Jokerit – Kunlun 0:0 (odl.) | Petrohrad – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 4:3 (po pr.)
po prodl.
Spartak Moskva
4:3 (2:1, 1:0, 0:2 - 1:0)
Severstal Čerepovec
Středa 18.11.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:35
    Lukáš Radil si ve středním pásmu počíhal na soupeře, kterého ale poslal na led nedovoleným bráněním a dostává dvě minuty. Další nepříjemnost pro Spartak.
     
    43:30
    Dlouhá přesilovka pět na tři pro domácí. Kirill Adamčuk totiž neudržel v souboji s Nikoncevem nervy na uzdě. Oplácel, sekl soupeře a oslabuje svůj tým. Minutu a půl dlouhá početní výhoda dvou mužů Spartaku!
     
    43:08
    Kalalujev totiž v rohu za brankou vymíchal Alexejeva a Provolněva, čímž se dostal před gólmana Šugajeva. Zakončovat ale kvůli hákování Vladislava Provolněva nemohl. Ten si tak jde na dvě minuty odpočinout.
     
    31:59
    Moc dlouho se v plném počtu nehrálo. Podražení, toť jasná signalizace sudích směrem k Maximu Matuškinovi, který ve středním pásmu poslal k ledu Lukáše Radila. Tady není o čem se bavit, jasné dvě minuty.
     
    28:32
    Ilja Talalujev potáhl kotouč po levé straně do pásma a přihrál před branku na Ilju Arkalova. Ten byl zahákován Vladislavem Provolněvem a nutno říct, že bek Čerepovce prakticky ani jinou možnost neměl.
     
    25:07
    Další možnost pro hosty. Na trestnou lavici usedá Jurij Kozlovskij na dvě minuty za držení hole.
     
    17:21
    Arťom Garajev zastavil průnik soupeře do útočného pásma háčkem na obranné modré a jde na dvě minuty ven.
     
    07:42
    Hosté si zahrají přesilovou hru a mají možnost vrátit se do zápasu v podobě kontaktní branky. Arťom Fjodorov jde ven na dvě minuty za podrážení.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Širokov (Nikišin), 6. Bakoš (M. Majorov), 23. M. Cyplakov (Bakoš), 63. M. Cyplakov (Nikišin, Bakoš) – 18. Petunin, 52. Kapustin (Jo. Nättinen, Geraskin), 54. Petunin (Kodola)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Nikišin, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Kulik, Kozlovskij, D. Musin, Serikov – Lehterä, Širokov (A), Radil – Nikoncev (C), Juňkov, Fjodorov – Ljubimov, M. Majorov, Bakoš – Arkalov, M. Cyplakov, Talalujev.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (23. Šugajev) – Vittasmäki, Provolněv, Adamčuk, M. Chabarov, Lalonde (A), Matuškin, Kudako, Nevolin (C) – Vicharev, Jo. Nättinen, A. Garejev – Kodola, Vovčenko, Petunin – Kapustin (A), Geraskin, Guslistov – Liška, A. Alexejev, J. Morozov.

    Rozhodčí: Jevgenij Romasko, Viktor Spirin – Roman Maximovskij, Jevgenij Strelcov
    bahis siteleri