Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Košice – Nitra 3:4 (kon.) | Detva – HC Slovan 1:3 (kon.)
Miskolc – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Poprad – Michalovce 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Košice
3:4 (0:3, 2:1, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 20.11.2020, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:42
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že to ešte bude zaujímavé. Košičania sa dostávajú počas vlastného oslabenia na rozdiel jediného gólu, o čo sa postaral MATÚŠ HAVRILA. Asistencie: Tomáš Slovák, Oliver Jokeľ.
     
    39:36
    Nitra dala gól!
    Ideálny moment pre Corgoňov. Keď sa už zdalo, že druhá tretina nič viac neprinesie, sa dostal k odrazenému puku ROMAN ŽITNÝ. Ten ho poslal do Riečického siete a upravil na 2:4. Asistencie: Andrej Kollár, Marek Slovák.
     
    27:11
    Košice dali gól!
    Ale zdá sa, že dnešný zápas je skôr o prekvapeniach. A jedno také prišlo aj teraz, keď dostali Košice priveľa priestoru, čo aj hneď využili. MARTIN POSPÍŠIL ťažil z krásnej spätnej prihrávky a znížil na 2:3. Asistencie: Jakub Cibák, Michal Chovan.
     
    20:47
    Košice dali gól!
    Košičania sa usadili pred Cowleym a dočkali sa svojho prvého gólu. Po strele od modrej zvonila žrď, ale puk napokon predsa len skončil v sieti. Presadil sa MARTIN POSPÍŠIL. Asistencie: Marek Baránek, Michal Chovan.
     
    13:00
    Nitra dala gól!
    A čo viac, dostávajú tretí gól. Nitra s ďalšou nádhernou prihrávkou priamo pred bránkovisko, kde to do siete doklepol ANDREJ KOLLÁR. Sedláčka tento gól vyháňa z bránky, i keď obrana mu opäť príliš nepomohla. Asistencie: Jacob Cardwell, Roman Žitný.
     
    11:52
    Nitra dala gól!
    Corgoni využívajú presilovú hru expresne rýchlo. Priamo pred bránkovisko prišla krásna prihrávka, no a osamotený TOMÁŠ HRNKA už nemal problém skórovať. Tak teraz to Košice absolútne nezvládli. Asistencie: Marek Tvrdoň, Jacob Cardwell.
     
    01:00
    Nitra dala gól!
    Nuž, začíname poriadne divoko. Za Sedláčka prepadol hneď prvý puk, ktorý smeroval na jeho bránku. Postaral sa o to ROMAN ŽITNÝ. Asistencie: Andrej Šťastný, Ivan Švarný.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 21. Pospíšil (Baránek, Chovan), 28. Pospíšil (Cibák, Chovan), 57. Havrila (Slovák, Jokeľ) – 1. Žitný (Šťastný, Švarný), 12. Hrnka (Tvrdoň, Cardwell), 13. Kollár (Cardwell, Žitný), 40. Žitný (Kollár, Slovák)


    HC Košice: Sedláček (13. Riečický) — Pavlin, Baránek, Mudrák, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Cibák — Chovan (C), Pospíšil, Réway — Milý, Mráz, Klhůfek — Jenyš, Eliaš, Jokeľ — Belluš, Havrila, Frič — Krasničan
    HK Nitra: Cowley (Nagy) — Pupák (A), Cardwell, Švarný (C), Bodák, Knižka, Nemec, Socha, Pätoprstý — Tvrdoň, Slovák (A), Hrnka — Kollár, Šťastný, Žitný — Holešinský, Dauda, Stümpel — Minárik, Šiška, Škvarek

    Rozhodčí: Orolin, Žák — Ordzovenský, Šoltés (všetci SVK)
    bahis siteleri