Československo – Francie 2:0 (kon.)
konec
Československo
2:0 (0:0)
Francie
Pátek 01.05.2020, 10:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Mistrovství Evropy 1960 • Utkání o bronz
    88. Ladislav PAVLOVIČ - 2:0
     
    88
    Československo právě vstřelilo branku!
    Masopust ještě před půlící čarou přiťukl míč Ladislavu Novákovi, na fantastický padesátimetrový pas našeho kapitána si pěkně naběhl z křídla dosud skoro neviditelný LADISLAV PAVLOVIČ a z těžkého úhlu zaskočil Taillandiera přízemní střelou na bližší tyč.
     
    83
    Utkání sleduje v Marseille 9438 diváků.
     
    67
    Naši fotbalisté, povzbuzení náskokem, znovu zahrozili. Josef Masopust si došel pro míč do hloubi pole a po narážečce s Buberníkem skvěle uvolnil Pavola Molnára. Po jeho dělovce zachránila domácí tyč!
     
    65
    Další veliká příležitost československého mužstva! Josef Vojta chtěl sám před brankářem Taillandiera přehodit, ale míč šel přes břevno.
    58. Vlastimil BUBNÍK - 1:0
     
    58
    Československo právě vstřelilo branku!
    Milan Dolínský dostal od Buberníka míč na křídlo, na jeho rychlou přihrávku mezi francouzskými obránci si naběhl VLASTIMIL BUBNÍK a brněnský útočník zajistil přízemní umístěnou střelou vedení!
     
    34
    Teprve ve 34. minutě vyslali Francouzi první vážnější střelu na Schrojfovu branku. Jejím autorem byl z levé spojky Stievenard. Bratislavský brankář byl připraven a nebezpečnou situaci vyřešil.
     
    1
    Hned v prvé minutě se levé křídlo Milan Dolínský dostal před soupeřovu obranu, ale přílišnou váhavostí vyloženou příležitost promarnil.

    Karel Jedlička

    Branky: 58. Bubník, 88. Pavlovič


    Československo: Schrojf – Šafránek, Popluhár, Novák /C/ – Buberník, Masopust – Pavlovič, Vojta, Molnár, Bubník, Dolínský
    Francie: Taillandier – Rodzik, Jonquet, Chorda – Marcel, Siatka – Heutte, Douis, Wisniewski /C/, Stievenard, Vincent

    Rozhodčí: Jonni – Gambarotta, Roversi (Itálie)

    Diváci: 9438
    bahis siteleri