Nice – Lyon 2:1 (kon.) | Méty – Saint-Étienne 3:1 (kon.) | Bordeaux – Marseille 0:0 (kon.)
konec
FC Méty
3:1 (1:0)
AS Saint-Étienne
Neděle 02.02.2020, 17:05 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Romain HAMOUMA - 3:1
     
    89
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    V náběhu za obranu se nacházel ROMAIN HAMOUMA, který si píchl míč do strany a poté jej poslal za brankovou čáru. Hostující záložník neměl ze vstřeleného gólu žádnou radost.
     
    88
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Vincent Pajot, přichází Victorien Angban.
     
    81
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Thomas Delaine.
    80. Zaydou Youssouf (SET)
     
    80
    Zpoza šestnáctky vystřelil Vahbí Chazrí, který nastřelil ruku soupeře, ovšem pokutový kop z toho nebude. Do velké příležitosti se tak dostal Zaydou Youssouf, jenž trefil vybíhajícího brankáře.
     
    76
    U postranní čáry se pohyboval Romain Hamouma, který přihrál do šestnáctky, kde se pohyboval Vahbí Chazrí. Jeho pokus do bližšího spodního rohu pokryl Alexandr Úkíddžá.
     
    74
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yohan Cabaye, přichází Zaydou Youssouf.
     
    73
    Dalším potrestaným hráčem je Yohan Cabaye (AS Saint-Étienne), který zezadu podrazil soupeře a uviděl tak žlutý kartónek.
     
    72
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Opa Nguette, přichází Thierry Ambrose.
    70. Opa NGUETTE - 3:0
     
    70
    Méty právě vstřelily branku!
    Troufám říci, že o vítězi je rozhodnuto! U postranní čáry patičkou prohodil Habib Diallo hned dva soupeře, čímž dostal do náběhu Vincenta Pajota. jeho přihrávku se snažil zastavit ještě Loïc Perrin, ovšem míče se stejně chopil OPA NGUETTE, který zblízka prostřelil Stéphanea Ruffiera. Autor dvou branek si při zakončení ublížil a pro dnešek dohrál.
     
    69
    Další centr zamířil na zadní tyč, kde se zjevil jeden z hostujících hráčů. Dlouho mu ale trvalo zpracování, a tak Alexandr Úkíddžá se přesunul a nohou zasáhl.
     
    67
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Miguel Trauco, přichází Loïs Diony.
    63. Habib DIALLO - 2:0
     
    63
    Méty právě vstřelily branku!
    Vedení domácího mužstva je dvoubrankové! Na levé straně se ocitl osamocený Matthieu Udol, jehož centr pro kapitána sklepl Opa Nguette. HABIB DIALLO se na hranici šestnáctky otočil a zamířil přesně na první tyč, Stéphane Ruffier se do správného postavení nedostal včas.
     
    53
    Poněkud kostrbatou kombinaci předvedlo ASSE na pravé straně šestnáctky. Přesto se dostalo k zakončení, které vyslal Vahbí Chazrí, ovšem brankář zakročil. Za vyraženým míčem se ještě vydal Yann M'Vila, jemuž balon skočil tak, že vystřelil lýtkem a pouze nad branku.
     
    51
    První potrestaným hráčem v utkání je střídající Romain Hamouma (Saint-Étienne), který do souboje přispěchal pozdě a ve skluzu trefil soupeře.
     
    47
    Z levé strany putoval až do šestnáctky Habib Diallo, jehož pokus nohama vyrazil Stéphane Ruffier. Tentokrát na straně ASSE chyboval William Saliba.
     
    46
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Charles Nathan Abi, přichází Romain Hamouma.
    44. Opa NGUETTE - 1:0
     
    44
    Méty právě vstřelily branku!
    V závěru poločasu se skóre poprvé mění a k radosti fanoušků jsou ve vedení Méty! Brankářův nákop prodloužil Habib Diallo, který míč poslal za chybujícího Miguela Trauca. Nabídnuté situace využil pak OPA NGUETTE, jehož pokus zapadl přesně do vzdálenějšího spodního rohu branky.
     
    40
    To je až neskutečné, co ASSE zahodilo! Alexandr Úkíddžá podcenil situaci před brankou a nedostal se přes hráče k míči. Naopak toho se chopil Vahbí Chazrí, který udělal dva kroky do strany, přesto trefil nohu ležícího gólmana.
    2. Denis Bouanga (SET)
     
    2
    Hostující mužstvo rozehrávalo rohový kop, po kterém míč do ohně, kdy byl úspěšný Alexandr Úkíddžá. Avšak akce Saint-Étienne dál trvala, ránou do spodního rohu se prezentoval Denis Bouanga, ovšem brankář byl úspěšný.

    Michal Luxa

    Branky: 44. Nguette (Diallo), 63. Diallo (Nguette), 70. Nguette (Pajot) – 89. Hamouma (M'Vila)

    Karty:   51. Hamouma (SET), 73. Cabaye (SET)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:18.
    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye, Udol – Maïga, N'Doram, Pajot (88. Angban) – Nguette (72. Ambrose), Diallo (C), Niane (81. Delaine).
    Náhradníci: Delecroix – Ambrose, Angban, Delaine, Fofana, Gakpa, Yade.

    AS Saint-Étienne: Ruffier – Debuchy, Saliba, Perrin (C), Trauco (67. Diony) – Cabaye (74. Youssouf), M'Vila – Honorat, Chazrí, Bouanga – Abi (46. Hamouma).
    Náhradníci: Moulin – Aholou, Diony, Dioussé, Fofana, Hamouma, Youssouf.
    bahis siteleri