Osasuna – Espanyol 1:0 (kon.) | Valladolid – Ath. Bilbao 1:4 (kon.) | Levante – Granada 1:1 (kon.)
Villarreal – Leganés 1:2 (kon.) | Real Betis – Real Madrid 2:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:4 (0:2)
Athletic Bilbao
Neděle 08.03.2020, 14:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:59:53)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 12:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
     
    Dnešní utkání sledovalo 21 632 diváků.
     
    Tak druhý poločas nám taktéž přinesl velmi zajímavou podívanou, viděli jsme v něm dokonce tři góly! Domácí tlačili svého soupeře a nakonec se dočkali zaslouženého snížení. O branku se krásnou střelou na zadní tyč postaral Sandro Ramírez, jenž byl nejaktivnějším a nejlepším hráčem svého týmu. Jenže místo srovnání stavu přišla fatální chyba, po které Valladolid inkasoval. Salisu Karim posílal malou domů, jenže gólman byl v té chvíli za ním. K odraženému míči se dostal Iñaki Williams, jenž dostal balón do prázdné sítě. O definitivní podobu skóre se postaral Iñigo Córdoba, jenž se dostal k odraženému míči a ranou z první se trefil přesně k zadní tyči.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Tak to už je naprostá ztráta koncentrace hostů, kteří inkasují ještě jednu branku! K odraženému balónu se totiž v šestnáctce dostal IŇIGO CÓRDOBA, jehož pumelice z první šla po zemi přesně na zadní tyč! Jordi Masip neměl nárok na chycení míče. Tohle už je debakl...
     
    90+2
    Zápase se spíše už jen dohrává, navíc balón mají na svých kopačkách hráči hostujícího celku. Ti se však na polovině hřiště ještě nechali obrat.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    S domácími už to vypadá opravdu zle, je jisté, že tři body si dnes připíše hostující celek. Domácí mohli ještě bojovat, ale vlastní chybou inkasovali třetí branku...
     
    90
    Žlutou kartu dostává Hatem Ben Arfa (Real Valladolid).
     
    89
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Aritz Aduriz.
     
    87
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba domácí obrany končí brankou v jejich síti! Salisu Karim posílal hlavičku gólmanovi, ale ten byl úplně jinde. IŇAKI WILLIAMS si tak doběhl pro balón, posunul si ho ještě o kousek dál, načež trefil prázdnou bránu!
     
    86
    Hatem Ben Arfa chvilku podržel balón, načež posílal přihrávku mezi obránce. Ta ale byla o něco rychlejší a delší, než by jeho spoluhráč potřeboval.
     
    85
    Athletic ještě nejspíše čeká hodně perných osm minut, jelikož Valladolid bude chtít srovnat stav utkání. Nyní se navíc drží na balónu na polovině.
     
    84
    Domácí hráč se dostal k odraženému balónu a napřáhl ke slušné ráně z voleje. Ta však byla tečována jedním z hostů přímo ke gólmanovi, který to čekal.
     
    83
    Nacho Martínez se snažil zastavit balón ještě na hrací ploše. Sice vyslal centr ve skluzu, ale míč už bylo mimo. Unai Simón tak bude odkopávat od brány.
     
    82
    Jenže nakonec to ruka celkem evidentně nebyla. Bylo to rameno nebo prsní sval, navíc nějakých šest metrů před šestnáctkou. Hosté jsou tak u balónu.
     
    81
    V akci máme video! Řeší se, jestli hostující fotbalista při zpracování nezahrál rukou!

    Denisa Józsová

    Branky: 77. Sandro Ramírez (Nacho Martínez) – 4. Unai López, 24. Raúl García (I. Córdoba), 87. I. Williams, 90+3. I. Córdoba

    Karty:   90. Ben Arfa (RVL) – 49. Unai López (ATB), 80. Raúl García (ATB)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 12:4. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:13.
    Real Valladolid: Masip – Porro, Olivas, Karim, Nacho Martínez – Míchel (46. Hervías), Fernández, Alcaraz (61. T. Villa) – Plano (78. Ben Arfa), Ünal, Sandro Ramírez.
    Náhradníci: Churripi – Ben Arfa, Fede, Raúl García, Hervías, Moyano, T. Villa.

    Athletic Bilbao: Simón – Lekue, Yeray, I. Martínez, Berchiche – Unai López (53. Vesga), Dani García – I. Williams (89. Aduriz), Sancet (76. Muniain), I. Córdoba – Raúl García.
    Náhradníci: Herrerín – Aduriz, Balenziaga, I. Gómez, Muniain, Vesga, Sillero.

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena

    Diváci: 21 632
    bahis siteleri