Norimberk – Bochum 0:0 (kon.) | Kiel – Bielefeld 1:2 (kon.) | Sandhausen – Hannover 3:1 (kon.)
Karlsruher SC – St. Pauli 1:1 (kon.)
konec
Karlsruher SC
1:1 (0:0)
FC Sankt Pauli
Sobota 30.05.2020, 13:002. německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání druhé nejvyšší německé soutěže mezi Karlsruher SC a FC Sankt Pauli. Výkop je stanoven na 13 hodin.
     
    FC Sankt Pauli

    Hostující Sankt Pauli bude muset ve zbytku druholigové sezóny bojovat o udržení příslušnosti. Po dvaceti osmi kolech má totiž na svém kontě třicet čtyři bodů a patří mu dvanáctá pozice. Na záchranu má aktuálně k dobru pět bodů. Po obnoveném restartu druhé bundesligy vyhrál na půdě Norimberku, poté prohrál v Darmstadtu a v posledním kole uhrálo Sankt Pauli bezbrankovou remízu s Heidenheimem.
     
    Karlsruher SC

    Domácí Karlsruhe je na tom ještě hůře. Po dvaceti osmi odehraných kolech má na svém kontě jen dvacet devět bodů a topí se na šestnáctké pozici, která znamená baráž o setrvání v druhé lize. Na patnáctý Norimberk aktuálně ztrácí dva body. Po restartu soutěže ale sbírá body pravidelně. Po výhře 2:0 nad Darmstadtem přišly remízy s Bochumí a na hřišti Hannoveru.
     
    Vzájemný duel

    Na podzim se na hřišti Sankt Pauli urodila remíza 2:2. Karlsruhe dokázalo srovnat během posledních sedmi minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Karlsruher SC: Uphoff – Stiefler, Gordon, Pisot (C), Carlson – Wanitzek, Gondorf, Fröde, Ben-Hatira – P. Hofmann, Djuricin.
    Náhradníci: Gersbeck – Röser, Thiede, Rossbach, Fink, Kobald, Lorenz, Groiss, Grozurek.

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Ohlsson, J. Lawrence, Buballa (C) – Östigard, Sobota, Benatelli, Knoll, Coordes – Diamantakos, Gyökeres.
    Náhradníci: Müller – Avevor, Tašči, Flum, Zander, Becker, Viet, Veerman..
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Domácí Karlsruhe bude hrát v modrém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Karlsruhe se ihned vydalo do útoku, jenže obrana Sankt Pauli je v úvodu pozorná.
     
    2
    David Pisot diriguje rozehrávku domácího celku na polovině soupeře. Jeho prudká pobídka směřovala na Hofmanna, který byl ale těsně bráněn.
     
    3
    James Lawrence si bez problémů pohlídal vysoký nákop za obranu hostujícího celku, natlačil si tělo před rozběhnutého soupeře a pohlídal cestu míče do autu.
     
    4
    Daniel Gordon nakopl míč na polovinu soupeře, jenže Marco Djuricin poslal z levé strany moc pomalý centr, se kterým si hostující obrana bez problémů poradila.
     
    5
    Manuel Stiefler se pustil do souboje s Coordesem na levé straně. Domácí fotbalista byl důrazný, opřel se do soupeře ramenem a zakopl míč na tribunu.
     
    6
    Marco Djuricin skvěle napadal rozehrávku soupeře na levé straně hrací plochy, jenže v souboji s Ohlssonem přišlápl soupeři kopačku, což neuniklo pozornosti arbitra.
     
    7
    Jerôme Gondorf přetlačil soupeře v souboji na polovině hřiště. Lawrence svou chybu uhasil jen za cenu nedovoleného zákroku. Karlsruhe bude znovu rozehrávat.
     
    8
    Dimitris Diamantakos uspěl v přetahované na polovině hřiště, prosmýkl se na polovinu domácího celku, kde jej pro změnu fauloval Jerôme Gondorf. Úvod je plný nedovolených zákroků.
     
    9
    Rico Benatelli se uvolnil na pravé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. K jeho prudkému centru se však nedostal nikdo v bílém dresu.
     
    10
    Dirk Carlson vystoupil na levé straně proti soupeři a raději před ním zakopl míč vysoko na tribunu. Vhazovat bude hostující Sankt Pauli.
     
    11
    Sebastian Ohlsson odcentroval z pravé strany na malé vápno, kam si naběhl aktivní Viktor Gyökeres, ale Benjamin Uphoff před ním schoval míč do rukavic.
     
    12
    Hostující celek zahrával svůj první rohový kop v utkání. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, ale nikdo v bílém nevypálil. Domácí obrana byla důrazná.
     
    13
    David Pisot rozjel akci domácího celku středem hrací plochy, prodral se na polovinu soupeře, jenže jeho přihrávka na levé křídlo byla moc prudká. Vhazují hosté.
     
    14
    Viktor Gyökeres si v souboji na levé straně hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem a poslal domácího obránce k zemi. Karlsruhe bude rozehrávat.
     
    15
    Marco Djuricin se vrhl do hlavičkového souboje v blízkosti pokutového území soupeře. Waldemar Sobota jej ve vzdušné přetlačované trefil loktem. Domácí mají možnost přímého kopu ze slušné pozice.
     
    16
    Exekuce přímého kopu se ujal Jerôme Gondorf, který technickým obstřelem poslal míč kolem zdi, ale Robin Himmelmann byl připraven a schoval míč do rukavic.
     
    17
    Na světě je první žlutá karta dnešního souboje. Za loket v obličeji soupeře ji dostává Manuel Stiefler.
     
    18
    Domácí Karlsruhe už opět kombinuje na polovině soupeře a pomocí krátkých přihrávek si hledá cestičku do pokutového území. Sankt Pauli brání v pevném bloku.
     
    19
    Marco Djuricin chtěl odcentrovat z tísně na levé straně, jenže svým centrem trefil prvního obránce. Domácí celek z rychlé kombinace vytěžil jen vhazování.
     
    20
    David Pisot si dal pozor na nákop za obranu domácího celku a odkopem přes hlavu odehrál míč daleko od pokutového území.
     
    21
    Lukas Fröde chtěl překvapit obranu Sankt Pauli vysokým nákopem na hranici pokutového území, ale brankář Robin Himmelmann vystartoval z branky a schoval míč do rukavic.
     
    22
    Marco Djuricin se po levém křídle probil do blízkosti pokutového území, odkud chtěl odcentrovat na malé vápno, jenže ani jeho centr nebyl dostatečně přesný.
     
    23
    Leo Östigard se v pokutovém území probil k prudkému centru z pravé strany hrací plochy, jenže musel zakončovat v tísni a poslal míč do prvního obránce.
     
    24
    Marco Djuricin si pohybem řekl o přihrávku za obranu Sankt Pauli. Philipp Hofmann vyslal pobídku jeho směrem, ale Djuricin se nepochopitelně zastavil.
     
    25
    Dimitris Diamantakos obdržel přihrávku na levou stranu pokutového území. Nikdo v bílém dresu jeho průnik nedoplnil pohybem. Diamantakos tak střílel z ostrého úhlu, ale poslal míč do rukavic brankáře.
     
    26
    Zajímavou akci si vypracovalo také Karlsruhe, jenže asistent rozhodčího průnik přerušil kvůli ofsajdu Djuricina. Hostující obránci vystoupili v pravou chvíli.
     
    27
    Dirk Carlson odcentroval z levé strany hrací plochy k přední tyči. Robin Himmelmann si zakřičel na své obránce a ukryl nepovedený centr do rukavic.
     
    28
    Änis Ben-Hatira si naběhl na přihrávku za obranu Sankt Pauli, jenže ani on si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    29
    Daniel Gordon nakopl míč na hranici pokutového území, nicméně zkušený obránce Lawrence si pohlídal pohyb domácího útočníka a míč odhlavičkoval.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Ani jeden z týmů se zatím není schopen dostat do šance.
     
    31
    Marvin Wanitzek dostal krásnou přihrávku na pravou stranu a bez přípravy poslal prudký centr do pokutového území. Nikdo v modrém na prudkou pobídku nedosáhl.
     
    32
    Philipp Hofmann ustál souboj na polovině hřiště, jenže se unáhlil s rozehrávkou a vyslal příliš prudkou pobídku na pravé křídlo, kde nebyl nikdo v modrém.
     
    33
    Änis Ben-Hatira se dral za odraženým míčem na hranici velkého vápna, ale předkopl si jej daleko před sebe a už jej nedostihl na trávníku. Vhazuje hosutjící tým.
     
    34
    Luis Coordes se z pravého křídla probil na hranici velkého vápna, kde si přehodil míč na levačku, ale pozorný obránce jeho technickou střelu zablokoval.
     
    35
    Do rozehrávky domácího Karlsruhe se musel zapojit také brankář Benjamin Uphoff. Gólman domácího celku nakopl míč na levou stranu, kde byl Lukas Fröde.
     
    36
    Dirk Carlson vybojoval odražený míč v blízkosti velkého vápna pro domácí celek, ale z těžké pozice už prudkým přízemním centrem trefil jen obránce.
     
    37
    Daniel Gordon poslal prudkou přihrávku na hranici velkého vápna, kam spěchali hned dva fotbalisté v modrém dresu, ale Jerôme Gondorf hlavou jen prodloužil míč do rukavic brankáře.
     
    38
    Sebastian Ohlsson schytal tvrdou ránu v souboji s domácím obráncem u rohového praporku. Hostující hráč zůstává ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření.
     
    39
    Sankt Pauli zahrávalo další rohový kop. Prudký centr se stáčel přímo mezi tři tyče, ale pozorný Benjamin Uphoff jej dokázal vyboxovat mimo pokutové území.
     
    40
    Leo Östigard si v souboji na vlastní polovině odstavil napadajícího Wanitzeka loktem, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího. Karlsruhe může pokračovat v kombinaci.
     
    41
    Marvin Wanitzek si v dalším souboji na polovině soupeře pomohl při zpracování rukou. Ani tento prohřešek hlavnímu rozhodčímu neunikl.
     
    42
    První zajímavá možnost dnešního souboje! Do odraženého míče se zpoza velkého vápna položil Rico Benatelli, jehož rána se lehce otřela o břevno!
    42. Benatelliho utažená rána
     
    43
    Marvin Wanitzek kouzlil s míčem u nohy na levé straně hrací plochy, jenže s rozehrávkou váhal příliš dlouho a důrazný obránce jej vytlačil do autu. Vhazuje Sankt Pauli.
     
    44
    Jerôme Gondorf doslova zboural rozběhnutého soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    45
    Benjamin Uphoff vystartoval ven z branky a při vyboxování míče se srazil s jedním ze soupeřů. Otřesený hráč Sankt Pauli chvíli ležel na trávníku, ale nakonec se zvedl na nohy bez lékařské pomoci.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+1
    Karlsruhe hraje v nastaveném čase s míčem na kopačkách a prakticky jej nepůjčuje soupeřům. Hráči v bílých dresech už rozehrávku domácího celku neatakují.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka dnešního utkání nám moc fotbalového vzrušení nepřinesla. Domácí Karlsruhe sice hrálo většinu času s míčem na kopačkách, jenže se nedostalo do střelecký pozic. Jedinou nebezpečnou akci první půle má na svědomí hostující Rico Benatelli, který dělovkou z voleje orazítkoval břevno. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hostující Sankt Pauli obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Fotbalisté v bílém se ihned vydali do útoku, ale Marvin Knoll poslal nepřesnou přihrávku do šestnáctky.
     
    47
    David Pisot poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře. Jeho pobídka skončila na noze prvního hráče v bílém dresu. Zdá se, že i po změně stran bude pokračovat hra plná nepřesností.
     
    48
    Daniel Buballa si dal pozor na vysoký nákop na Manuela Stieflera, natlačil se před něj tělem a odhlavičkoval míč vysoko na tribunu. Vhazuje domácí Karlsruhe.
     
    49
    Pokutový kop pro domácí celek! Těsně za hranicí pokutového území byl totiž faulován Philipp Hofmann!
     
    50
    Jenže k exekuci pokutového kopu se postavil Änis Ben-Hatira, jehož slabou ránu dokázal Robin Himmelmann zlikvidovat!
    50. Penalta
     
    51
    Domácí Karlsruhe se i po promarněné šanci nadále drží na polovině soupeře a kombinuje s míčem na kopačkách. Hráči v bílém rozehrávku soupeře neatakují.
     
    52
    Lukas Fröde chtěl přenést těžiště hry na pravou stranu hrací plochy, ale jeho pobídka byla moc dlouhá a skončila v zámezí. Vhazovat bude Sankt Pauli.
     
    53
    Viktor Gyökeres si sice zpracoval hrudí vysokou přihrávku na polovinu domácího mužstva, ale špatně si míč potáhl do středu hřiště, odkud už nerozehrál.
     
    54
    Viktor Gyökeres si naběhl na vysoký nákop na polovinu soupeře, jenže tentokrát si nedal pozor na své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    55
    Dirk Carlson dostal prostor na levém křídle, potáhl míč na polovinu Sankt Pauli, ale prudkou přihrávkou na hranici velkého vápna neoslovil nikoho v modrém.
     
    56
    Střídání v týmu Karlsruher SC: ze hřiště odchází Marco Djuricin, přichází Lukas Grozurek.
    Střídání v týmu Karlsruher SC: ze hřiště odchází Änis Ben-Hatira, přichází Marc Lorenz.
     
    56
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Hostující Sankt Pauli se dostává do vedení! Po autovém vhazování přišel nákop na polovinu soupeře. Domácí stoper Daniel Gordon chyboval a dotírající DIMITRIOS DIAMANTAKOS dopravil míč do sítě!
    56. Dimitris DIAMANTAKOS - 0:1
     
    58
    Karlsruhe právě vstřelilo branku! Vedení však hostujícímu celku dlouho nevydrželo! Domácí Karlsruhe našlo bleskovou odpověď! Na centr z levé strany si v pokutovém území naskočil JEROME GONDORF a hlavou lízl míč do sítě!
    58. Jerôme GONDORF - 1:1
     
    59
    Pozor! Videorozhodčí ještě řeší, zda se Gondorf nepohyboval za hranicí ofsajdu!
     
    60
    Nakonec se o ofsajd nejednalo a domácí celek skutečně vyrovnává na 1:1!
     
    61
    Karlsruhe je vstřelením vyrovnávací branky pořádně povzbuzené a nadále se tlačí na polovinu soupeře. Domácí hráči si hledají cestičku do pokutového území.
     
    62
    Viktor Gyökeres ustál souboj na polovině domácího celku, rozehrál na levou stranu, jenže Marvin Knoll byl faulován. Hosté budou zahrávat přímý kop.
     
    63
    Gondorf si pohybem řekl o další průnikovou přihrávku mezi obránce hostujícího celku, jenže stopeři Sankt Pauli byli pozorní a pomohli si malou domů.
     
    64
    Lukas Fröde se na polovině hřiště zmocnil odraženého míče a přihrávkou do zadních řad uklidnil rozehrávku domácího Karlsruhe. Fotbalisté v modrém jsou nyní jasně lepší.
     
    65
    Lukas Fröde odcentroval z levé strany do pokutového území, kam si naběhl Dirk Carlson, ale těsně před ním odehrál míč do bezpečí obránce.
     
    66
    Karlsruhe následně zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, jenže nikdo v modrém se do tohoto prostoru nedostal včas.
     
    67
    Philipp Hofmann úplně zbytečně dojel rozehrávajícího stopera a dostává žlutou kartu.
     
    68
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Marvin Knoll, přichází Johannes Flum.
     
    69
    Daniel Gordon se skvěle otočil kolem rozběhnutého soupeře a dokázal odehrát míč mimo nebezpečný prostor. Do rozehrávky Karlsruhe se tak zapojil i Benjamin Uphoff.
     
    70
    Manuel Stiefler se hnal za nákopem do pokutového území, nicméně přihrávka byla příliš prudká a skončila v rukavicích připraveného brankáře.
     
    71
    Johannes Flum si v osobním souboji na polovině hřiště pomohl faulem proti Wnitzekovi. Rozhodčí stál od střetu snad dva metry a nařídil přímý kop pro Karlsruhe.
     
    72
    Dimitris Diamantakos při napadání rozehrávky domácího celku sáhl po Danielu Gordonovi a pomohl si nedovoleným zákrokem. Domácí budou moci pokračovat v rozehrávce.
     
    73
    Philipp Hofmann se po přímém kopu tlačil za centrem z levé strany hrací plochy, jenže stoper James Lawrence mu nedal ani metr prostoru a odhlavičkoval míč mimo pokutové území.
     
    74
    Manuel Stiefler se otočil na vlastní polovině a před napadajícím sokem odkopl míč na polovinu Sankt Pauli. V posledních minutách tempo hry výrazně opadlo.
     
    75
    Jerôme Gondorf odcentroval z pravé strany do pokutového území. Za jeho pobídkou se hnal Marc Lorenz, ale k zakončení mu scházely dva kroky.
     
    76
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Luis Coordes, přichází Borys Tašči.
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází James Lawrence, přichází Luca-Milan Zander.
     
    77
    Viktor Gyökeres se z levého křídla probil až na hranici velkého vápna, kde si přehodil míč na pravačku, ale jeho pokus o zakončení placírkou zablokoval obránce.
     
    78
    Marc Lorenz spěchal za přihrávkou na levou stranu, jenže pobídka byla znovu o malý kousek rychlejší. Míč se svezl po trávníku do autu. Bude se rozehrávat od branky Sankt Pauli.
     
    79
    Právě aktivní Marc Lorenz napadal při rozehrávce hostujícího Zandera. Jediný zadák Sankt Pauli se v pokutovém území otočil a odrazem o domácího hráče odkopl míč do autu.
     
    80
    Marvin Wanitzek se chytře otočil na hranici velkého vápna, krásnou přihrávkou vybídl k zakončení Marca Lorenze, jehož rána trefila holeň obránce.
     
    81
    Karlsruhe zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam se tlačil Philipp Hofmann, ale urostlí obránci v bílém jej nenechali vypálit.
     
    82
    Sankt Pauli si mohlo vzít zpět ztracené vedení! Po rychlém brejku dostal přihrávku na hranici velkého vápna Johannes Flum, který placírkou netrefil branku!
     
    83
    Na opačné straně si na nadýchaný centr z levého křídla naskočil Philipp Hofmann, který hlavičkoval pod břevno, ale Robin Himmelmann jeho pokus vyškrábl nad břevno!
     
    83
    Další žlutou kartu dostává za ostrý skluz Ohlsson.
     
    84
    Hostující celek zahrával přímý kop z pravé strany hrací plochy. Míč se snesl před branku Karlsruhe, ale domácí obránce Daniel Gordon si znovu splnil své povinnosti.
     
    85
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Dimitris Diamantakos, přichází Henk Veerman.
    Střídání v týmu Karlsruher SC: ze hřiště odchází Lukas Fröde, přichází Anton Fink.
     
    86
    Benjamin Uphoff si dal pozor na slabou střelu z dobrých třiceti metrů. Domácí brankář měl čistý výhled a bez problémů zalepil balón do rukavic.
     
    87
    Marvin Wanitzek dohnal dlouhou přihrávku do pokutového území, jenže jeho centr z levé strany si bez problémů pohlídal brankář Robin Himmelmann.
     
    88
    Karlsruhe se okamžitě vydalo na polovinu Sankt Pauli a postupnou rozehrávkou se snaží dostat do zakončení. Hráči v modrém jsou v závěrečných minutách aktivnější.
     
    89
    Borys Tašči si pokryl míč v souboji na polovině hřiště a domácí hráč jej doslova zboural. Sankt Pauli tak dostává k dispozici exekuci přímého kopu.
     
    90
    Na opačné straně hřiště pro změnu fauloval napadající Philipp Hofmann, který poslal k zemi hostujícího hráče, který se zrovna snažil rozehrát.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    V dalším hlavičkovém souboji na polovině hřiště uspěl Marc Lorenz, který odehrál míč na polovinu soupeře. Ani jeden z týmů si v závěru není schopen vytvořit tlak.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Karlsruhe nakonec uhrálo se Sankt Pauli remízu 1:1. edinou nebezpečnou akci první půle má na svědomí hostující Rico Benatelli, který dělovkou z voleje orazítkoval břevno. Po změně stran už se začaly dít zajímavé věci. Nejprve sudí nařídil pokutový kop pro domácí celek, ale Änis Ben-Hatira si vylámal zuby na skvělém Himmelmannovi! V 56. minutě pak po chybě domácího stopera Gordona otevřel skóre Dimitris Diamantakos! Hned po výkopu však hlavou vyrovnal Gondorf! Další branka už ve zbývajícím průběhu hodně nervózního duelu nepadla.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:13.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:55:53)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 58. Gondorf – 56. Diamantakos

    Karty:   17. Stiefler (KSC), 44. Gondorf (KSC), 67. P. Hofmann (KSC) – 83. Ohlsson (SNP)

    Neproměněná penalta: 50. Ben-Hatira (KSC), brankář Himmelmann zneškodnil


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:13.
    Karlsruher SC: Uphoff – Stiefler, Gordon, Pisot (C), Carlson – Wanitzek, Gondorf, Fröde (85. Fink), Ben-Hatira (56. Lorenz) – P. Hofmann, Djuricin (56. Grozurek).
    Náhradníci: Gersbeck – Röser, Thiede, Rossbach, Fink, Kobald, Lorenz, Groiss, Grozurek.

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Ohlsson, J. Lawrence (76. Zander), Buballa (C) – Östigard, Sobota, Benatelli, Knoll (68. Flum), Coordes (76. Tašči) – Diamantakos (85. Veerman), Gyökeres.
    Náhradníci: Müller – Avevor, Tašči, Flum, Zander, Becker, Viet, Veerman.
    bahis siteleri