Knejzlík (LIB) – Železník (OPA) 3:2 (1:1), 2:3p (0:1), 3:4p (1:3) (kon.) | Trmal (SLO) – Bartošák (ZLN) 3:0 (0:0), 4:3 (1:1) (kon.)
Beneš (OLO) – Číž (OVA) 4:3 (3:1), 1:2 (1:1), 1:4 (0:1) (kon.) | Žitný (TEP) – Kopic (PLZ) 0:1p (0:0), 3:1 (2:1), 0:1p (0:0) (kon.)
konec
Beneš (OLO) – Číž (OVA)

4:3 (3:1), 1:2 (1:1), 1:4 (0:1)

Středa 22.04.2020, 19:30FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    20:40
    Lumír Číž z Baníku Ostrava dokázal zaskočit favorizovaného Víta Beneše ze Sigmy Olomouc a postupuje do semifinále. Číž sice prohrál v prvním duelu, ale následně se mu podařilo opanovat zápas číslo dvě. Ve třetím utkání už byl mladík z Baníku Ostrava nesmírně produktivní a rozstřílel Víta Beneše 4:1. (20:40:15)
     
    20:39
    Čtvrtfinálový duel je u konce!
     
    20:38
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:4

    Lumír Číž z Baníku Ostrava nakonec zvládl rozhodující duel výsledkem 4:1 a postupuje do semifinále turnaje! Naopak jeden z velkých favoritů Vít Beneš v turnaji končí!
     
    20:37
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:4

    Lumír Číž využil toho, že Vít Beneš vrhl prakticky všechny síly do útoku, sehrál nesmírně rychlý přechod do útoku a střelou z malého vápna uklidil míč k zadní tyči.
     
    20:36
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:3

    Vít Beneš se ještě nevzdává! Zástupce Sigmy Olomouc sehrál rychlý přechod do útoku, vykouzlil přihrávku, kterou vyřadil ze hry brankáře a doklepl míč do branky.
     
    20:35
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 0:3

    Lumír Číž dvacet minut před koncem podle všeho definitivně rozhoduje o svém postupu do semifinále turnaje! Po odrazu ve velkém vápně napálil míč tvrdou střelou pod břevno.
     
    20:32
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 0:2

    Lumír Číž hned v úvodu druhého poločasu vymyslel rychlou akci vedenou středem hrací plochy a utaženou placírkou usměrnil míč k zadní tyči.
     
    20:30
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 0:1

    Lumír Číž nakonec zvládl první poločas rozhodujícího souboje o něco lépe a vybojoval si v něm vedení 1:0. Jeden z favoritů turnaje Vít Beneš ze Sigmy Olomouc je tak poločas od vyřazení.
     
    20:24
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 0:1

    Lumír Číž uzamkl soupeře na hranici velkého vápna a po krátké kombinaci poslal zajímavý centr, po kterém dokázal hlavou otevřít skóre rozhodujícího souboje.
     
    20:21
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 0:0

    Rozhodující duel mezi olomouckým Vítem Benešem a ostravským Lumírem Čížem byl právě zahájen! Beneš zvolil AC Milán, zatímco Číž si vybral londýnskou Chelsea.
     
    20:18
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:2

    Lumír Číž nakonec v závěrečných minutách přestál tlak Víta Beneše, vítězí 2:1 a vynutil si třetí a rozhodující utkání!
     
    20:16
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:2

    Lumír Číž předvedl bleskový přechod do útoku a deset minut před koncem druhého utkání otáčí vývoj duelu a vede 2:1.
     
    20:12
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:1

    Po hodině druhého zápasu stále platí nerozhodný stav 1:1. Vít Beneš v úvodu druhého poločasu poněkud vyklidil pole a Lumír Číž je o něco aktivnější.
     
    20:09
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:1

    Lumír Číž se krátce před koncem prvního poločasu dočkal vyrovnávací branky! Beneš nejprve neproměnil obrovskou šanci a ostravský Číž z následného brejku dopravil míč do sítě.
     
    20:05
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:0

    Vít Beneš se krátce před půlhodinou druhého zápasu dostává do vedení! Beneš zahrával rohový kop, po kterém si na centr naskočil Calabria a hlavou otevřel skóre.
     
    20:02
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 0:0

    Číž vlétl do druhého utkání o něco aktivněji, jenže Beneš zvládá defenzivu na hranici velkého vápna.
     
    19:48
    Po krátké přestávce budeme pokračovat druhým zápasem. Připomínám, že čtvrtfinále se hraje systémem na dva vítězné zápasy!
     
    19:46
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 4:3

    Vít Beneš z Olomouc nakonec dokázal zvládnout závěr prvního utkání a slaví první vítězství nad Lumírem Čížem výsledkem 4:3.
     
    19:44
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 4:3

    Vít Beneš si patnáct minut před koncem úvodního utkání bere zpět své ztracené vedení! Míč se několikrát odrazil před brankou Lumíra Číže a Beneš z voleje udeřil.
     
    19:41
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 3:3

    Lumír Číž je rázem zpátky ve hře! Beneš totiž chyboval při rozehrávce a nabídl soupeři lacinou možnost, kterou Číž s přehledem proměnil.
     
    19:39
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 3:2

    Lumír Číž je v útoku opravdu produktivní. Zástupce Baníku Ostrava se podruhé v utkání dostal do šance a odrazem o břevno snížil na 2:3.
     
    19:38
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 3:1

    Beneš mohl v závěru prvního poločasu přidat ještě jednu branku, ale pouze orazítkoval tyč! Olomoucký stoper ale v první půli Lumíra Číže z Baníku Ostrava jednoznačně přehrál a zaslouženě vede 3:1.
     
    19:36
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 3:1

    Vít Beneš si zatím úvodní utkání tohoto čtvrtfinále skutečně užívá! Po krásné akci vymyslel centr na malé vápno a Ibrahimović už neměl těžkou práci.
     
    19:34
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 2:1

    Lumír Číž se ihned po výkopu vydal dopředu, rovněž využil odraženého míče a nekompromisně napálil míč pod břevno. Ostravský zástupce tak snižuje na 1:2.
     
    19:33
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 2:0

    Olomoucký Vít Beneš se štěstím navyšuje vedení na 2:0. Beneš se opřel do odraženého míče na hranici velkého vápna a po dvaceti minutách má duel rozehraný opravdu skvěle.
     
    19:32
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:0

    Ještě připomenu, že Vít Beneš si vybral AC Milán, zatímco Lumír Číž z Baníku Ostrava hraje za Chelsea. O regulérnost utkání se stará mód, při kterém mají všichni hráči rating 85.
     
    19:31
    Beneš (OLO) – Číž (OVA) 1:0

    Vít Beneš se ihned v úvodu prvního souboje dostává do vedení. Na centr z pravé strany si naskočil Ibrahimović, který hlavou otevřel skóre.
     
    19:11
    Předchozí čtvrtfinále mezi Matoušem Trmalem ze Slovácka a Lukášem Bartošákem ze Zlína před malou chvílí skončilo. Za několik minut bude následovat souboj mezi Vítem Benešem ze Sigmy Olomouc a Lumírem Čížem z Baníku Ostrava!
     
    Ještě připomenu, že play-off se hraje systémem na dva vítězné zápasy.
     
    Play-off turnaje se bude hrát s délkou poločasu šest minut. Hraje se v 85rated kickoff modu, který zajistí regulérnost utkání. V případě remízy se po devadesáti minutách pokračuje klasickým formátem prodloužení 2x15 minut bez zlatého gólů. V případě, že o vítězi nerozhodne ani prodloužení, přijde na řadu penaltový rozstřel.
     
    Společně se podíváme na čtvrtfinálový souboj mezi Vítem Benešem ze Sigmy Olomouc a Lumírem Čížem z Baníku Ostrava. Favoritem na postup do semifinále je v této dvojici Vít Beneš, který má s videohrou FIFA bohaté zkušenosti a hodně se jí ve volném čase věnuje. Beneš byl favoritem skupiny C, kde svou roli potvrdil. Zaváhal pouze v posledním duelu s Janem Kopicem.

    Lumír Číž naopak bojoval ve skupině D s Patrikem Žitným a Jakubem Nečasem. Fotbalista Baníku Ostrava zářil především druhý hrací den, kdy porazil oba své rivaly a zajistil si postup.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! V době pandemie koronaviru došlo k přerušení prakticky veškerého sportovního dění na této planetě. Hráči ligových celků však měří své síly u populární videohry FIFA 20. Vítěz celého turnaje bude moci rozhodnout, kam poputuje příspěvek 100 000 Kč, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

    Tomáš Kubečka

    bahis siteleri