Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 4:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Neděle 25.10.2020, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:45 Vladislav PROVOLNĚV - 1:2
     
    62:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    To se nakonec povedlo. Ačkoliv se zdálo, že se puk dostane na hole hráčů Minsku, přišla u mentinelu chyba Dmitrije Znacharenka, který se nechal obehrát Davidem Dumbadzem. VLADISLAV PROVOLNĚV od něj přebral puk, sjel si mezi kruhy a vzápětí nekompromisně zakončil do rohu nad levé rameno brankáře. Tady byl Alexej Kolosov bez šance. Asistence: David Dumbadze.
    59:01 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:1
     
    59:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se po 179 minutách a jedné vteřině dočkali před domácím publikem branky. Hra bez brankáře přinesla úspěch. Menell dostal na útočné modré přihrávku od Spoonera a připravil se ke střele. Ta šla do horní části branky, ale těsně před gólmanem Šugajevem po něm sáhl JEGOR ŠARANGOVIČ a jako pravý kapitán tečoval puk dolů k levé tyči. Asistence: Brennan Menell, Ryan Spooner.
    49:39 Shawn LALONDE - 0:1
     
    49:39
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Bezgólový stav je prolomen zásluhou SHAWNA LALONDEHO. A také zásluhou Alexandra Petunina, který za brankou Minsku odolal ataku Jerjomenka. Vyvezl kotouč podél hrazení a od kruhu přihrál na modrou právě pro kanadského beka. Ten se s ničím nepáral, napřáhl z první a prostřelil brankáře Alexeje Kolosova. Asistence: Alexandr Petunin, Denis Vicharev.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 60. Šarangovič (Menell, Spooner) – 50. Lalonde (Petunin, Vicharev), 63. Provolněv (Dumbadze)


    HC Dinamo Minsk: Kolosov (Tolopilo) – Menell, Znacharenko (A), Děrjabin, Šinkevič (A), Almqvist, Jerjomenko, Solovjov, Nogačjov – Kozun, Suško, Spooner – Martynov, Šarangovič (C), Prince – Protas, Usov, Alistrov – Pinčuk, Anosov, Litvinov.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (Rybalkin) – Vittasmäki, Provolněv, Kudako, Afanasjev, Lalonde (A), Adamčuk, M. Tichonov, Čižikov – Kapustin, Dumbadze (A), Geraskin (C) – Vicharev, Kodola, Petunin – Jo. Nättinen, Liška, Roberts Bukarts – A. Alexejev, Kazakov, Kara.

    Rozhodčí: Artur Kuljov, Sergej Morozov – Konstantin Gordenko, Daniil Zacharov
    bahis siteleri