Ufa – Spartak Moskva 2:1 (3:2 po s.n.) | Viťaz – Čerepovec 4:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Severstal Čerepovec
Pátek 20.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Viťazem a Severstalem Čerepovec. Duel startuje v 17:30.
     
    Severstal Čerepovec

    Hostující Čerepovec zatím prožívá zajímavou sezónu. V pětadvaceti zápasech vybojoval dvacet osm bodů a patří mu sedmá pozice Západní konference. Na devátou příčku má aktuálně k dobru tři body. V posledních duelech se hostům moc nedaří. Naposledy prohráli 3:4 na ledě Spartaku Moskva.
     
    HC Viťaz

    Domácí Viťaz je na tom o něco hůře. Po šestadvaceti odehraných zápasech má na svém kontě dvacet pět bodů a patří mu devátá pozice Západní konference. Za osmým Jokeritem ale zaostává kvůli většímu počtu odehraných zápasů. Ani Viťazu se aktuálně moc nedaří. Poslední čtyři duely v řadě domácí celek prohrál. Naposledy nestačil na Spartak Moskva.
     
    Vzájemné zápasy

    30.10.2020 Čerepovec – Viťaz 0:3
    13.9.2020 Viťaz – Čerepovec 2:1 po nájezdech
     
    Češi a Slováci

    Adam Liška (CER) – 20 zápasů, 2 góly, 3 asistence
    Jakub Jeřábek (VTZ) – 15 zápasů, 1 gól, 1 asistence
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Voronkov, Hultström, Pylenkov, Jeřábek, Borodkin, Golovkov, Pautov – Danforth, Daugavinš, Tedenby – Bardakov, Děrgačov, Mojsejev – Grebenščikov, Laričev, Malychin – Ivanjuženkov, Kazakov, Smolin – V. Popov.

    Severstal Čerepovec: Šugajev (Podjapolskij) – Vittasmäki, Provolněv, Adamčuk, M. Chabarov, Kudako, Lalonde, Rogov, Nevolin – A. Garejev, Vicharev, J. Morozov – Kodola, Petunin, Vovčenko – Jo. Nättinen, Geraskin, Kapustin – A. Alexejev, Liška.

    Rozhodčí: Bukin, Ravodin – Golovljov, Savenkov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí budou v červeném, zatímco Severstal oblékne žlutou sadu.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Viťaz se ihned vydal do útoku, ale nikdo v červeném se neprodral do palebné pozice.
     
    00:35
    Danforth si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil zápěstím, ale jeho střelu srazil hned první hráč ve žlutém dresu někam k mantinelu.
     
    01:02
    Domácí brankář Ježov musel poprvé v utkání zasahovat. Gólman Viťazu si dal pozor na zakončení od modré čáry a schoval puk do připravené lapačky.
     
    01:23
    Domácím se následně vůbec nepovedla rozehrávka. Za přihrávkou na levou stranu spěchal Děrgačov, ale puk nestihl. Zakázané uvolnění, vhazuje se před Ježovem.
     
    02:08
    Ježov tentokrát přečetl nahození ze středního pásma a znovu schoval kotouč do připravené lapačky. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:28
    Maxim Kazakov spěchal za přihrávkou na levé křídlo, jenže obránce ve žlutém se s ním skvěle vrátil a nedal domácímu hráči prostor pro zakončení.
     
    03:00
    Mattias Tedenby vystihl rozehrávku soupeře, vlétl do útočného pásma a zakončil zápěstím. Jeho svižný pokus však nenašel cestičku mezi tři tyče.
     
    03:30
    Ježov vyjel za svou klec, kde pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Ani jeden z týmů se zatím není schopen usadit v útočném pásmu.
     
    04:10
    Artjom Ivanjuženkov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, ustál souboj s obráncem, ale přihrávkou na modrou čáru neoslovil spoluhráče.
     
    04:35
    Veli-Matti Vittasmäki dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila daleko vedle branky domácích.
     
    05:10
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se prakticky nedostává ke střelbě. V úvodu utkání je vidět, že sledujeme duel týmů, kterým se v poslední době moc nedaří.
     
    05:39
    Mattias Tedenby si klepl o přihrávku na střed ledové plochy, jenže to měl ke kotouči hodně daleko a obránce ve žlutém dresu před ním s velkým přehledem zasáhl.
     
    06:10
    Maxim Nevolin nedokázal odehrát kotouč od modré čáry. Domácí se následně dostali do přečíslení, jenže vinou špatné přihrávky nedokázali zakončit.
     
    06:35
    Vitalij Popov dostal prostor na levé straně útočného pásma, dostal se do zakončení, nicméně jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    07:04
    Maxim Kazakov se v útočném pásmu dostal k odraženému puku a bez váhání se do něj položil příklepem. Jeho dělovku ukryl brankář mezi betony.
     
    07:20
    Kaspars Daugavinš se v obranném pásmu dostal k odraženému puku a bez váhání kotouč vyhodil za modrou čáru. Domácí hrají v zadních řadách hodně jednoduše.
     
    08:15
    Čerepovec si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Justin Danforth.
     
    08:15
    Tak pozor! Ještě před přerušením hry došlo k nepřehledné situaci před domácí brankou. Rozhodčí ještě zkoumá, zda kotouč nepřekročil brankovou čáru!
     
    08:15
    Kotouč nakonec skončil na tyči! Skóre se tak zatím měnit nebude. Začíná přesilová hra Severstalu Čerepovec.
     
    08:35
    Domácí celek se hned v úvodu oslabení vydal do útoku a málem se dočkal zakončení. Daugavinšova klička byla ale hodně okatá.
     
    09:10
    Až nyní se hosté usadili v útočném pásmu, jenže jejich kombinaci zatím schází jakákoliv střelba. Kvarteto domácích hráčů se skvěle pohybuje.
     
    09:22
    Ježov si dal pozor na dělovku z levé strany útočného pásma a připsal si snadný zákrok. Vhazuje se po pravé ruce domácího brankáře.
     
    10:00
    Jakub Jeřábek se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a bez problémů jej vyhodil přes celé kluziště za klec Severstalu.
     
    10:15
    Domácí v plném počtu.
     
    11:05
    Justin Danforth se nechal snadno obejít ve středním pásmu. Adam Liška se následně dostal až do zakončení, ale Ježov s jeho střelou neměl problémy.
     
    11:07
    Další přesilovka pro hosty. Dvě minuty za sekání dostává Danforth.
     
    12:00
    Viťaz zatím zvládá hru v oslabení na jedničku. Artjom Ivanjuženkov se dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej napálil přes celé kluziště.
     
    12:13
    Severstal se dostal do útočného pásma, jenže akci hostujícího celku zhatil čárový rozhodčí, který si všiml postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    12:36
    Hokejisté Severstalu se nepřesnou kombinací sami zahnali ven z útočného pásma. Domácí celek se během oslabení zrovna nepředřel.
     
    13:07
    Domácí v plném počtu.
     
    13:22
    Čerepovec se vydal do útoku po levém křídle, jenže přihrávka na Adama Lišku byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Šugajevem.
     
    14:00
    Severstal se dostal do útočného pásma, jenže kombinace hostujícího celku byla hodně nepřesná. Igor Golovkov se tak dostal k puku bez větší námahy.
     
    14:24
    Liška dotíral v útočném pásmu a dostal se k odraženému kotouči. Jeho slabou dorážku ukryl Ježov do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    15:10
    Adam Liška dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud okamžitě vrátil puk mezi kruhy, ale obránci v červených dresech situaci bez problémů ustáli.
     
    15:29
    Vitalij Popov dostal přihrávku do jízdy, krásně se prodral do útočného pásma, ale druhý obránce ve žlutém dresu jej chytrou hrou tělem odstavil od kotouče.
     
    16:10
    Jakub Jeřábek dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil, ale jeho přízemní pokus pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    16:32
    Vitalij Popov ustál souboj u hrazení, jenže následně přišel o kotouč. Garejev po rychlém průniku dokonce zakončil, jenže Ježov zatím chytá spolehlivě.
     
    17:00
    Znovu musel domácí brankář do akce. Ježov si skvěle povyjel proti zakončení z pravé strany a betonem vykopl kotouč někam k hrazení.
     
    17:32
    Adam Liška dostal krásnou přihrávku do jízdy na levou stranu útočného pásma, jenže si nepotykal se zpracováním a puk mu utekl až za domácí klec.
     
    18:00
    Justin Danforth vyvezl puk do útočného pásma, kde přenechal kotouč Daugavinšovi. Lotyšský hokejista však přihrávkou před branku spoluhráče nenašel.
     
    18:25
    Další ofsajd na straně Severstalu Čerepovec. Příliš netrpělivý byl tentokrát Kodola, který byl v útočné třetině ještě před kotoučem. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:32
    Alexandr Děrgačov vybojoval puk v souboji za brankou Severstalu, jenže už nedokázal rozehrát na nikoho ze svých spoluhráčů v červených dresech.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně opatrný hokej. Hostující Čerepovec byl o něco aktivnější a vypracoval si dvě přesilové hry. V nich se však hostům vůbec nedařilo a domácí celek se hravě ubránil. Skvělý defenzivní výkon domácího Viťazu navíc podtrhl parádní výkon brankáře Ježova. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    Střely na branku: 5 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 18:21.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Viťaz se ihned vydal do útoku, ale domácího celku skončila nepřesnou přihrávkou na pravou stranu.
     
    20:35
    Šugajev si dal pozor na dělovku od modré čáry a raději přizvedl Danforthův pokus do ochranné sítě. Vhazuje se po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    21:05
    Domácí celek se usadil v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se nedostává do zakončení. Obrana Severstalu tentokrát hraje pozorně.
     
    21:32
    Maxim Nevolin projel s pukem na čepeli do útočného pásma a prověřil pozornost brankáře Ježova. Domácí gólman si připsal snadný zákrok.
     
    21:40
    Hosté si zahrají třetí přesilovku. Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Alexandr Děrgačov.
     
    22:10
    Jakub Jeřábek se obětavě položil do střely od modré čáry a připsal si obranný zákrok. Domácím se však nepodařilo vyhodit puk do bezpečí.
     
    22:32
    Hosté se ale o útočné pásmo připravili sami svou zbrklostí. Přihrávka na modrou čáru byla totiž moc prudká a Kodola puk nedokázal zpracovat.
     
    23:10
    Trápení Severstalu v přesilových hrách stále nebere konce. Jeden z hráčů hostujícího celku si pomohl přihrávkou rukou, což neuniklo zraku arbitra.
     
    23:40
    Domácí v plném počtu.
     
    24:00
    Návratilec z trestné lavice Děrgačov se krátce po návratu na led řítil do útoku, ale o slibný přechod do šance se připravil sám zbytečnou kličkou.
     
    24:23
    Justin Danforth zavezl puk do útočného pásma a nahodil jej za branku soupeře. K jeho pobídce se však nikdo v červeném dresu včas nedostal.
     
    25:00
    Stále se nikdo z hráčů na ledě nedokázal prosadit. Po změně stran se z ledové plochy vytratily také jakékoliv náznaky vyložených šancí.
     
    25:36
    Artjom Ivanjuženkov projel s pukem na čepeli do útočného pásma, jenže jeho pokus příklepem nemířil mezi tři tyče. Odražený puk získala obrana Severstalu.
     
    26:06
    Justin Danforth vybojoval puk v rohu útočného pásma, nicméně nepřesnou rozehrávkou vyslal hosty do šance. Přečíslení Severstalu však mělo rychlý konec.
     
    26:31
    Arťom Borodkin dostal přihrávku na levou stranu, jenže puk protečoval jen do míst, ve kterých kralovala obrana hostujícího mužstva.
     
    27:03
    Severstal se vydal do útoku středem ledové plochy, jenže akce hostujícího celku skončila slabým nahozením na brankoviště.
     
    27:23
    Po dalším souboji u mantinelu se kotouč od jednoho z hokejistů Čerepovce odrazil na střídačku hostů. Rozhodčí okamžitě přerušili hru.
     
    28:00
    Artjom Ivanjuženkov se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, jenže jeho dělovka skončila na brusli prvního obránce.
     
    28:26
    Kaspars Daugavinš napadal rozehrávku hostujícího celku v jeho obranném pásmu. Zadáci Severstalu si s jeho přítomností nelámali hlavu a vyhodili puk obloučkem.
     
    29:00
    Ježov si dal pozor na Liškovu teč z prostoru těsně před domácí klecí. Brankář Viťazu je zatím jednoznačně nejlepším mužem na ledové ploše.
     
    29:17
    Ježov musel znovu do akce. Pozornost domácího brankáře tentokrát prověřil střelou z pravé strany rozjetý Joonas Nättinen, ale domácí brankář puk vytěsnil do ochranné sítě.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a stále čekáme na úvodní branku dnešního souboje. Na ledě zatím jednoznačně dominují obrany obou mužstev.
     
    30:05
    Také domácí si zahrají první přesilovku. Joonas Nättinen dostává dvě minuty za sekání.
     
    31:30
    Domácím se v přesilovce vůbec nedaří. Hosté už třikrát vyhodili puk přes celé hřiště až za brankáře Ježova.
     
    31:54
    Mattias Tedenby dotíral před brankou hostujícího celku, jenže tísněný obránci nedokázal puk dorazit za záda připraveného brankáře.
     
    32:05
    Hosté v plném počtu.
     
    32:29
    Kaspars Daugavinš se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale jeho dělovka příklepem skončila těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    33:00
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Nakonec jsme se dočkali branky ještě ve druhé třetině! Domácí celek se dostává do vedení! JUSTIN DANFORTH sledoval nahození, dostal se k odraženému puku, krásně si položil brankáře a zakončil kolem něj do sítě! Asistence: Kaspars Daugavinš.
    33:00 Justin DANFORTH - 1:0
     
    33:36
    Domácímu mužstvu po vstřelení úvodní branky pořádně narostla křídla! Viťaz se nadále tlačí do útočného pásma, ale obrana Severstalu hraje pozorně.
     
    34:05
    Kirill Adamčuk získal kotouč v rohu útočného pásma, zadovkou jej poslal na modrou čáru, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů se k puku nedostal.
     
    34:32
    Daniil Pylenkov zastavil nepřesnou rozehrávku hostujícího celku a chytře si zpracoval kotouč. Následně se dostal do útočného pásma, ale už neměl sílu k zakončení.
     
    35:21
    Hosté si zahrají přesilovku. Dvě minuty za zbytečné podrážení dostává Fjodor Malychin.
     
    35:39
    Domácí se hned v úvodu oslabení zmocnili kotouče a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za branku soupeře. Trápení Severstalu v přesilovkách pokračuje.
     
    36:05
    Ježov si dal pozor na nepříjemnou střelu z ostrého úhlu a ukryl kotouč do své lapačky. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího brankáře.
     
    36:32
    Jakub Jeřábek měl dostatek času na odehrání kotouče ven z obranného pásma. Český obránce puk napálil příklepem až za branku soupeře.
     
    36:57
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostující celek nakonec dokázal využít přesilovou hru a bleskově vyrovnává! Po přihrávce z levé strany střílel z mezikruží VLADISLAV KODOLA a jeho dělovka se zastavila až v síti! Asistence: Daniil Vovčenko, Alexandr Petunin.
    36:57 Vladislav KODOLA - 1:1
     
    37:11
    Přesilovku si zahrají i domácí. Dvě minuty za podrážení vyfasoval Adam Liška.
     
    37:32
    Denis Vicharev vybojoval puk v obranném pásmu a bez váhání jej odrazem o mantinel vyhodil přes celé kluziště až za branku domácího Viťazu.
     
    38:00
    Další úspěšné vyhození hostujícího celku. Ani domácím se během této přesilovky nedaří usadit se v útočném pásmu.
     
    38:32
    Linus Hultström dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud skvěle zakončil příklepem, ale hostující brankář jeho pokus vykopl špičkou betonu.
     
    38:45
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz nakonec využívá početní převahu a bere si zpět své ztracené vedení! Po rychlé akci dostal přihrávku z levé strany FJODOR MALYCHIN a z jasné pozice trefil horní růžek! Asistence: Danila Mojsejev.
    38:45 Fjodor MALYCHIN - 2:1
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:01
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Igor Geraskin – 2 min., hákování).
     
    39:50
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Další využívá přesilovka pro domácí celek! Tohle už je pro hosty možná i trošičku kruté! JUSTIN DANFORTH si po krásné kombinaci sjel mezi kruhy a z jasné pozice nedal brankáři šanci! Asistence: Kaspars Daugavinš, Mattias Tedenby.
    39:50 Justin DANFORTH - 3:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější domácí hráči. Viťaz se totiž ve 34. minutě dostal do vedení zásluhou Danfortha. Na jeho zásah odpověděl v přesilovce Kodola. Také domácí celek však ukázal dobrou produktivitu v početní převaze. Do vedení vrátil Viťaz Malychin a deset sekund před přestávkou přidal třetí branku Danforth.
     
    Střely na branku: 18 – 20
     
    Další třetina začne přibližně v 19:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Viťaz v ní bude chtít navázat na dobrý výkon z druhé části hry a dokráčet pro vítězství.
     
    40:35
    Domácí brankář Ježov si dal pozor na nahození ze středního pásma a bez problémů kotouč vyrazil k mantinelu. Domácí následně získali kotouč.
     
    41:10
    Alexandr Děrgačov ustál souboj za brankou Severstalu, jenže nikdo v červeném dresu se k puku nedostal. Zatím se hraje hodně bojovně.
     
    41:35
    Artjom Ivanjuženkov dojel s kotoučem před branku soupeře, jenže bekhendem nenašel dojíždějícího Daugavinše. Domácí se obrali o solidní možnost.
     
    42:00
    Zadáci Viťazu nyní uklidňují rozehrávku za vlastní brankou. Nikdo ve žlutém dresu Severstalu rozehrávku domácích neatakuje.
     
    42:38
    Maxim Kazakov projel s pukem na levou stranu útočného pásma, ale jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře Šugalova.
     
    43:10
    Hra je znovu přerušena. Jeden z hostů si při přechodu do útočného pásma pomohl přihrávkou rukou, což neuniklo zraku rozhodčího.
     
    43:32
    Arťom Garejev střílel z levé strany útočného pásma, ale jeho dělovku skvěle zastavil obětavý obránce v červeném dresu Viťazu.
     
    44:05
    Kirill Kapustin dostal prostor na levém křídle, prosmýkl se před branku domácího celku, jenže tam už neměl dostatel sil na zakončení.
     
    44:07
    Severstal si zahraje přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Fjodor Malychin.
     
    45:00
    Jakub Jeřábek se za brankou dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej vyhodil přes celé kluziště za branku Severstalu. Hosté musí začít nanovo.
     
    45:28
    Jegor Morozov střílel od modré čáry, jenže jeho pokus příklepem se až k brance soupeře nedostal. Obránci domácích si připsali obětavé zákroky.
     
    46:00
    Další obětavý pád do střely od modré čáry předvedl Alexandr Děrgačov. Hosté už jsou fantastickou hrou domácí defenzivy poněkud frustrovaní.
     
    46:07
    Domácí v plném počtu.
     
    46:45
    Přesilovku si pro změnu zahraje Viťaz. Dvě minuty za hákování dostává Kirill Adamčuk.
     
    47:00
    Hosté uspěli na vhazování a po krátké kombinaci vyhodili kotouč přes všechny čáry za branku domácího Viťazu.
     
    47:26
    Jakub Jeřábek dostal nabito na modrou čáru, jenže místo zakončení poslal přihrávku do rohu útočného pásma. Domácí však drží soupeře v tlaku.
     
    48:04
    Kaspars Daugavinš střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila jen na boční síti. Kvarteto hostujících hráčů už je hodně unavené.
     
    48:45
    Hosté v plném počtu.
     
    49:10
    Adam Liška se dral do útočného pásma, jenže byl sám proti trojici domácích hráčů, kteří jej nepustili k zakončení a získali puk pro domácí celek.
     
    49:31
    Kirill Adamčuk střílel z levé strany útočného pásma, nicméně jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře Ježova.
     
    50:00
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut. Domácí hokejisté zatím ve třetí třetině nepouštějí soupeře do šancí.
     
    50:32
    Danila Mojsejev se vrátil do obranného pásma a zastavil přihrávku z pravé strany. Domácí hokejista následně vyhodil kotouč ven ze třetiny.
     
    51:10
    Veli-Matti Vittasmäki si sjel na přihrávku na modrou čáru, krásně si kotouč srovnal na čepeli, ale jeho projektil vůbec nemířil mezi tři tyče.
     
    51:29
    Justin Danforth se v útočném pásmu probil k odraženému puku, který bez váhání nahodil na branku soupeře. Pozorný brankář si připsal jistý zákrok.
     
    52:10
    Mattias Tedenby dostal po přečíslení přihrávku do vyložené šance, jenže jeho pokus zápěstím hostující brankář vyškrábl mimo tři tyče!
     
    52:33
    Hosté se tentokrát ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Severstalu.
     
    53:00
    Maxim Kazakov získal volný puk za domácí klecí a poslal jej na zakázané uvolnění. V posledních minutách se ani jeden celek nikam netlačí.
     
    53:29
    Kaspars Daugavinš se vložil do přihrávky z pravé strany útočného pásma a špičkou hokejky vypíchl puk mimo nebezpečný prostor.
     
    54:30
    Ježov si dal pozor na další střelu z velké vzdálenosti a schoval puk do připravené lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:41
    Kaspars Daugavinš se vrátil před domácí branku a zastavil nebezpečnou přihrávku z pravé strany. Hokejisté Viťazu se brání na jedničku.
     
    55:10
    Artjom Ivanjuženkov rozjel akci domácího celku, jenže nikdo v červeném jeho průnik nepodpořil. Hosté už ale nemají moc času.
     
    56:10
    Maxim Nevolin dostal přihrávku na levou stranu, dostal se až do útočného pásma, jenže přihrávkou mezi kruhy daroval puk obráncům.
     
    56:32
    Ivan Laričev krásně objel branku soupeře, přehodil si puk na forhend, jenže jeho střelecký pokus byl hodně nepřesný. Viťaz hraje přesně to, co potřebuje.
     
    57:12
    Geraskin poslal nahození od modré čáry před branku Viťazu, ale tam v prostoru kralovali obránci v červených dresech.
     
    57:41
    Hostující brankář už zůstává na střídačce!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:35
    Vladislav Provolněv dostal nabito na levou stranu útočného pásma, odkud ihned zakončil příklepem, ale jeho projektil skončil těsně vedle branky.
     
    59:00
    Kaspars Daugavinš zkoušel trefit odkrytou klec, nicméně jeho pokus od červené čáry byl nepřesný. Severstal má ještě možnost k zaútočení.
     
    59:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Domácí celek přidává čtvrtou branku. Do odkryté klece se dokázal trefit DANIIL PYLENKOV. Bez asistence.
    59:28 Daniil PYLENKOV - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Viťaz nakonec poráží Severstal Čerepovec 4:1. Domácí mužstvo už si ve třetí třetině jen hlídalo cestu za triumfem. Hosté sice byli aktivní, ale opět se trápili hlavně v přesilovkách. V samotném závěru Severstal zkoušel hru bez brankáře, ale za domácí se přes celé kluziště trefil Daniil Pylenkov.
     
    Střely na branku: 26 – 34
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 22:00
    Adam Liška (CER) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:19
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:51:58)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Danforth (Daugavinš), 39. Malychin (Mojsejev), 40. Danforth (Daugavinš, Tedenby), 60. Pylenkov – 37. Kodola (Vovčenko, Petunin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Voronkov, Hultström, Pylenkov, Jeřábek, Borodkin, Golovkov, Pautov – Danforth, Daugavinš, Tedenby – Bardakov, Děrgačov, Mojsejev – Grebenščikov, Laričev, Malychin – Ivanjuženkov, Kazakov, Smolin – V. Popov.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (Podjapolskij) – Vittasmäki, Provolněv, Adamčuk, M. Chabarov, Kudako, Lalonde, Rogov, Nevolin – A. Garejev, Vicharev, J. Morozov – Kodola, Petunin, Vovčenko – Jo. Nättinen, Geraskin, Kapustin – A. Alexejev, Liška.

    Rozhodčí: Bukin, Ravodin – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri