Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Dallas Stars
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 20.02.2020, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Adin Hill zamířil na střídačku a brána Coyotes zůstává po zakázaném uvolnění Stars prázdná!
    51:38 Jamie OLEKSIAK - 3:2
     
    51:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE OLEKSIAK vypálil na vrcholu mezikruží a jeho fantastická rána s příklepem se od levé tyče odrazila do brány! Fantastická trefa, po které Dallas potřetí v střetnutí vede, tentokrát 3:2. Asistence: Alexandr Radulov a Miro Heiskanen.
    38:42 Radek Faksa měl obrovskou šanci vstřelit svůj druhý gól!
     
    38:42
    Radek Faksa se ocitl v blízkosti pravé tyče brány ve velké šanci, když si počkal na to, až Adin Hill půjde k ledu, a poté chtěl zamířit pod horní tyč, jenže se mu nepodařilo a nechal tak vyniknout hostujícího brankáře! Málem skóroval podruhé.
    38:12 Christian FISCHER - 2:2
     
    38:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ilja Ljubuškin vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a před bránou Bena Bishopa došlo po jeho táhlé střele zápěstím k několika odrazům puku, po kterých se trefil CHRISTIAN FISCHER – 2:2! Asistence: Christian Dvorak a Ilja Ljubuškin.
    36:01 Radek FAKSA - 2:1
     
    36:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Český útočník RADEK FAKSA si najel v pravém kruhu pro vhazování na zpětnou přihrávku od Coreyho Perryho z pravého rohu útočného pásma a nádhernou bekhendovou střelou z úhlu nad vyrážečkou Adina Hilla vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Dallas nyní využil druhou přesilovou hru v zápase a získal ztracené vedení zpět. Asistence: Corey Perry a Denis Gurjanov.
     
    34:12
    Carl Söderberg se u pravé tyče neprosadil a dostal dvě minuty za hákování. Bude se tedy hrát ve hře 4 na 4.
    32:32 Taylor HALL - 1:1
     
    32:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    TAYLOR HALL si srovnal puk na vrcholu levého kruhu pro buly a nádhernou střelou zápěstím vymetl přední levý horní roh brány! Arizona teď využila přesilovou hru, která bude pokračovat, jelikož se jednalo o pětiminutový trest. Skóre je 1:1. Asistence: Jordan Oesterle a Nick Schmaltz.
     
    30:27
    Jamie Benn byl za vražení na hrazení vyloučen na pět minut plus do konce utkání. Arizona má velkou šanci. Pětiminutový trest nyní odpyká útočník Corey Perry.
     
    28:36
    Alex Goligoski byl vyloučen za sekání, zatímco Corey Perry za krosček, a bude se tedy hrát ve hře 4 na 4.
     
    27:49
    Jamie Benn se řítil z levého křídla sám na bránu a na vzdálenější pravé tyči se následně snažil puk bekhendem zasunout do sítě, jenže ztroskotal na levém betonu ležícího Adina Hilla, který si připsal fantastický zákrok! Ještě těsně předtím se snažil po objetí brány prosadit Radek Faksa, ale neuspěl. Adin Hill ho vleže dokázal vychytat.
     
    16:21
    Joe Pavelski dostal dvě minuty za držení a Arizona si po komerční přestávce zahraje svou první přesilovou hru.
    16:21 Ben Bishop skvěle zasáhl a poté ho zachránila horní tyč!
     
    16:21
    Domácí Ben Bishop fantasticky vychytal Jordana Oesterleho a jeho následná dorážka se od horní tyče odrazila do ochranné sítě! Po přerušení hry následuje komerční přestávka. Dallas stále vede.
     
    15:35
    Mattias Janmark mířil střelou z levého křídla a ostrého úhlu do prázdné brány, jenže Adin Hill se stačil včas přesunout a vleže kotouč vyrazil!
    14:06 Carl Söderberg měl obrovskou šanci na vyrovnání skóre!
     
    14:06
    Carl Söderberg se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát fantastického Bena Bishopa nepřekonal! Domácí brankář úchvatně zasáhl pravým betonem a navíc hned dvakrát.
    13:38 Denis Gurjanov se ocitl v jasném ofsajdu! Gól tak neplatí
     
    13:38
    Dallas nyní vstřelil branku, která neplatí! Ofsajd.
    Jamie Benn sice dokázal skórovat a dosáhnout velkého milníku, jenže Denis Gurjanov se ocitl na pravém křídle neomylně v postavení mimo hru.
    02:19 Corey PERRY - 1:0
     
    02:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Denis Gurjanov a Roope Hintz rychle přenesli hru krásnou přihrávkou přes osu útočného pásma z levého křídla doprava a zpět a COREY PERRY na vzdálenější levé tyči skóroval do prázdné brány! Dallas využil úvodní přesilovou hru a vede rázem 1:0! Asistence: Roope Hintz a Denis Gurjanov.
     
    00:51
    Jakob Chychrun byl vyloučen za vysokou hůl a Dallas si zahraje po 51 sekundách první přesilovou hru zápasu.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Perry (Hintz, Gurjanov), 37. Faksa (Perry, Gurjanov), 52. Oleksiak (Radulov, Heiskanen) – 33. Hall (Oesterle, Schmaltz), 39. Fischer (Dvorak, Ljubuškin)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Johns, Heiskanen, Sekera, Oleksiak – Perry, Seguin (A), Hintz – Radulov, Pavelski, Janmark – Gurjanov, Dickinson, Ja. Benn (C) – Comeau, Faksa, Cogliano. Hlavní trenér: Rick Bowness.
    Arizona Coyotes: Hill (Raanta) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Hinostroza, Stepan (A), Crouse – Kessel, Schmaltz, Keller – Fischer, Richardson, Söderberg. Hlavní trenér: Rick Tocchet.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Justin StPierre. Čároví: Mark Shewchyk, Steve Barton

    Diváci: 18227
    bahis siteleri