Jokerit – Kunlun 0:0 (odl.) | Petrohrad – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 4:3 (po pr.)
po prodl.
Spartak Moskva
4:3 (2:1, 1:0, 0:2 - 1:0)
Severstal Čerepovec
Středa 18.11.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:42 Maxim CYPLAKOV - 4:3
     
    62:42
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nyní se již domácí radují. MAXIM CYPLAKOV převzal znovu na levé straně přihrávku od Nikišina. Nabruslil si na kruh, kde napřáhl ke střele a opřel se do puku. Ačkoliv Šugajev máchl lapačkou, proti tvrdé a přesné ráně na vzdálenější tyč neměl šanci. Cyplakov tak dává svůj druhý gól v utkání, celkově pátý v sezoně a díky němu získává Spartak dva body. Asistence: Alexandr Nikišin, Martin Bakoš.
    53:59 Alexandr PETUNIN - 3:3
     
    53:59
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí během dvou a půl minuty přichází o dvoubrankový náskok. ALEXANDR PETUNIN nyní celou akci začal a také zakončil. Objel branku a předal pun na pravý kruh pro Vladislava Kodolu. Ihned si sjel před Hudáčka a když Kodola vystřelil, úspěšně ztečoval puk do sítě. Asistence: Vladislav Kodola.
    51:36 Kirill KAPUSTIN - 3:2
     
    51:36
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Defenzívní hra přináší Spartaku částečný problém. Geraskin v tísni v levém rohu jen tak nazdařbůh nahodil puk mezi kruhy. Tam číhal KIRILL KAPUSTIN, jenž měl štěstí, že se kotouč odrazil od hole Nikišina přímo k němu. Forvard Severstalu napálil puk k levé tyči a překonal Hudáčka, který neměl mnoho šancí. Asistence: Joonas Nättinen, Igor Geraskin.
    22:33 Maxim CYPLAKOV - 3:1
     
    22:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    A tak znovu platí otřepané klišé o tom, že když nedáš, tak vzápětí často dostaneš. Martin Bakoš vysunul na pravé straně dobrou přihrávkou MAXIMA CYPLAKOVA, který si najel na pravý kruh a poté měl dostatek času, aby přesně zamířil. Gólmanovi Podjapolskému nedal prakticky žádnou šanci – krásná rána do šibenice. Asistence: Martin Bakoš.
    17:54 Alexandr PETUNIN - 2:1
     
    17:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jakov Rylov si na modré rovnal puk na střelu, ale kotouč mu přeskočil hokejku. Toho využil ALEXANDR PETUNIN, který jel sám na branku. Naznačením se snažil rozhýbat Hudáčka, což se mu povedlo. Nakonec si dal puk na dlouhou hůl a krásně ho zasunul k levé tyčce. Obránce Rylov se ještě snažil puk před brankou zastavit, ale těsně se mu to nepovedlo. Bez asistence.
    05:37 Martin BAKOŠ - 2:0
     
    05:37
    Spartak právě vstřelil branku!
    Nyní již není vůbec o čem diskutovat. Hudáček nejprve brilantně zneškodnil svou vyrážečkou střelu Joonase Nättinena, která směřovala do šibenice. Následoval protiútok, ve kterém Majorov na sebe při přechodu přes modrou navázal dva hráče soupeře a krásně nahrál puk mezi kruhy na MARTINA BAKOŠE. Ten naznačil střelu a bek Matuškin se jí jal vyklekávat, načež slovenský forvard puk trošku potáhl do levé strany a střelou k tyči překonal gólmana. Asistence: Maxim Majorov.
    03:04 Sergej ŠIROKOV - 1:0
     
    03:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    V Aréně zní světový šlágr "It's beautiful night," což signalizuje, že domácí dali branku. Před gólmanem Podjapolskim totiž SERGEJ ŠIROKOV úspěšně tečoval puk do sítě po střele Nikišina a posílá Spartak do vedení. Asistence: Alexandr Nikišin.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Širokov (Nikišin), 6. Bakoš (M. Majorov), 23. M. Cyplakov (Bakoš), 63. M. Cyplakov (Nikišin, Bakoš) – 18. Petunin, 52. Kapustin (Jo. Nättinen, Geraskin), 54. Petunin (Kodola)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Nikišin, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Kulik, Kozlovskij, D. Musin, Serikov – Lehterä, Širokov (A), Radil – Nikoncev (C), Juňkov, Fjodorov – Ljubimov, M. Majorov, Bakoš – Arkalov, M. Cyplakov, Talalujev.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (23. Šugajev) – Vittasmäki, Provolněv, Adamčuk, M. Chabarov, Lalonde (A), Matuškin, Kudako, Nevolin (C) – Vicharev, Jo. Nättinen, A. Garejev – Kodola, Vovčenko, Petunin – Kapustin (A), Geraskin, Guslistov – Liška, A. Alexejev, J. Morozov.

    Rozhodčí: Jevgenij Romasko, Viktor Spirin – Roman Maximovskij, Jevgenij Strelcov
    bahis siteleri