Štrasburk – PSG 0:0 (odl.) | Angers – Nantes 2:0 (kon.) | Dijon – Toulouse 2:1 (kon.)
Méty – Nîmes 2:1 (kon.) | Nice – Monaco 2:1 (kon.) | Remeš – Brest 1:0 (kon.)
konec
OGC Nice
2:1 (0:1)
AS Monaco
Sobota 07.03.2020, 20:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:05:11)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 5 – 4
    Střely mimo: 3 – 7
    Držení míče: 50 % – 50 %
    Rohové kopy: 6 – 3
    Ofsajdy: 1 – 0
    Fauly: 11 – 15
    Žluté karty: 1 – 4
    Červené karty: 0 – 1.
     
    Monako nevyhrálo už třetí ligový duel za sebou a propadlo se na deváté místo. Nice se naopak vyšvihlo na šesté místo, ale disponuje jen třibodovým náskokem na jedenáctý Štrasburk.
     
    Je dobojováno! Derby o Azurové pobřeží bylo otázkou dvou odlišných poločasů. V tom první si Monako vypracovalo několik velkých šancí, z nichž se v jediném případě dokázal prosadit Ben Yedder. Po změně stran už mělo navrch Nice. Domácí našli hrdinu v takřka neviditelné postavě Kaspera Dolberga, jenž v 59. minutě zužitkoval centr Únáse a v nastaveném čase za stavu 1:1 dokonce strhl vítězství na stranu černočervených barev. Všechno přitom mohlo být úplně jinak, o pár minut dříve na druhém konci hřiště orazítkoval Golovin horní tyč.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Ben Yedder zvolil krátký nákop do šestnáctky, kde si domácí obrana poradila. Protiútok se už nekonal, protože ho přerušil závěrečný hvizd!
     
    90+6
    Dante fauloval Slímáního a ještě tím nabídl hostům poslední standardní situaci. Na přímou střelu je to poměrně daleko, míč leží devětadvacet metrů od branky.
    90+4. Kasper DOLBERG - 2:1
     
    90+4
    Nice právě vstřelilo branku!
    Domácí v samotném závěru otáčí skóre a zřejmě rozhodují o vítězství v tomto derby! Claude Maurice na sebe navázal několik hráčů a posunul míč doprava k Waguému, jehož přihrávku KASPER DOLBERG patičkou přesměroval k bližší tyči.
     
    90+3
    Glik si neodpustil dost zbytečný atak na hlavu Dolberga a může být rád, že to hlavní sudí neohodnotil pro něj druhou žlutou kartou.
     
    90+2
    Monačané si zbytečně zavařili chybou v rozehrávce. Alexis Claude Maurice se zadarmo dostal ke střele z dálky, kterou však Lecomte rovněž vyřešil.
     
    90+2
    Alexis Claude Maurice vybojoval roh, který sám zrealizoval. Centr letěl na zadní tyč, nicméně Lecomte jej zkušeně zastavil.
     
    90+1
    Ruben Aguilar neokořenil svůj výpad žádnou přesnou přihrávkou do předbrankového prostoru. Balón skončil v rukou brankáře Beníteze.
     
    90
    Nad rámec druhé půle jsou přidány čtyři minuty.
    89. Alexandr Golovin (ASM)
     
    89
    Jako blesk z čistého nebe mohl přijít rozhodující gól Monaka! Po rychlé akci se balón dostal ke Golovinovi, který kličkou ošálil Sarra a pak tvrdou ranou napálil břevno!
     
    88
    Hostující kouč Moreno nesouhlasil s odpískaným faulem Bakayoka a rovněž si řekl o žlutou kartu.
    86. Červená karta pro Jovetiće
     
    86
    Monako bude už poněkolikáté v sezóně dohrávat v oslabení! Hlavní sudí se šel podívat na předchozí nevybíravý skluz Jovetiće ve středovém kruhu a původní žlutou kartu vyměnil za červenou!

    Michal Břuchanský

    Branky: 59. Dolberg (Únás), 90+4. Dolberg (Wagué) – 33. Ben Yedder (Bakayoko)

    Karty:   51. Danilo (NIC) – 25. Glik (ASM), 71. Fàbregas (ASM), 82. Slímání (ASM), 88. Trenér Moreno (ASM)   86. Jovetić (ASM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:15.
    OGC Nice: Benítez – Danilo, Dante (C), M. Sarr – Wagué, Lusamba (85. Ganago), Lees-Melou, Durmisi (56. Hérelle) – Maurice, Únás (77. Maolida) – Dolberg.
    Náhradníci: Clementia – Burner, Ganago, Hérelle, Maolida, Nsoki, Thuram.

    AS Monaco: Lecomte – Aguilar, Glik (C), Maripán, Ballo-Touré – Fàbregas (72. Slímání), Bakayoko, Golovin, Fofana – Ben Yedder, Jovetić.
    Náhradníci: Subašić – Badiashile, Henrichs, K. Baldé, Adrien Silva, Slímání, Tchouaméni.

    Rozhodčí: Delerue – Jouannaud, Danos
    bahis siteleri