Eibar – Mallorca 1:2 (kon.) | Atlético – Sevilla 2:2 (kon.) | Barcelona – Real Sociedad 1:0 (kon.)
Getafe – Celta Vigo 0:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:2 (2:2)
Sevilla FC
Sobota 07.03.2020, 16:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (18:08:41)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 10:4.
    Rohy: 8:4.
    Ofsajdy: 2:0.
    Fauly: 14:16.
     
    Ve druhém poločase jsme už branku neviděli, rozhodně jsme se ale nenudili. Oba týmy si dokázaly vypracovat dostatek zajímavých gólových příležitostí, efektivita zakončení už ale zdaleka nebyla taková, jako v prvním poločase. Nerozhodný výsledek se tak po průběhu utkání dá považovat za zasloužený, ani jednomu týmu ale příliš nevyhovuje. Atlético je totiž nadále páté a čtvrté Getafe bude svůj zápas v tomto kole teprve hrát. Sevilla je třetí, svým soupeřům v boji o Ligu mistrů ale odskočit nedokázala.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Correa si nabíhal z levého křídla na kolmou přihrávku za obranu Sevilly, od míče ho ale čistě tělem odstavil Diego Carlos. Kulatý nesmysl nakonec skončil v zámezí.
     
    90+3
    Centr záložníka Sevilly zvedl jeden z bránících hráčů Atlética, míč ale dokázal z výšky do svých rukavic stáhnout gólman Oblak. Ten hrací předmět rychle vyhodil do středu pole na své spoluhráče.
     
    90+2
    Llorente podrazil na vlastní polovině při zpracovávání míče de Jonga. Sevilla získává přímý kop z levé strany, který rozehraje Banega.
     
    90+1
    Saúl Ñíguez ztratil míč ve středu pole a Banega ho hned nakopl za obranu Atlética na de Jonga. Ten ho však nedokázal zpracovat a hrací předmět skončil u brankáře Oblaka.
     
    90
    Bude sa hrát ještě pět minut.
     
    89
    Diego Costa vyskočil v pokutovém území Sevilly nejvýše, jeho hlavička za záklonu ale skončila vysoko nad Vaclíkovou brankou.
     
    88
    Correa je dnes jednoznačně nejvíce faulovaným hráčem zápasu. Jeho další akci zastavil nedovoleným zákrokem Reguilón. Domácí pak rychle rozehráli a Carrascův centr z levé strany srazil ve skluzu na rohový kop Diego Carlos.
     
    87
    Trippier z pravé strany nacentroval do šestnáctky, kde se na zadní tyči přetlačil k zakončení Saúl Ñíguez. Jeho hlavička z poměrně ostrého úhlu skončila mimo Vaclíkovy branky.
     
    86
    Do odraženého míče se opřel Reguilón, jeho tvrdá střela z první ale skončila vysoko nad Oblakovou brankou.
     
    85
    Banega se pokusil o sólový průnik po levém křídle, domácí obránci ho ale vytlačili do strany. Reguilón pak dlouhým autovým vhazovaním posílal míč do šestnáctky, odkud ho Savić odhlavičkoval.
     
    84
    Atlético získalo další přímý kop po faulu na Correu. Koke také nacentroval ze standardky na zadní tyč, opět ale nedokázal míč zasáhnout ani jeden hráč.
     
    83
    Atlético opět zatlačilo Sevillu k její šestnáctce. Koke krásným pasem na pravé křídlo našel nabíhajícího si Trippiera, ten už ale zpracovával míč příliš blízko brankové čáry a nedokázal ho posunout na spoluhráče v šestnáctce Sevilly.
     
    82
    Vitolův průnik po pravé straně zastavil Banega faulem. Trippier rozehrál standardní situaci centrem na zadní tyč, tam ale na jeho vysoký nákop nedosáhl nikdo.
     
    81
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Franco Vázquez.
     
    80
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází João Félix, přichází Vitolo.

    Michal Sadlek

    Branky: 32. Morata (pen.), 36. Félix (Koke) – 19. L. de Jong (Jordán), 43. Ocampos (pen.)

    Karty:   73. Félix (ATM), 77. Trippier (ATM) – 31. Diego Carlos (SEV), 31. trenér J. Lopetegui (SEV), 43. Navas (SEV), 45+1. Banega (SEV), 56. Gudelj (SEV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:16.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso (54. Carrasco) – Á. Correa, Saúl Ñíguez, M. Llorente, Koke (C) – Félix (80. Vitolo), Morata (68. D. Costa).
    Náhradníci: Adán – J. Giménez, H. Herrera, D. Costa, Vitolo, Carrasco, Vrsaljko.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Koundé, Reguilón – Jordán (74. Sergi Gómez), Banega, Gudelj – Ocampos (81. F. Vázquez), L. de Jong, Suso (63. Nasjrí).
    Náhradníci: Bunú – Sergi Gómez, Nolito, Munir, Nasjrí, Escudero, F. Vázquez.

    Rozhodčí: Hernández – Fuertes, Moreno

    Diváci: 60 422
    bahis siteleri