Mönchengladbach – Union Berlín 4:1 (kon.) | Paderborn – Dortmund 1:6 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
1:6 (0:0)
Borussia Dortmund
Neděle 31.05.2020, 18:00 • Benteler Arena, Paderborn • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je demolice Paderbornu ve druhém poločase! JADON SANCHO mířil se spoluhráčem na jediného obránce. Nejlepší střelec Borussie vzal celou akci na sebe a střelou podél brankáře zaznamenal hattrick. Asistence: Mateu Morey.
     
    89
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Souhra střídajících hráčů končí pátou brankou Dortmundu! Na pravé straně zůstal osamocený Axel Witsel, který poslal balon před branku, kam si nabíhal MARCEL SCHMELZER, jenž se z malého vápna nemýlil. Asistence: Axel Witsel.
     
    85
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Na hranici šestnáctky se k odraženému míči dostal Marcel Schmelzer, který po chvíli naznačil střelu, ale raději přihrál do strany. ACHRAF HAKIMÍ se rychle napřáhl a po zemi zamířil do zadního spodního rohu brány. Asistence: Marcel Schmelzer.
     
    74
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Znovu rychlé akce favorita na levé straně, která končí gólem! Thorgan Hazard se nacházel v náběhu a ve správném momentu přihrál na hranici šestnáctky. JADON SANCHO měl proti sobě hned dva hráče, ale výborně si míč přehodil na levou nohu a zakončil z přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Thorgan Hazard.
     
    72
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Poslední mužstvo bundesligové tabulky snížilo a jeho naděje na bod zase žije! Roman Bürki si sice vybral správnou stranu, ovšem UWE HÜNEMEIER zamířil o trochu výše, a tak nedal brankáři šanci zasáhnout.
     
    57
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak a máme tu další trefu! Na hranici ofsajdu se pohyboval Julian Brandt, který vnikl do pokutového území, kde našel na zadní tyči osamoceného spoluhráče. JADON SANCHO se nacházel sám před brankou a potvrdil roli kanonýra. Hráč, jenž nasázel sedmnáct gólů pak sundal dres a uvidí žlutou kartu. Asistence: Julian Brandt.
     
    54
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Konečně se favorit střetnutí dočkal úvodního gólu! Přenesení hry vytvořilo na levé straně spoustu prostoru pro Dortmund! V náběhu se nacházel Emre Can, který se nejprve protáhl kolem soupeře a následně jeho střílenou přihrávku vyrazil Leopold Zingerle před sebe. Míče se tak zmocnil THORGAN HAZARD, jenž už měl snadnou úlohu.

    Michal Luxa

    Branky: 72. Hünemeier (pen.) – 54. T. Hazard, 57. Sancho (Brandt), 74. Sancho (T. Hazard), 85. Hakimí (Schmelzer), 89. Schmelzer (Witsel), 90+1. Sancho (Morey)

    Karty:   60. Collins (PDN), 82. Dräger (PDN) – 57. Sancho (DOR), 71. Can (DOR), 76. Hummels (DOR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:11. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:6.
    SC Paderborn 07: Zingerle – Strohdiek (C), Hünemeier, Schonlau – Dräger, Antwi-Adjei (83. Jastrzembski), Vasiliadis, Holtmann (76. Pröger), Collins – Mamba (66. Michel), Srbeny (66. Zolinski).
    Náhradníci: J. Huth – Evans, Jans, Jastrzembski, Michel, Pröger, Ritter, Sabiri, Zolinski.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek (C), Hummels, Akanji – Hakimí (86. Morey), Delaney (69. Witsel), Can (86. Balerdi), Guerreiro (80. Schmelzer) – Sancho, T. Hazard, Brandt (80. Reyna).
    Náhradníci: Hitz – Balerdi, Führich, M. Götze, Morey, Raschl, Reyna, Schmelzer, Witsel.

    Rozhodčí: Siebert – Heft, Borsch
    bahis siteleri