlavou ROBIN KNOCHE, který míč líznul a zavěsil tak nechytatelně k levé tyči. Asistence: Maximilian Arnold.
     
    22
    Paderborn právě vstřelil branku!
    První vážnější šance domácích končí gólem a Paderborn tak vede 1:0! Po centru z rohu se dostal ke hlavičce Christian Strohdiek a na hranici ofsajdu dokázal z trochu krkolomné pozice zakončit z bezprostřední blízkosti míč ke vzdálenější pravé tyči BEN ZOLINSKI. Asistence: Christian Strohdiek.

    Michal Raška

    Branky: 22. Zolinski (Strohdiek), 72. Vasiliadis (Sabiri) – 26. Knoche (Arnold), 40. Ginczek (X. Schlager), 60. Ginczek, 76. Arnold

    Karty:   64. Strohdiek (PDN), 75. Hünemeier (PDN), 80. Vasiliadis (PDN) – 10. Guilavogui (WOF), 33. Steffen (WOF), 57. Pongračić (WOF)   33. Holtmann (PDN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:17.
    SC Paderborn 07: Zingerle – Jans (46. Hünemeier), Strohdiek (C), Schonlau, Holtmann – Vasiliadis – Zolinski (61. Mamba), Sabiri – Pröger, Srbeny (74. Michel), Antwi-Adjei.
    Náhradníci: J. Huth – Fridjónsson, Hünemeier, Kapić, Mamba, Michel, Shelton, Ritter, Evans.

    VfL Wolfsburg: Casteels – William, Knoche, Pongračić, Roussillon – Guilavogui (C) (84. Gerhardt) – X. Schlager, Arnold – Steffen, Ginczek (74. Klaus), Mehmedi (90+3. Joao Victor).
    Náhradníci: Pervan – Brooks, Brekalo, Gerhardt, Klaus, Otávio, Mbabu, Joao Victor, Tisserand.

    Rozhodčí: Patrick Ittrich – Norbert Grudzinski, Sascha Thielert
    bahis siteleri