Detva – Michalovce 4:3 (kon.) | Trenčín – Banská Bystrica 1:3 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:3 (po pr.)
Poprad – Košice 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Nitra 2:3 (po pr.) | MAC Budapešť – Miskolc 5:2 (kon.)
konec
MAC Budapešť
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 06.03.2020, 19:00 • Tüskecsarnok, Budapešť • Tipos Extraliga (SR) • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:56
    Garát mizernou rozohrávkou puk prihral priamo do jazdy Sofronovi, ktorý sa ocitol úplne sám pred Rajnom. Ten jeho forhendový blafák do ľavej strany zneškodnil.
     
    55:22
    Budapešť dáva gól!
    Domáci možno definitívne rozhodujú o svojom víťazstve! KRISZTIÁN NAGY vystihol prihrávku hostí na vlastnej modrej čiare a prihral puk na pravú stranu Sofronovi, ktorý sa práve vrátil z trestnej lavice. Sofron mu ho potom vrátil pred bránkovisko Miškovca a Nagy z prvej napokon poslal puk nechytateľne pod hornú žŕďku. Asistencia: István Sofron, Chris Carlisle.
     
    53:14
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (István Sofron – 2 min., napadnutie).
     
    50:02
    Rossova zablokovaná strela sa odrazila na pravú stranu priamo k Valchařovi, ktorému pri snahe o bekhendový blafák proti Bernardovi puk odskočil za bránku Budapešti.
     
    49:24
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bálint Magosi – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Ryan Harrison – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Blake Orbán – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Barnabás Majoross – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    47:36
    Beauviller si z ľavej strany naviedol puk medzi kruhy a vystrelil na Bernarda. Ten nepredviedol najistejší zákrok, na druhý pokus pred dorážajúcim Galaniszom ale puk chytil.
     
    44:10
    Miškovec dal gól!
    Hostia znižujú na rozdiel dvoch gólov! Domáci prepadli v strednom pásme a Harrison s FRANCISOM BEAUVILLEROM sa dostali do prečíslenia 2 proti 1. To zakončili úplne dokonale, keď po Harrisonovej prihrávke zľava namieril Beauviller z prvej presne k ľavej žŕďke Bernardovej bránky. Asistencie: Ryan Harrison, Davis Vandane.
     
    43:25
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (István Sofron – 2 min., podrazenie).
     
    42:26
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bence Szirányi – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    38:47
    Budapešť dáva gól!
    Domáci po krásnom protiútoku navyšujú svoj náskok! Busenius zaviezol puk po pravej strane do útočného pásma, kde ho prenechal Stretchovi a ten nádhernou prihrávkou našiel pred bránkoviskom Miškovca TOMÁŠA KLEMPU. Ten z prvej poslal puk nechytateľne pod hornú žŕďku. Asistencie: Charles Gregory Stretch, Dylan Busenius.
     
    37:12
    Miškovec dal gól!
    Hostia kurióznym gólom znižujú! JÁNOS VAS si pri signalizovanej výhode spracovával prihrávku Patrika Kissa, to sa mu ale nepodarilo a puk chcel zastaviť Ákos Szigeti. Tomu však puk odskočil od hokejky smerom na vlastnú bránku a zaskočený brankár Bernard už na tento zásah nedokázal zareagovať. Bez asistencie.
     
    36:46
    Budapešť dáva gól!
    Domáci trochu z ničoho nič navyšujú svoj náskok na rozdiel troch gólov! ÁKOS SZIGETI potiahol puk od vlastnej modrej čiary do pásma hostí a od pravého mantinelu nádhernou strelou cez obrancu Miškovca namieril presne do ľavého horného rohu. Strela to bola krásna, gólman Rajna ju ale asi veľmi nečakal. Asistencie: Dylan Busenius, Andreas Bernard.
     
    35:18
    Po prihrávke spoza bránky sa ocitol pred bránkoviskom Budapešti úplne voľný Galanisz, taliansky gólman Bernard ale skvelým zákrokom jeho zakončenie zlikvidoval.
     
    34:14
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Chris Carlisle – 2 min., sekanie).
     
    31:40
    Stretch sa cez stred obrany Miškovca dostal individuálne pred brankára Rajnu, ktorý ale jeho najprv zneškodnil jeho strelu spomedzi kruhov a potom i jeho bekhendovú dorážku.
     
    31:22
    Stretch krásnou krížnou prihrávkou z ľavej strany našiel v pravom kruhu voľného Sofrona, proti jeho strele sa ale stihol presunúť brankár Rajna.
     
    30:49
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Radim Valchař – 2 min., sekanie).
     
    25:52
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Scott Macaulay – 2+2 min, krosček + 10 min. osobný trest, hrubosť). Trest odpyká István Gábor Szücs.
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (David Rodman – 2 min., hrubosť + 10 min. osobný trest, hrubosť).
     
    10:36
    Vylúčenie v tíme MAC Budapešť (Barnabás Majoross – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    09:33
    Budapešť dáva gól!
    Domáci využívajú presilovku a odskakujú do dvojgólového náskoku! Stretch nahodil od pravého mantinelu puk na Rajnu, ktorému po teči TOMÁŠA KLEMPU vypadol a nakoniec sa dostal pred Rajnovi priamo na hokejku Klempovi. Ten si ho posunul doprava na bekhend a bez problémov ho poslal do odkrytej bránky Miškovca. Asistencia: Charles Gregory Stretch, Josh Pitt.
     
    08:38
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Ryan Harrison – 2 min., hákovanie).
     
    06:37
    Miškovec však výrazne zvýšil svoju aktivitu a vysokým napádaním donútil domácich k chybe v rozohrávke. Harrisonova strela od modrej sa odrazila od hráčov pred Bernardom a aj keď puk skákal pred bránkoviskom Budapešti, tak ho Patrik Kiss nedokázal zasiahnuť.
     
    04:08
    Budapešť dáva gól!
    Domáci po konci presilovky otvárajú skóre! Szigeti nádhernou prihrávkou od pravého mantinelu posúval puk pred bránkovisko na voľného BRANCEHO ORBANA, ku ktorému sa puk dostal i cez obrancu Miškovca Wehrsa. Orban puk hneď nasmeroval medzi betóny brankára Rajnu a ten sa nakoniec i trochu so šťastím pomaly dokĺzal do bránky. Asistencia: Ákos Szigeti, Chris Carlisle.
     
    03:06
    Hostia po zisku puku úspešne zaútočili a Harrison dokonca z ostrého uhla vystrelil. Puk poslal zvonku do ľavej žŕďky Bernardovej bránky.
     
    02:02
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bence Páterka – 2 min., nedovolené bránenie).

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 5. Orban (Szigeti, Carlisle), 10. Klempa (Stretch, Pitt), 37. Szigeti (Busenius, Bernard), 39. Klempa (Stretch, Busenius), 56. Nagy (Sofron, Carlisle) – 38. Vas, 45. Beauviller (Harrison, Vandane)


    MAC Budapešť: Bernard (Bálizs) – Macaulay, Carlisle, Orbán, Busenius, Bugár, Pozsgai, Fejes, Garát – Szigeti, Stretch, Sofron – Terbócs, Majoross, Klempa – Kreisz, Pitt, Orban – Loczi, Nagy, Szücs
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Rajna (Adorján) – D. Kiss, Ross, Vandane, Láda, Wehrs, Szirányi – Magosi, Galanisz, Beauviller – Rodman, Vas, Valchař – Vojtkó, Harrison, P. Kiss – Páterka

    Rozhodčí: Fridrich, Purgat – Synek, Vyšný

    Diváci: 1 100
    bahis siteleri