Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Dallas Stars
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 20.02.2020, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:38 Jamie OLEKSIAK - 3:2
     
    51:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    JAMIE OLEKSIAK vypálil na vrcholu mezikruží a jeho fantastická rána s příklepem se od levé tyče odrazila do brány! Fantastická trefa, po které Dallas potřetí v střetnutí vede, tentokrát 3:2. Asistence: Alexandr Radulov a Miro Heiskanen.
    38:12 Christian FISCHER - 2:2
     
    38:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ilja Ljubuškin vystřelil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a před bránou Bena Bishopa došlo po jeho táhlé střele zápěstím k několika odrazům puku, po kterých se trefil CHRISTIAN FISCHER – 2:2! Asistence: Christian Dvorak a Ilja Ljubuškin.
    36:01 Radek FAKSA - 2:1
     
    36:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Český útočník RADEK FAKSA si najel v pravém kruhu pro vhazování na zpětnou přihrávku od Coreyho Perryho z pravého rohu útočného pásma a nádhernou bekhendovou střelou z úhlu nad vyrážečkou Adina Hilla vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Dallas nyní využil druhou přesilovou hru v zápase a získal ztracené vedení zpět. Asistence: Corey Perry a Denis Gurjanov.
    32:32 Taylor HALL - 1:1
     
    32:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    TAYLOR HALL si srovnal puk na vrcholu levého kruhu pro buly a nádhernou střelou zápěstím vymetl přední levý horní roh brány! Arizona teď využila přesilovou hru, která bude pokračovat, jelikož se jednalo o pětiminutový trest. Skóre je 1:1. Asistence: Jordan Oesterle a Nick Schmaltz.
    02:19 Corey PERRY - 1:0
     
    02:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Denis Gurjanov a Roope Hintz rychle přenesli hru krásnou přihrávkou přes osu útočného pásma z levého křídla doprava a zpět a COREY PERRY na vzdálenější levé tyči skóroval do prázdné brány! Dallas využil úvodní přesilovou hru a vede rázem 1:0! Asistence: Roope Hintz a Denis Gurjanov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Perry (Hintz, Gurjanov), 37. Faksa (Perry, Gurjanov), 52. Oleksiak (Radulov, Heiskanen) – 33. Hall (Oesterle, Schmaltz), 39. Fischer (Dvorak, Ljubuškin)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell (A), Johns, Heiskanen, Sekera, Oleksiak – Perry, Seguin (A), Hintz – Radulov, Pavelski, Janmark – Gurjanov, Dickinson, Ja. Benn (C) – Comeau, Faksa, Cogliano. Hlavní trenér: Rick Bowness.
    Arizona Coyotes: Hill (Raanta) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Hinostroza, Stepan (A), Crouse – Kessel, Schmaltz, Keller – Fischer, Richardson, Söderberg. Hlavní trenér: Rick Tocchet.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Justin StPierre. Čároví: Mark Shewchyk, Steve Barton

    Diváci: 18227
    bahis siteleri