Eibar – Mallorca 1:2 (kon.) | Atlético – Sevilla 2:2 (kon.) | Barcelona – Real Sociedad 1:0 (kon.)
Getafe – Celta Vigo 0:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:2 (2:2)
Sevilla FC
Sobota 07.03.2020, 16:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Atlético Madrid – Sevilla FC. Utkání 27. kola španělské LaLigy začíná v 16:00.
     


    Atlético Madrid

    Atlético se po krátké sérii neúspěšných výsledků dostalo v posledních týdnech do lepší formy a poslední čtyři ligové zápasy za sebou neprohrálo. V tabulce je před tímto kolem na pátém místě, ze kterého ztrácí na čtvrté Getafe bod a na třetí Sevillu dva body. Jak je už u týmu Diega Simeoneho víceméně tradicí, tak těží ze skvělé obrany. V tomto ročníku inkasovalo Atlético druhý nejnižší počet gólu (19), současně má ale z týmů na prvních devíti místech tabulky nejméně produktivní útok (29 vstřelených branek). Doma se Atléticu daří a doteď prohrál na svém stadionu v letošní sezoně jen jednou (s Barcelonou 0:1).

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Real Madrid – Atlético Madrid 1:0
    Atlético Madrid – Granada 1:0
    Valencia – Atlético Madrid 2:2
    Atlético Madrid – Villarreal 3:1
    Espanyol – Atlético Madrid 1:1
     


    Sevilla FC

    Sevilla také zažila nepovedené období, ve kterém dokonce vypadla v osmifinále Španělského poháru s druholigovým Mirandésem. Poslední dva zápasy za sebou ale vyhrála, čímž se posunula na třetí místo ligové tabulky. Na druhou Barcelonu ztrácí už devět bodů, pro Sevillu je tak prioritou udržení aktuální pozice. Její útočná produktivita patří mezi nadprůměr LaLigy (37 vstřelených gólů) a podobně je na tom i její obrana (27 inkasovaných gólů). V tabulce zápasů venku je Sevilla druhým nejlepším týmem a z 13 utkání na cizích hřištích si domů přivezla 23 bodů.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Sevilla – Alavés 1:1
    Celta Vigo – Sevilla 2:1
    Sevilla – Espanyol 2:2
    Getafe – Sevilla 0:3
    Sevilla – Osasuna 3:2
     


    Vzájemné zápasy

    Vzájemná bilance v minulém desetiletí mluví ve prospěch Atlética Madrid, které vyhrálo utkání se Sevillou osmkrát, prohrálo třikrát a devětkrát se jejich duel skončil remízou. Sevilla v LaLize zdolala Atlético naposledy ještě v říjnu 2016. Od té doby vyhrálo Atlético ze šesti vzájemných ligových utkání tři a poslední tři zápasy za sebou se skončily stejným výsledkem – 1:1.

    Posledních 5 ligových vzájemných zápasů:
    23.9.2017: Atlético Madrid – Sevilla 2:0
    25.2.2018: Sevilla – Atlético Madrid 2:5
    6.1.2019: Sevilla – Atlético Madrid 1:1
    12.5.2019: Atlético Madrid – Sevilla 1:1
    2.11.2019: Sevilla – Atlético Madrid 1:1
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso – Á. Correa, Saúl Ñíguez, M. Llorente, Koke (C) – Félix, Morata.
    Náhradníci: Adán – J. Giménez, H. Herrera, D. Costa, Vitolo, Carrasco, Vrsaljko.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Koundé, Reguilón – Jordán, Banega, Gudelj – Ocampos, L. de Jong, Suso.
    Náhradníci: Bunú – Sergi Gómez, Nolito, Munir, Nasjrí, Escudero, F. Vázquez.

    Rozhodčí: Hernández – Fuertes, Moreno.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy právě nastupujú na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Atlético bude hrát ve svých tradičních červenobílých dresech, Sevilla v bílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop utkání mělo Atlético. Domácí se okamžitě dostali pod tlak presujucích hráčů Sevilly a míč nakopli na Moratu, jenž ho hlavou sklepl na Correu.
     
    2
    Correa byl při svém průniku faulován. Kokeho centr ze standardky odhlavičkoval Diego Carlos k Hermosovi, jehož centr srazil Jordán na první rohový kop domácího celku.
     
    3
    Nákop od rohového praporku letěl na hranici brankoviště, kde se k hlavičce přetlačil Felipe. Z poměrně dobré pozice ale míč nasměroval vysoko nad Vaclíkovu branku.
     
    4
    Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně a nadále se tlačí dopředu. Llorente se pokusil vysunout kolmicí na pravé křídlo Trippiera, Angličan ale nedokázal jeho přihrávku zpracovat. Hrací předmět skončil za brankovou čárou, následovat tak bude odkop od branky Tomáše Vaclíka.
     
    5
    Atlético se znovu zmocnilo ve středu pole míče a po rychlém protiútoku získalo další rohový kop. Centr Kokeho na přední tyč odhlavičkoval Navas a Savićův pas zpátky na Kokeho skončil v zámezí.
     
    6
    Vaclíkův odkop od branky nedokázal de Jong zpracovat a Hermoso míč posunul malou domů ke svému brankáři Oblakovi. Slovinský gólman pak úspěšne rozehrál.
     
    7
    Félix krásnou kolmou přihrávkou vysunul za obranu Sevilly Moratu, jenž si potáhl míč do šestnáctky hostů. Na poslední chvíli mu zakončení ve skluzu zblokoval Koundé.
     
    8
    Hosté se vůbec poprvé v zápase dostali na útočnou polovinu, jejich kombinace ale probíhá zatím jen v uctivé vzdálenosti od branky Jana Oblaka.
     
    9
    Domácí aktívním presinkem navíc donutili hosty až k malé domů na brankáře Vaclíka. Český gólman pak rozehrál do středu pole na Banegu, který zakládá další útok Sevilly.
     
    10
    Útok Sevilly napokon skončil bez sebemenšího úspěchu. Domácí míč získali a zakládají svůj postupný útok.
     
    11
    Llorente si zpracoval přihrávku od spoluhráče rukou. Míč tak znovu získali hosté, kterým se ale zatím vůbec nedaří usadit se na polovině Atlética Madrid.
     
    12
    Jordán přihrávkou na levou stranu pokutového území Atlética našel mezi obránci domácího týmu úplně volného Ocampose. Ten se s míčem otočil, nepřesnou střelou ho ale poslal výrazně mimo branku Jana Oblaka.
     
    13
    Koke po rychlé kombinaci domácího celku vypálil ze střední vzdálenosti a jeho střela po zemi byla sražena na rohový kop.
     
    14
    Koke opět centroval z rohu na přední tyč, i tentokrát si ale obrana Sevilly bez větších problémů poradila. Félix chcel pak míč dostat do šestnáctky, jeho oblouček ale zastavil Reguilón rukou. Hlavní rozhodčí necháva hru plynout dál.
     
    15
    Vaclík před napadajícím Moratou odkopl míč na poslední chvíli, na útočné polovině ho ale dokázal Suso zpracovat. Na levém křídle si ho pak vyměnil s de Jongem, jeho centr „do ohně“ ale dokázal Savić odhlavičkovat do bezpečí.
     
    16
    Suso vystřelil z cca 25 metrů po zemi k levé tyči domácí branky a Oblak musel jeho zakončení výborným zákrokem vyrazit.
     
    17
    Koke se pokusil o sólový průnik středem pole, ten ale zastavil faulem de Jong. Domácí s rozehrávkou nikam nepospíchají a míč si přihrávají na vlastní polovině.
     
    18
    Svým postupným útokem se Atlético posunulo na útočnou polovinu hřiště, jeho kombinace ale probíhá daleko od pozic, ze kterých by bylo možné ohrozit branku Tomáše Vaclíka.
     
    19
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre! Jordán přihrávkou z pravé strany před šestnáctkou posunul míč k LUUKOVI DE JONGOVI, jemuž „pomohl“ Savič, který míč svým skluzem vůbec netrefil. De Jong si tak hrací předmět zpracoval, posunul do pokutového území a přesnou střelou poslal k levé tyči Oblakovy branky. Asistence: Joan Jordán.
     
    20
    Střely na branku: 0:2
     
    21
    Domácí jsou inkasovaným gólem zjevně zaskočení a nedaří se jim založit solidní útočnou akci.
     
    22
    Hosté jim ale nakonec pomohli, protože Ocampos fauloval rozehrávajícího Llorenteho. Atlético získává čas a prostor na rozehrávku.
     
    23
    Nákop na Moratu od Saviće se vůbec nepovedl a míče se zmocnili obránci Sevilly. Ti jsou pod velkým tlakem presujících hráčů Atlética, i tak ale drží míč na svých kopačkách.
     
    24
    Banega nakopl míč na pravou stranu na Susa, který ho ale už nedokázal z brankové čáry poslat do šestnáctky Atlética. Míč získali domácí obránci, ti ale jako kdyby nevěděli, co s ním dělat a jen si ho přihrávají před vlastním pokutovým územím.
     
    25
    Félix zavezl míč na útočnou polovinu a přihrál ho před šestnáctku Sevilly Correovi, jehož podkopl zezadu Reguilón. Atlético získává po tomto faulu přímý kop z poměrně dobré střelecké pozice.
     
    26
    Saúl Ñíguez z této pozice vystřelil, od jednoho z hráčů Sevilly se ale míč odrazil nad branku Tomáše Vaclíka.
     
    27
    Centr Kokeho z rohu letěl do středu šestnáctky, kde hlavičkoval Felipe. Jeho hlavička se od ruky Diega Carlose odrazila do brankoviště k Félixovi, jenž spadl poté, co ho zezadu zasáhl Gudelj. Situaci posuzuje VAR.
     
    28
    Konzultace hlavního rozhodčího s videoasistentem pořád probíhá. Opakované záběry ukázaly, že Gudelj při svém obranném zákroku zasáhl zezadu nohu Félixe, jenž ale už ztrácel rovnováhu.
     
    30
    Hlavní rozhodčí se jde podívat na videozáznam sám. Podle televizních záběru se zkoumá ruka Diega Carlose a ne faul na Félixe.
     
    31
    Je to penalta! Zásah rukou Diega Carlose vyhodnotili rozhodčí jako nedovolený.
     
    31
    Žlutou kartu za hru rukou ve vlastním pokutovém území dostává Diego Carlos (Sevilla FC).
     
    31
    Žlutou kartu za agresivní protesty proti nařízené penaltě dostává trenér Julen Lopetegui (Sevilla FC).
     
    32
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! ÁLVARO MORATA kopl míč z penalty po zemi k levé tyči a i když Vaclík vystihl stranu, tak neměl šanci tuto střelu zastavit.
     
    33
    Hosté se snaží o odpověď a svým postupným útokem se nastěhovali na polovinu domácího celku.
     
    34
    Jejich akce ale nepřinesla nic a na opačnou stranu tak mohou vyrazit domácí hráči. Obránci hostujícího týmu se rychle vrátili do obranného postavení a donutili tak domácí, aby útočili „do plných“.
     
    35
    Držení míče: 45 % : 55 %
     
    35
    Félix chtěl z voleje zasáhnout míč z pravé straně, vysokou nohou ale trefil bránícího protihráče. Navzdory protestům domácích hráčů je mu odpískán faul.
     
    36
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle otáčejí skóre! Koke vystihl ve středu pole rozehrávku Sevilly a zavezl míč k šestnáctce hostů. Tam ho posunul doleva rozběhnutému JOÃOVI FÉLIXOVI, jenž si ho potáhl do šestnáctky a po teči Diega Carlose, který chtěl ve skluzu jeho střelu zastavit, poslal míč do protipohybu vybíhajícího brankáře Vaclíka. Asistence: Koke.
     
    38
    Hosté mohli okamžitě vyrovnat! Jordán si zasekl na pravé straně pokutového území protihráče a nacentroval na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal Reguilón. Proti jeho prudké střele se stihl přemístit brankář Oblak, který míč vyrazil na brankové čáře.
     
    39
    Na konci této akce podkopl Trippier při vypíchnutí míče ve vlastní šestnáctce Ocampose. I tuto situaci konzultuje hlavní rozhodčí s videoasistentem.
     
    40
    I teď se hlavní rozhodčí jde sám znovu podívat na videozáznam.
     
    42
    Po dlouhém zkoumání ukázal hlavní sudí Alejandro José Hernández Hernández na penaltový bod. I hosté tak budou kopat pokutový kop!
     
    43
    Žlutou kartu za protesty proti neudělení žluté karty Trippierovi dostává Jesús Navas (Sevilla FC).
     
    43
    Sevilla právě vstřelila branku!
    I hosté z penalty srovnávají! LUCAS OCAMPOS kopl míč z penaltového bodu po zemi k levé tyči. Brankář Oblak, který se hodil doprava, tak neměl žádnou šanci zasáhnout.
     
    44
    Koke hledal pasem za obranu Sevilly rozběhnutého Félixe, před ním ale dokázal míč odkopnout do zámezí Diego Carlos.
     
    45
    Bude se hrát ještě šest minut.
     
    45+1
    Domácí se po inkasované brance zatím tlačí dopředu a vysokým presinkem připravili hosty o míč. Sami se ale zatím nemohou dostat do blízkosti domácí šestnáctky.
     
    45+1
    Žlutou kartu za zásah do stehna Saúla Ñígueze vysokou nohou do stehna dostává Éver Banega (Sevilla FC).
     
    45+2
    Koke nacentroval ze standardky na zadní tyč, kde se k míči dostal Correa. Jeho přihrávku srazil podle názorů domácích obránce Sevilly rukou, hra ale bude pokračovat rohovým kopem Atlética.
     
    45+3
    Tomáš Vaclík nedokázal vyrazit centr Kokeho z rohu a Félix za ním posílal míč do odkryté branky. Koundé ho na brankové čáře zastavil a spolu s Reguilónem ho nakoniec uklidil na další rohový kop.
     
    45+4
    Na další centr z rohu si naběhl Felipe, jeho prudká hlavička do země ale skončila mimo branky Sevilly.
     
    45+5
    Hosté se snaží postupnou kombinací dostat k pokutovému území Atlética, dobře organizovaná domácí obrana je ale v této chvíli nepouští do nebezpečných prostorů.
     
    45+6
    Sevilla nadále drží míč pod svou kontrolou, domácí ale vytlačili přihrávající si hosty na jejich polovinu hřiště. Zdá se, že tímto se první poločas zřejmě skončí.
     
    45+6
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas byl jedním z nejlepších v celé letošní sezoně a jeden zajímavý moment střídal druhý. Skóre otevřel Luuk de Jong, jenž využil nepovedený defenzivní zákrok Saviće. Domácí se pak začali tlačit více dopředu a po dlouhém zkoumání ruky Diega Carlose nakonec získali penaltu, kterou proměnil Álvaro Morata. Už o několik minut později, tentokrát z hry, vystihl Koke rozehrávku hostů a založil rychlou akci domácího celku, na jejímž konci byl další úspěšný střelec domácího celku Félix. Hosté odpovědeli prakticky hned, když získali také penaltu a tu úspěšne proměnil Ocampos. Do druhého poločasu tak půjdou týmy se stejnou šanci na výhru a my budeme věřit, že podobný fotbal uvidíme i ve druhém dějství.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 43 % : 57 %
    Střely na branku: 2:4
    Střely mimo: 2:2
    Rohy: 7:0
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 5:10
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:08.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měla Sevilla. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    47
    Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji a od výkopu nepůjčili domácím míč. Jejich kombinace se ale zasekla ve vzdálenosti cca 30 metrů od branky Jana Oblaka a zatím se přes seřazené obranné linie Atlética nemůžou dostat blíže.
     
    48
    Kombinace Sevilly stále probíhá. Domácí se pořád nedostali k míči, současně ale hosty nepustili do blízkosti své šestnáctky.
     
    49
    Až teď se to Atléticu povedlo. Čevenobílí se hned usadili na polovině Sevilly, jejich maximem ale zatím je jen zblokovaný centr Correy z pravé strany.
     
    50
    Navas si naběhl na kolmici na pravé křídlo, jeho centr z pravé strany ale před nabíhajícím si de Jongem odhlavičkoval na rohový kop Savić. Pro Sevillu to bude vůbec první rohový kop v zápase.
     
    51
    Centr od rohového praporku domácí obrana bez větších problémů vyřešila. Hosté se dostali k odraženému míči a po krátké kombinaci pálil z cca 25 metrů Gudelj. Jeho střela skončila vysoko nad brankou Atlética.
     
    52
    Střely: 8:6
     
    53
    Llorente podrazil ve středu hřiště Ocampose. Navzdory protestům hostující lavičky nedostal domácí hráč žlutou kartu.
     
    54
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Mario Hermoso, přichází Yannick Carrasco.
     
    Saúl Ñíguez se posunul na místo Hermosa a na post levého záložníka se postavil střídající Carrasco.
     
    55
    Domácí rychlý útok zakončil střelou ze střední vzdálenosti Félix, Vaclíkovu branku ale výrazně minul.
     
    56
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Trippiera dostává Nemanja Gudelj (Sevilla FC). Gudelj nebude hrát v dalším ligovém zápase kvůli žlutým kartám.
     
    57
    Trippier je po předchozím zákroku Gudelje naštěstí v pořádku a hned se zapojil do postupného útoku Atlética. Félix ho zakončil další střelou ze střední vzdálenosti, kterou ale opět minul branku Sevilly.
     
    58
    Atlético v posledních minutách převzalo iniciativu a tlačí se výrazně více dopředu. Centr Trippiera z pravé strany si zpracoval na zadní tyči Morata, ten si ale pomohl proti Koundému faulem.
     
    59
    Hostům se nepovedla rozehrávka a opět se musí zatáhnout dozadu. Domácí tým už má v této chvíli výraznou převahu.
     
    60
    Correa napřáhl ke střele, jeho ránu ale zblokoval ve skluzu Koundé. Hosté se poté dostali k míči, rychle ho ale ztratili a po faulu na Kokeho bude mít Atlético navíc přímý kop.
     
    61
    Kokeho centr z přímého kopu odhlavičkovala obrana hostů a následný pas na Moratu letěl do ofsajdové pozice.
     
    62
    Po delší době se na útočné polovině objevila i Sevilla a hned získává přímý kop. Trippier zastavil průnik Ocampose faulem.
     
    63
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Suso, přichází Júsuf Nasjrí.
     
    63
    Banegův centr do šestnáctky se od obránce Atlética odrazil k Reguilónovi, jehož střela byla sražena na rohový kop.
     
    64
    Banega nacentroval na přední tyč, centr ale obrana Atlética odvrátila do bezpečí.
     
    65
    Carrascovu střelu z cca 20 metrů srazil Gudelj ve skluzu mimo směr, kterým letěl zasahující Tomáš Vaclík, český gólman ale ještě dokázal rukou míč vyrazit. Dorážka Moraty skončila na boční síti branky hostů.
     
    66
    Trippier potáhl míč na polovinu Sevilly, kde založil postupný útok svého týmu. Domácí ale nebudí dojem, že by někam spěchali a míč si přihrávají hlavně ve středu pole.
     
    67
    Correa si navedl míč z pravé strany na levačku, ke střele se ale uvnitř šestnáctky nedostal. Koundé mu míč vzal a otočil hru na opačnou stranu.
     
    68
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Álvaro Morata, přichází Diego Costa.
     
    69
    Correovi při kličce před šestnáctkou vypíchl míč Gudelj, prakticky okamžitě ho ale přihrál volnému Diegovi Costovi. Ten střílel z první, jeho pokus po zemi ale těsně minul pravou tyč branky Sevilly.
     
    70
    Félix dnes hraje výborný zápas. Po levém křídle zavezl míč k šestnáctce Sevilly, kde ho přihrával do brankoviště. Obránce hostů ho srazil k volnému Carrascovi, jenž si míč zpracoval a z výborné střelecké pozice minul Vaclíkovu branku.
     
    71
    Atlético opět zvyšuje svou aktivitu. Nákop Trippiera letěl na Diega Costu, dobře ale vyběhl brankář Vaclík, který míč chytil před útočníkem domácích.
     
    72
    Držení míče: 44 % : 56 %
     
    73
    Žlutou kartu za šlápnutí na nohu Reguilónovi dostává João Félix (Atlético Madrid). Ani on nebude hrát v dalším ligovém utkání.
     
    74
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Sergi Gómez.
     
    75
    Atlético pokračuje ve své aktivitě. Hosté se k míči dostávají jen s velkými problémy a pokud se jim to i povede, tak ho prakticky okamžitě ztrácejí.
     
    76
    João Félix se snažil proniknout do šestnáctky Sevilly individuálně, Koundé mu ale míč odkopl. V následném souboji o míč se provinil faulem Correa, míč tak získávají hosté.
     
    77
    Žlutou kartu za zásah loktem do hlavy Nasjrího v hlavičkovém souboji dostává Kieran Trippier (Atlético Madrid). Nasjrí zůstává ležet na trávníku.
     
    78
    Banega nacentroval z přímého kopu na zadní tyč, odkud míč vracel do brankoviště Nasjrí. Před de Jongem míč na poslední chvíli odhlavičkoval na rohový kop Felipe.
     
    79
    Banega už z rohového kopu nacentroval na hranici brankoviště na Koundého, jehož hlavičku srazil obránce Atlética těsně nad svou branku.
     
    80
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází João Félix, přichází Vitolo.
     
    81
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Franco Vázquez.
     
    82
    Vitolův průnik po pravé straně zastavil Banega faulem. Trippier rozehrál standardní situaci centrem na zadní tyč, tam ale na jeho vysoký nákop nedosáhl nikdo.
     
    83
    Atlético opět zatlačilo Sevillu k její šestnáctce. Koke krásným pasem na pravé křídlo našel nabíhajícího si Trippiera, ten už ale zpracovával míč příliš blízko brankové čáry a nedokázal ho posunout na spoluhráče v šestnáctce Sevilly.
     
    84
    Atlético získalo další přímý kop po faulu na Correu. Koke také nacentroval ze standardky na zadní tyč, opět ale nedokázal míč zasáhnout ani jeden hráč.
     
    85
    Banega se pokusil o sólový průnik po levém křídle, domácí obránci ho ale vytlačili do strany. Reguilón pak dlouhým autovým vhazovaním posílal míč do šestnáctky, odkud ho Savić odhlavičkoval.
     
    86
    Do odraženého míče se opřel Reguilón, jeho tvrdá střela z první ale skončila vysoko nad Oblakovou brankou.
     
    87
    Trippier z pravé strany nacentroval do šestnáctky, kde se na zadní tyči přetlačil k zakončení Saúl Ñíguez. Jeho hlavička z poměrně ostrého úhlu skončila mimo Vaclíkovy branky.
     
    88
    Correa je dnes jednoznačně nejvíce faulovaným hráčem zápasu. Jeho další akci zastavil nedovoleným zákrokem Reguilón. Domácí pak rychle rozehráli a Carrascův centr z levé strany srazil ve skluzu na rohový kop Diego Carlos.
     
    89
    Diego Costa vyskočil v pokutovém území Sevilly nejvýše, jeho hlavička za záklonu ale skončila vysoko nad Vaclíkovou brankou.
     
    90
    Bude sa hrát ještě pět minut.
     
    90+1
    Saúl Ñíguez ztratil míč ve středu pole a Banega ho hned nakopl za obranu Atlética na de Jonga. Ten ho však nedokázal zpracovat a hrací předmět skončil u brankáře Oblaka.
     
    90+2
    Llorente podrazil na vlastní polovině při zpracovávání míče de Jonga. Sevilla získává přímý kop z levé strany, který rozehraje Banega.
     
    90+3
    Centr záložníka Sevilly zvedl jeden z bránících hráčů Atlética, míč ale dokázal z výšky do svých rukavic stáhnout gólman Oblak. Ten hrací předmět rychle vyhodil do středu pole na své spoluhráče.
     
    90+4
    Correa si nabíhal z levého křídla na kolmou přihrávku za obranu Sevilly, od míče ho ale čistě tělem odstavil Diego Carlos. Kulatý nesmysl nakonec skončil v zámezí.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Ve druhém poločase jsme už branku neviděli, rozhodně jsme se ale nenudili. Oba týmy si dokázaly vypracovat dostatek zajímavých gólových příležitostí, efektivita zakončení už ale zdaleka nebyla taková, jako v prvním poločase. Nerozhodný výsledek se tak po průběhu utkání dá považovat za zasloužený, ani jednomu týmu ale příliš nevyhovuje. Atlético je totiž nadále páté a čtvrté Getafe bude svůj zápas v tomto kole teprve hrát. Sevilla je třetí, svým soupeřům v boji o Ligu mistrů ale odskočit nedokázala.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 10:4.
    Rohy: 8:4.
    Ofsajdy: 2:0.
    Fauly: 14:16.
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek soboty. (18:08:41)

    Michal Sadlek

    Branky: 32. Morata (pen.), 36. Félix (Koke) – 19. L. de Jong (Jordán), 43. Ocampos (pen.)

    Karty:   73. Félix (ATM), 77. Trippier (ATM) – 31. Diego Carlos (SEV), 31. trenér J. Lopetegui (SEV), 43. Navas (SEV), 45+1. Banega (SEV), 56. Gudelj (SEV)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:16.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Hermoso (54. Carrasco) – Á. Correa, Saúl Ñíguez, M. Llorente, Koke (C) – Félix (80. Vitolo), Morata (68. D. Costa).
    Náhradníci: Adán – J. Giménez, H. Herrera, D. Costa, Vitolo, Carrasco, Vrsaljko.

    Sevilla FC: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Koundé, Reguilón – Jordán (74. Sergi Gómez), Banega, Gudelj – Ocampos (81. F. Vázquez), L. de Jong, Suso (63. Nasjrí).
    Náhradníci: Bunú – Sergi Gómez, Nolito, Munir, Nasjrí, Escudero, F. Vázquez.

    Rozhodčí: Hernández – Fuertes, Moreno

    Diváci: 60 422
    bahis siteleri