Mönchengladbach – Union Berlín 4:1 (kon.) | Paderborn – Dortmund 1:6 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
1:6 (0:0)
Borussia Dortmund
Neděle 31.05.2020, 18:00 • Benteler Arena, Paderborn • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je demolice Paderbornu ve druhém poločase! JADON SANCHO mířil se spoluhráčem na jediného obránce. Nejlepší střelec Borussie vzal celou akci na sebe a střelou podél brankáře zaznamenal hattrick. Asistence: Mateu Morey.
     
    89
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Souhra střídajících hráčů končí pátou brankou Dortmundu! Na pravé straně zůstal osamocený Axel Witsel, který poslal balon před branku, kam si nabíhal MARCEL SCHMELZER, jenž se z malého vápna nemýlil. Asistence: Axel Witsel.
     
    88
    Domácí mužstvo rozehrávalo rohový kop, který byl ale odvrácen. Na druhou stranu pak pelášil Jadon Sancho, jemuž nechtěně balon sebral Mateu Morey. Střídající hráč pak vzal celou akci na sebe, ale vystřelil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    86
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Mateu Morey.
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Emre Can, přichází Leonardo Balerdi.
     
    85
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Na hranici šestnáctky se k odraženému míči dostal Marcel Schmelzer, který po chvíli naznačil střelu, ale raději přihrál do strany. ACHRAF HAKIMÍ se rychle napřáhl a po zemi zamířil do zadního spodního rohu brány. Asistence: Marcel Schmelzer.
     
    83
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Christopher Antwi-Adjei, přichází Dennis Jastrzembski.
     
    82
    U postranní čáry si míč do pohybu pustil Giovanni Reyna, kterého následně podrazil Mohamed Dräger (SC Paderborn 07).
     
    80
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Raphaël Guerreiro, přichází Marcel Schmelzer.
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Julian Brandt, přichází Giovanni Reyna.
     
    76
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Gerrit Holtmann, přichází Kai Pröger.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Mats Hummels (Borussia Dortmund).
     
    74
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Znovu rychlé akce favorita na levé straně, která končí gólem! Thorgan Hazard se nacházel v náběhu a ve správném momentu přihrál na hranici šestnáctky. JADON SANCHO měl proti sobě hned dva hráče, ale výborně si míč přehodil na levou nohu a zakončil z přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Thorgan Hazard.
     
    72
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Poslední mužstvo bundesligové tabulky snížilo a jeho naděje na bod zase žije! Roman Bürki si sice vybral správnou stranu, ovšem UWE HÜNEMEIER zamířil o trochu výše, a tak nedal brankáři šanci zasáhnout.
     
    71
    Ve vlastní šestnáctce šel do skluzu Emre Can (Dortmund), který balon zasáhl rukou, a tak se bude kopat penalta!
     
    71
    Pokutový kop pro Paderborn!
     
    69
    Na levé straně míč zpracoval Thorgan Hazard, který ihned našel na hranici vápna Juliana Brandta. Ten míč posunul na střed, kde se nacházel osamocený Emre Can, jehož pokus po zemi mířil k pravé tyči. Jenomže Leopold Zingerle se po balonu výborně natáhl.
     
    69
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Axel Witsel.
     
    66
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Streli Mamba, přichází Sven Michel.
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Dennis Srbeny, přichází Ben Zolinski.
     
    62
    Paderborn sice snížil, ale ve vzduchu se již nacházel praporek pomezního rozhodčího! Domácí tým vyhrál dva hlavičkové souboje a následně se u levé tyče nacházel Dennis Srbeny, který si ale nepohlídal své postavení.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Jamilu Collins (Paderborn), který bránil poněkud neobratně a musel si u postranní čáry pomoci faulem.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Jadon Sancho (Borussia Dortmund).
     
    57
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak a máme tu další trefu! Na hranici ofsajdu se pohyboval Julian Brandt, který vnikl do pokutového území, kde našel na zadní tyči osamoceného spoluhráče. JADON SANCHO se nacházel sám před brankou a potvrdil roli kanonýra. Hráč, jenž nasázel sedmnáct gólů pak sundal dres a uvidí žlutou kartu. Asistence: Julian Brandt.
     
    54
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Konečně se favorit střetnutí dočkal úvodního gólu! Přenesení hry vytvořilo na levé straně spoustu prostoru pro Dortmund! V náběhu se nacházel Emre Can, který se nejprve protáhl kolem soupeře a následně jeho střílenou přihrávku vyrazil Leopold Zingerle před sebe. Míče se tak zmocnil THORGAN HAZARD, jenž už měl snadnou úlohu.
     
    52
    To už není možná, ani tentokrát se skóre zápasu nemění! Jadon Sancho výborně pracoval na pravé straně a vybídl Thorgana Hazarda ke skórování. Ovšem útočník Dortmundu poslal balon trestuhodně vedle vzdálenější tyče.
     
    50
    To je neskutečné, co Dortmund opět zahodil! Přihrávka mířila do vápna z levé strany a míč výborně za sebe pustil Thorgan Hazard. Do obrovské šance se tak dostal Achraf Hakimí, který mířil do bližšího spodního rohu branky, jenomže Leopold Zingerle zasáhl bravurně nohou.
     
    45
    Ani v poslední minutě normální hrací doby se Borussia radovat nebude! Po pěkné kombinaci se na pravé straně uvolnil Achraf Hakimí, který s přehledem našel na hranici vápna osamoceného Juliana Brandta. Ten měl tolik času, že si celou situaci mohl připravil, ale zbrkle bránu jen přestřelil.
     
    44
    Tohle byla další pohledná akce hostujícího mužstva! Jadon Sancho nechal za sebou míč pro spoluhráče, jenomže Thorgan Hazard z hranic šestnáctky branku přestřelil.
     
    30
    Do dalšího náběhu se vydal Thorgan Hazard, který je neustále v pohybu. Hostující útočník byl ale brankáři příliš blízko, a tak jej trefil. Dortmund znovu rozehrávat pouze roh.
     
    26
    Christopher Antwi-Adjei přihrávku na spoluhráče nezvládl, a tak se hra velmi rychle otočila. Julian Brandt doběhl za míčem, který v šestnáctce zastavil pro spoluhráče. Do balonu se tak opřel Raphaël Guerreiro, jehož pokus skončil vedle branky, Dortmund bude rozehrávat pouze roh.
     
    17
    Za vysokým míčem mířil Thorgan Hazard, který se ocitl v pravé části pokutového území. Jeho pumelice mířila k bližší tyči, ovšem Leopold Zingerle byl připravený. Zdá se, že vzrušení bylo zbytečné, jelikož se hostující hráč nacházel v těsném ofsajdu.

    Michal Luxa

    Branky: 72. Hünemeier (pen.) – 54. T. Hazard, 57. Sancho (Brandt), 74. Sancho (T. Hazard), 85. Hakimí (Schmelzer), 89. Schmelzer (Witsel), 90+1. Sancho (Morey)

    Karty:   60. Collins (PDN), 82. Dräger (PDN) – 57. Sancho (DOR), 71. Can (DOR), 76. Hummels (DOR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:11. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:6.
    SC Paderborn 07: Zingerle – Strohdiek (C), Hünemeier, Schonlau – Dräger, Antwi-Adjei (83. Jastrzembski), Vasiliadis, Holtmann (76. Pröger), Collins – Mamba (66. Michel), Srbeny (66. Zolinski).
    Náhradníci: J. Huth – Evans, Jans, Jastrzembski, Michel, Pröger, Ritter, Sabiri, Zolinski.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek (C), Hummels, Akanji – Hakimí (86. Morey), Delaney (69. Witsel), Can (86. Balerdi), Guerreiro (80. Schmelzer) – Sancho, T. Hazard, Brandt (80. Reyna).
    Náhradníci: Hitz – Balerdi, Führich, M. Götze, Morey, Raschl, Reyna, Schmelzer, Witsel.

    Rozhodčí: Siebert – Heft, Borsch
    bahis siteleri