Alavés – Real Betis 0:1 (kon.) | Real Madrid – Getafe 0:0 (odl.) | Valladolid – Real Sociedad 1:1 (kon.)
Barcelona – Elche 0:0 (odl.) | Villarreal – Huesca 1:1 (kon.) | Valencia – Levante 4:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:1)
SD Huesca
Neděle 13.09.2020, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:33:05)
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:19.
     
    To tedy bylo drama v dnešním utkání, po kterém si oba týmy berou do tabulky bod! Ve druhém poločase domácí smazali manko, když se z penalty trefil Gerard Moreno. Nakonec to však vypadalo, že domácí stejně padnou. Huesca totiž ve čtvrté minutě nastavení dostala balón do sítě, ale gól nebyl uznán z důvodu ofsajdu. Jak se nakonec ukázalo, toto rozhodnutí bylo správné. Hosté však mohou být spokojení, jelikož nehráli vůbec špatně a z pozice nováčka bodují hned v prvním utkání.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Joaquín Muñoz ještě táhl nejspíše poslední akci celého zápasu. Jeho centr však byl sražený na rohový kop, a tak ještě něco málo možná uvidíme.
     
    90+4
    Neskutečné, také na hostující straně totiž není uznána branka! Eugeni Valderrama Doménech rozehrál rohový kop, kdy nakonec zakončil Jorge Pulido, avšak podle rozhodnutí sudího byl v postavení mimo hru.
     
    90+3
    Nakonec jsme viděli střelu rovnou na bránu, ale ta neměla gólové parametry. Šla přesně doprostřed, kde byl Andrés Fernández připravený a míč lapil.
     
    90+2
    Takefusa Kubo schytal ostrý zákrok, ovšem pro Villarreal se tím rýsuje velmi zajímavá standardní situace, která je napravo pár metrů od šestnáctky.
     
    90+1
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Fernando Niño.
     
    90+1
    Jeden z domácích obránců zrovna nepomohl svému gólmanovi, když mu poslal pas do velké tísně. Sergio Asenjo si s tím poradil a míč daleko odkopl.
     
    90
    Nastavovat se bude šest minut!
     
    89
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Rafael Mir, přichází Joaquín Muñoz.

    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pablo Maffeo Becerra, přichází Luisinho.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Pedro Mosquera (SD Huesca).
     
    87
    Moisés Gómez dostal šikovnou přihrávku mezi obránce někam na kraj šestnáctky, ale jeho pokus o centr byl sražen prvním soupeřem na rohový kop.
     
    85
    Pablo Maffeo Becerra táhl akci svého celku po pravé straně, ale nikam daleko se s míčem nedostal. Zápas se pomalu ale jistě blíží ke svému konci.
     
    84
    Andrés Fernández vyrazil těžkou střelu, která šla někam pod horní tyč. Míč se sice dostal k někomu z domácích na hranici šestnáctky, ale ten nevystřelil.
     
    83
    Fotbalisté ve žlutém mají zase míč na svých kopačkách. Takefusa Kubo hledal prudkým pasem po zemi někoho před brankou, ale trefil jen soupeře.
     
    82
    Ta koncovka akcí! Gerard Moreno vedl krásnou a rychlou akci svého týmu do otevřené obrany. Jeho následný pas do šestnáctky ale nebyl vůbec přesný...
     
    81
    A toto nejsou hezké obrázky, které vidíme. Zranění Coquelina nejspíše bude vážnějšího rázu, jelikož je ze hřiště odnášen na nosítkách. Snad to nechytal zkřížené vazy a hráč domácích bude brzy v pořádku.

    Denisa Józsová

    Branky: 68. G. Moreno (pen.) – 42. Maffeo Becerra (Carlos)

    Karty:   36. Pedraza (VLR) – 88. Mosquera (HSC)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:19.
    Villarreal CF: Asenjo – Peña (77. M. Gaspar), Albiol, P. Torres, Pedraza – Chukwueze, Coquelin (77. Iborra), Parejo, Moisés Gómez (90+1. Niño) – Alcácer (77. Kubo), G. Moreno.
    Náhradníci: Rulli – Raba, Iborra, Niño, J. Costa, Baena, Chakla, Kubo, Ontiveros, M. Gaspar, Trigueros.

    SD Huesca: Andrés Fernández – Maffeo Becerra (89. Luisinho), Pulido, Insua, Galán – M. Rico (78. Seoane), Mosquera, Carlos (62. Nwakali) – Mir (89. Muñoz), Okazaki, Ferreiro (62. Valderrama Doménech).
    Náhradníci: Fernández – Muñoz, Gómez, Seoane, Valderrama Doménech, Nwakali, Luisinho, Escriche, Omoruyi, Peñaloza Ragga.

    Rozhodčí: Fernández – Rojas, Ramos
    bahis siteleri