Osasuna – Espanyol 1:0 (kon.) | Valladolid – Ath. Bilbao 1:4 (kon.) | Levante – Granada 1:1 (kon.)
Villarreal – Leganés 1:2 (kon.) | Real Betis – Real Madrid 2:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:4 (0:2)
Athletic Bilbao
Neděle 08.03.2020, 14:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Tak to už je naprostá ztráta koncentrace hostů, kteří inkasují ještě jednu branku! K odraženému balónu se totiž v šestnáctce dostal IŇIGO CÓRDOBA, jehož pumelice z první šla po zemi přesně na zadní tyč! Jordi Masip neměl nárok na chycení míče. Tohle už je debakl...
     
    87
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba domácí obrany končí brankou v jejich síti! Salisu Karim posílal hlavičku gólmanovi, ale ten byl úplně jinde. IŇAKI WILLIAMS si tak doběhl pro balón, posunul si ho ještě o kousek dál, načež trefil prázdnou bránu!
     
    77
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla paráda v podání domácího hráče, který dnes hraje skvělý zápas, přestože jeho tým prohrává! SANDRO RAMÍREZ dostal přihrávku do strany do běhu. Následně si dokázal míč zaseknout a vrátit se na hranici šestnáctky. Odtud vyslal parádní střelu na zadní tyč, na kterou Unai Simón nemohl dosáhnout!
     
    24
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Tak vidíme další branku na druhé straně a Bilbao vede už o dvě branky! Iñigo Córdoba vyslal načechraný centr do šestnáctky, kde si na něj naskočil RAÚL GARCÍA, jehož hlavička skončila u tyče! S hosty to dnes vypadá skvěle.
     
    4
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Athletic se brzy dostává do vedení, jelikož zahrálo přímý kop skvěle! Ke kopu se postavil UNAI LÓPEZ, jehož parádní kop šel přesně k tyči! Masip se míče dotkl, ale vyrazit ho nedokázal.

    Denisa Józsová

    Branky: 77. Sandro Ramírez (Nacho Martínez) – 4. Unai López, 24. Raúl García (I. Córdoba), 87. I. Williams, 90+3. I. Córdoba

    Karty:   90. Ben Arfa (RVL) – 49. Unai López (ATB), 80. Raúl García (ATB)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 12:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Real Valladolid: Masip – Porro, Olivas, Karim, Nacho Martínez – Míchel (46. Hervías), Fernández, Alcaraz (61. T. Villa) – Plano (78. Ben Arfa), Ünal, Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Churripi – Ben Arfa, Fede, Raúl García, Hervías, Moyano, T. Villa.

    Athletic Bilbao: Simón – Lekue, Yeray, I. Martínez, Berchiche – Unai López (53. Vesga), Dani García – I. Williams (89. Aduriz), Sancet (76. Muniain), I. Córdoba – Raúl García.
    Náhradníci: Herrerín – Aduriz, Balenziaga, I. Gómez, Muniain, Vesga, Sillero.

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena

    Diváci: 21 632
    bahis siteleri