Sevilla – Osasuna 3:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Villarreal 1:0 (kon.) | Espanyol – Atlético 1:1 (kon.)
Mallorca – Getafe 0:1 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 2:0 (kon.)
konec
RCD Mallorca
0:1 (0:0)
Getafe CF
Neděle 01.03.2020, 18:30 • Iberostar Estadi (Palma de Mallorca) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:29:12)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:24.
     
    Je konec! Favorit dnešního zápasu v podobě Getafe nakonec zapisuje hubenou výhru 1:0, po které si do tabulky připisuje tři body. O vítěznou branku se nakonec postaral Nemanja Maksimović, kterého našel skvělým centrem Kenedy. V závěru utkání se ještě děly zajímavé věci, ovšem další branka už nepadla.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, ale fantastický zákrok předvedl Manolo Reina! Střela totiž mířila nahoru na zadní tyč, ale gólman míč vyrazil!
     
    90+5
    Manolo Reina se zpočátku nevracel do branky, ale nyní už je zpět. Mezitím Mallorca vyslala centr, na který si domácí hráč naskočil, ale David Soria chytá.
     
    90+4
    Mallorca zahrávala rohový kop, kdy se nám do šestnáctky dostal i domácí gólman. Getafe sice tuto možnost odvrátilo, ale domácí jsou zase u balónu.
     
    90+3
    To tedy bylo hodně zajímavé, ale pro domácí je nyní důležité, že nedostal kartu nikdo, kdo je na hřišti. Pak by totiž mohli na srovnání už zapomenout.
     
    90+2
    Nějakou dobu se nehrálo, jelikož rozhodčí dával žlutou kartu někomu na domácí střídačce. Jeden z hráčů dostal dokonce dvě během několika sekund! Naprosto zbytečná červená.
     
    90+1
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Salva Sevilla (RCD Mallorca).
     
    90
    Žlutou kartu dostává Cucho Hernández (RCD Mallorca).
     
    90
    Žlutou kartu dostává Salva Sevilla (RCD Mallorca).
     
    90
    Nastavovat se bude šest minut!
     
    89
    Dani Rodríguez a Damián Suárez se dostali do menší rozmíšky, čemuž sudí učinil okamžitou přítrž. Takefusa Kubo byl sice podkopnut, ale sudí to jako faul nevyhodnotil. David Soria může odkopávat od brány.
     
    88
    To nebyl zrovna přesvědčivý zákrok hostujícího obránce, který naprosto promáchl balón. Naštěstí pro něj to bylo kousek od poloviny hřiště, daleko od brány.
     
    87
    Amath Ndiaye nahrával do druhé vlny, odkud si sbíhal jeho spoluhráč. Ten už chtěl vypálit z první, ovšem hra je přerušena. Hostům je nejspíše odpískán faul.
     
    86
    Nemanja Maksimović vyslal centr na hranici šestnáctky, kde našel hlavu svého spoluhráče. Ten však nemohl zakončovat, jelikož branka byla ještě daleko.
     
    85
    Avšak Mallorca se během několika okamžiků dostala k balónu. Lago Junior vyslal zajímavý centr do šestnáctky, ale našel jen hlavu hostujícího fotbalisty.
     
    84
    Domácí hráč bojoval hned se čtyřmi soupeři, ovšem nakonec se ukázalo, že vybíhal z ofsajdového postavení. Hra je proto přerušena a hosté budou rozehrávat.

    Denisa Józsová

    Branky: 67. Nemanja Maksimović (Kenedy)

    Karty:   78. Chavarría (MLR), 90. Sevilla (MLR), 90. Cucho Hernández (MLR) – 30. Ángel Rodríguez (GET), 59. Etxeita (GET), 81. Deyverson (GET), 82. Etebo (GET)   90+1. Sevilla (MLR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 13:24.
    RCD Mallorca: Reina – Pozo, Valjent, Raíllo, Agbenyenu – Rodríguez, Sevilla (56. Chavarría), Baba Mohammed (76. Febas), Kubo – Lago Junior, Cucho Hernández (72. Prats).
    Náhradníci: Fabri – Gámez, Chavarría, Prats, Febas, Sedlar, Pedraza.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Etxeita, Oliveira – Etebo, Nemanja Maksimović, Arambarri, Kenedy (77. Ndiaye) – Jaime Mata, Ángel Rodríguez (70. Deyverson).
    Náhradníci: Chichizola – J. Molina, Ndiaye, Jason, Deyverson, Timor, Cabaco.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    bahis siteleri