Vladivostok – Chabarovsk 0:4 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Omsk 2:1 (po pr.)
Nižněkamsk – Čerepovec 6:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Kazaň – Viťaz 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Petrohrad 0:1 (kon.) | Riga – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pondělí 03.02.2020, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:20 Svjatoslav GREBENŠČIKOV - 5:2
     
    46:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hráči v bílém kosmeticky upravují své velké manko! Za svou aktivitu je odměněn SVJATOSLAV GREBENŠČIKOV, kterého před brankou dobře našel kapitán Sjomin. Všemu předcházel neúspěšný pokus Barsu o vyvezení puku do středního pásma. Asistence: Alexandr Sjomin.
    41:55 Emil GALIMOV - 5:1
     
    41:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Další možnost už končí gólem na 5:1! EMIL GALIMOV vyhrál dva souboje u hrazení a poté, co přihrávkou zpoza branky připravil šanci Fisenkovi, sám dorazil kotouč do hostující branky. Asistence: Michail Fisenko.
    39:22 Matt FRATTIN - 4:1
     
    39:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a asi definitivně stvrzují své vítězství! Stanislav Galijev už mohl pálit zpoza pravého kruhu. Vybral si ale křižnou přihrávku a MATT FRATTIN z jedničky propálil přesunujícího se Ježova. Asistence: Stanislav Galijev, Albert Jarulin.
    20:55 Arťom GALIMOV - 3:1
     
    20:55
    Kazaň vstřelila branku!
    Vynikající start druhé třetiny pro domácí tým, který znovu vede o dva góly! Rukavišnikov skvěle rozehrál z obranného pásma na Frattina, který z levého mantinelu přihrál před branku a ARŤOM GALIMOV bekhendem přesměroval puk za bezmocného Ježova. Asistence: Matt Frattin, Roman Rukavišnikov.
    15:16 Alexej MAKEJEV - 2:1
     
    15:16
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Zničehonic je sníženo na rozdíl jediného gólu! Sjomin přenechal kotouč Lajujenovi, který z pravého křídla odcentroval a u zadní tyče stojící ALEXEJ MAKEJEV na několikrátý pokus propasíroval puk za brankovou čáru. Asistence: Ville Lajunen, Alexandr Sjomin.
    13:22 Justin AZEVEDO - 2:0
     
    13:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars nenechává nic náhodě a zaslouženě zvyšuje na 2:0! Postaral se o to kapitán JUSTIN AZEVEDO, který proletěl středem hřiště a po rychlé výměně puku s Kirillem Petrovem jednoduše zavěsil mimo dosah vyjetého gólmana. Asistence: Kirill Petrov.
    04:18 Dmitrij JUDIN - 1:0
     
    04:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Favorit jde v páté minutě do vedení! Emil Galimov skvěle připravil palebnou parketu pro Petrova, kterého Ježov pravým betonem vychytal, ale proti bekhendové dorážce DMITRIJE JUDINA už byl bez šance. Asistence: Kirill Petrov, Emil Galimov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Judin (K. Petrov, E. Galimov), 14. Azevedo (K. Petrov), 21. A. Galimov (Frattin, Rukavišnikov), 40. Frattin (Galijev, Jarullin), 42. E. Galimov (Fisenko) – 16. Makejev (V. Lajunen, A. Sjomin), 47. Grebenščikov (A. Sjomin)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Achťamov) – Jarullin (A), Virtanen, Judin, Rukavišnikov, Fazylzjanov, Wikstrand, Ljamkin – K. Petrov, Cormier, Azevedo (C) – Frattin, A. Galimov, Galijev – Lukojanov (A), Fisenko, E. Galimov – Sannikov, Galuzin, Dyňak – Brovkin.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (41. Saprykin) – Katičev, Pylenkov, V. Lajunen (A), Pautov, Golovkov, Šinkevič, Vorobej – A. Sjomin (C), Q. Howden, Makejev (A) – Jo. Nättinen, Byvalcev, Grebenščikov – A. Ševčenko, P. Černov, Varfolomejev – Arťuchin, D. Kvartalnov, Koltygin – Laričev.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirko – Bersenjov, Maximovskij

    Diváci: 7 089
    bahis siteleri